BulfleetDaily 1.11.2006 Брой 68

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

1.11.2006 г. Брой 68

Тема на деня - 1 Ноември: ДЕН НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ

Ден на народните апостоли, на тези, които са допринесли за пробуждането и самоосъзнаването на българите като единен народ и нация. Първи ноември е общобългарски празник на историческата памет и на националното ни самочувствие, отстоявано година след година през вековете на робство, насилия и народни страдания - дело на стотици и хиляди знайни и незнайни българи - книжовници, наставници и просветители, вдъхнали в мрака на чуждото потисничество вяра в собствените сили на народа по пътя към историческото възстановяване на българската държавност.

Вселена 1

Никога не е късно да кажеш добра дума за някого. Да оцениш добрата му работа. Една битка от висшия пилотаж ни демонстрират metropolix и KingDi.

студът оказва ли влияние на енергийните качества на газта ;-) да няма замръзнали двигатели ;-)

Това попитахме в шеговит тон няколkо играчи от Вселената. Някои отговориха в същия дух, други-не.

dios: Точно обратното. Жега.Изпари се.Куба,самба,ром.Мулатки майсторски свиващи пури върху дълги бедра.И гласа на Кастро, призоваващ ме със старческо гъгнене да правя любов,а не война!
Предполагам, че е някакъв летаргичен пристъп. Кой ли ще ме събуди?

GoodDevil : Газ си има повече от достатъчно - вчера един забраванко от UniteD беше зарязал над 1400К много зор да я събера!!! Ама вече си летя волен като птичка...е примерно днес си бях харесъл един до мен, ама докъто уговоря рециклажа и се набутам, взе че по време на атаката 5 мин преди удара влезе...ама пак ще си поиграя с него де, следващия път няма да се мотам толкова!

asasasas :Привет,определено моите двигатели нямат проблем със зимните условия,може би заради специалната добавка, която сипвам от лунната газстанция "лунойл"! Много е добра,препоръчвам я на колегите флийтъри :)

Вселена 3

Днес в прохождащата Вселена нямаше по-сериозни битки, или поне постнати в трибуната. Но пък се зароди един "спор" за инфото на TDT, че било шовинистично. Явно предния брой е бил ключа да се отвори "спора" относно това твърдение. Много се изписа по тази тема - цели 4 страници за около 10 часа, имаше нерви, Джейд раздаваше пресни банани, както в самата играта така и във форума. В спора взеха отношение и хора, които не са засегнати, но какво пък СПАМ да става, важното е постове да се трупат към колекцията ;) Самия спор може да видите ТУК

От Трета Вселена предаде баннатия IcE-cReaM

Въпросите на Serial_H

1. Много кратка история на съюза ти.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
6. По избор

msk94, лидер на [THE EMPIRE], Вселена 1

1.Мога да се похваля че съюзът ни се развива изключително бързо, той съществува от има няма шест месеца и за това време вече е на първва страница в класацията.

2.По принцип ветераните в саюза са генералите, а и в най-скоро време в саюза ще има нови попълнения на по доста точки.

3.За момента карам играчите ни да се поразвият в бойната си флота и за по нататък да са готови да омазват врагове.

4.Определено съюза ни ще води БОЙНА политика, мисля, че броят на войните ни е доста повече от броя ни на алиансите.

5.Според мен най-голяма интрига има с генерал Emperor_FEAROTH от съюза и с генералите debel i Kartq mivki от JollyRoger.

6.не се сещам :)

Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържете се с новинарите

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”