19.11.2006 г. Брой 86
[quote=""Bulfleet""]Официалният форум на играта не е достъпен поради обновяване и профилактика. Извиняваме се за причиненото неудобство. При възникнали проблеми, моля, обърнете се към live support-а или пишете на support.bulfleet.com . Благодарим Ви за проявеното разбиране.[/quote]
[quote=""AnichKa""]
Уважаеми читатели, правим всичко възможно всеки ден да четете Bulfleet Daily. Вестникът може да е в намален обем, но ще ви информираме за всичко, което научаваме. Благодаря на всички приятели, които ми помагат да бъде пуснат броя[/quote]
Вселена 1
[Energie]Tazar Vs [DA]Galata_
Автор MeriAn
Снощи един съсед, който ме спайва от време на време, пак ме навести със съгледвачите си. После се поразприказвахме - за бившите и настоящите приятели. Сподели, че почти е на нула с газта и търси да окраде от някъде. След известно време каза, че е намерил жертва, но няма газ. В името на едно старо приятелство го спонсорирах. Полюбопитствах кого си е намерил, нали сме съседи.
Оказа, се че го следи почти цял ден. Човекът беше онлайн в момента, когато ми поиска рециклатори. Не било проблем, че свети. Беше сигурен, че ще го атакува и ще успее. Скоро, много скоро получих и
доклад
[quote=""Tazar""]
Видях го, че влиза на 30 минути и става работата[/quote]
[quote=""Galata""]
tuka ot okolo 3 sedmici go karam na seivove i vij kakvo stana
ako imam vreme shte dovursha runda, no mnogo se sumnqvam
da prava si tova e prosto edna igra
ne priemam nishto seriozno, no kogato nqmash vreme da igraesh ti sama vijdash kakvo se poluchava
dano, ako nqkoga ima sledvashta bitka s moe uchastie, az da sum atakuvashtiq[/quote]
Вселена ХК
Алемора : Защо все повече се питам, защо всички в хардкора се крият. Гледам статистиката и се чудя какви са тези никове, всички се крият, от какво, какво може да ви донесе старият и познат ник. Много време се чудех, говoрих със старите си приятели и те ми казаха, какви ли не глупости, но ето едни от бисерите, който получих. Няма да давам имената на хората, те ще се сетят
Е ти луд ли си как ще си сложа старият ник, ще ме изядат като племето Дуло - агне
Исках да съм си със стария ник, ама се безпокоя, че всички ще ми преебат съня. Добре, че само ти знаеш кой съм и ако тръгнеш да ме атакуваш, ще ми пратиш смс, вместо бф.
Алемора : Дали ще му пратя смс ХАХАХА ( гаден смях )" Поздравче Хера ". Някои не бяха така комедийни.
Защо да съм си със стария ник? Всички го знаят и той внася респект, а новият какво е- нищо. Искам да покажа, че един ник не прави играта, както виждаш не съм се променил. Съюзът ми е същия, вярно не съм генерал или лидер, но ако се издигна до генералска позиция без да използвам стария си ник, ще съм много по - доволен.
Алемора : Какво мислят, тези който не са си смелили никовете и си остават с един и същ всеки рунд.
Според мен тва е като в политиката, докато им запомниш името и те се менят, докато стане премиер и умира, щот е на 80 години, тия имат стратегия, тия занулаторите не си менят никовете, ама касите си ги сменят за да не ги разберем кои са и колко им е добива.
Алемора : Очаквайте продължение на темата в следващият брой. Искам да пожелая успех на всички, който почнаха успешно този 7 рунд на вселена Хардкор.
Жълти страници
В рубриката "жълти страници" ще четете интересни новини и случки около играта, но не забравяйте, че това са голяма доза слухове и екипа не носи отговорност за тяхната достоверност!
Ако играете активно в някоя от Вселените и можете да отделите част от времето си, за да достигне повече информация до читателите на Bulfleet Daily, свържете се с редактора. С други думи - търсим новинари.
Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn
Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържете се с новинарите
Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК