BulfleetDaily 25.10.2006 Брой 61

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

25.10.2006 г. Брой 61

Тема на деня - Кръгла Вселена с Три Галактики

Преди броени минути се появи една интересна тема в раздела за предложения (клик).
Всъщност идеята на Зодиак е доста стара - откакто се говореше за кръгла вселена. В момента се водят дискусии за предложението и всички негови детайли. Като цяло едно такова нововъведение би променило геймплея из основи. Просто то би било една своеобразна еволюция в развитието на играта и правилата й. От друга страна би предложило много нови тактики и стратегии относно зануляванията и грабежите. Очакваме в скоро време коментари от админите - дори да бъде одобрено ще трябва да почакаме доста за неговото въвеждане, както всяко ново предложение.

Вселена 1

Материал от Keri
Попитах някои играчи на Първа Вселена, чиито именa не сме споменавали скоро, ставало ли е нещо интересно напоследък. Ето техните отговори:

[Фирма УЖАС] nelity : За сега нищо, аз съм без флот, дори касичките си почиват от мен и ми предстои още едно влизане в болницата към края на месеца. Ще се надявам да събера флот поне за една сносна битка, но няма да е скоро а другият рунд ще играем сериозно.

[Insomnia] faget : здрасти :)
batmana се завърна в игра - подариха му aкаунт xeb
за друго по-интересно не се сещам ...
[Insomnia] xeb : здрасти:)
Подарих стария акаунт на XAHCa, защото ми се отигра. Ама като гледам и XAHCa нещо не играе...
Но преди 1 седмица пак ми се доигра и ми дадоха тоя акаунт.
Ще си играя просто за удоволствие.

[ATENTATOR] kgg : за сега не, но тепърва предстоят интересните неща... ;))))
Аз от скоро съм минал границата, още е рано да се каже какво може да стане - или ще стигна доста далеч в класацията с доста голяма (за мен) флота + някой увехнал междувременно, или ще видите кървища по моите планети (то и средно положение няма нали ;) )....
Имам отношения с хората на повече точки от мен - уважавам всеки един от тях, не се познавам с повечето от тях, но мисля, че ще си намеря нови приятели, нищо, че ме дебнат да ме осакатяват... Както винаги съм казвал - играта си е игра и тук може да сме врагове, но всички сме хора и трябва да се уважаваме. Колкото повече приятели имаш, толкова по-добре... Всеки е дошъл тук да си прекара добре, да се запознае с нови хора, да разменят опит, идеи и т.н. Така че това, че някои ме дебнат или тези които аз дебна, не означава, че ги мразя или ненавиждам...

[/*****/] MBP_007 : Еми за сега не:) то след онази битка между сталин и диос май скоро няма да има :)

[SPQR] slon : ами преди два часа малко ме върнаха в точките :) сега се чудя дали да приема нещата спокойно, или да отида да застрелям тоя ми съсед, дето изключил за малко (снощи) рутъра, и заради когото не можах да си посрещна сейвъна...
нищо необичайно не е станало, просто нападателят ме хвана с кацнал сейвън и липса на нет.
До сега при подобна ситуация си ползвах интернет през GSM-a, но днес ме домързя и взех да притеснявам съпорта на доставчика ми.
и след като се вързах.... чудо - най-накрая някой ме нападнал!
С нападателя си имаме приказка от преди няколко месеца - тогава беше решил, че му кроя шапка (което не беше съвсем така) и ми се пообиди малко. След като изигра ролята си на тайно оръжие на Jolly Roger в обсадата на Сталинград, явно реши да се закача и с мен.
Това му е втората атака за три дни. Първата бе срещу колония, която бях вдигнал до едно отварящо се \"i\".
Сега успя да ми строши флотата, която ползвах в 3-та галактика за лов на 'i'-та.
[JollyRoger] asasasas : Ами то няма кой знае какво,шпионирах го,видях че не е влизал от снощи и литнах веднага.Малко рисковано, защото летях през галактика и похарчих 500к газ.Юда литна след мен с танкерите.Интересното беше, че 20 минути преди атаката Слона посиня,явно пусна мод през смс, знаейки че сейвъна му се е върнал вече :)) Това е!
[JollyRoger] asasasas vs. [SPQR] slon

[BOP] topi : Здравей, доколкото зная нищо особено, нищо забележително, нищо вълнуващо :)

Вселена 2

В броя от 24.10.2006 член от екипа по невнимание е разменил бекъпите. Моля, засегнатите да приемат искрените ни извивения.

Нашите интервюта

Вместо интервю - коментар по тема

[quote=""LorD DemoniC ""]
дали се отказвам ли ?

мне ... просто почивка до харда

бях се ядосал

мисля 1 хард да ударя с Plamen29

иначе туй е край за 1,2,3

ами от тъпо все по тъпо става

харда е истината

ако не бъгват пак[/quote]

Въпросите на Serial_H

1. Много кратка история на съюза ти.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
6. По избор

Bladerunner, лидер на GUNNERS, Вселена 2

1. Аз съм солов играч по принцип. Съюзът е създаден от мен и единственият друг член е един приятел. Нямам нищо против да се присъединят и други, но наистина трябва да са много сериозни и да отделят подобаващо време на играта.
2. Отговорът се съдържа в 1.
3. Концентрирам се в петата галактика, отдавам повече приоритет на проучванията и флотата - като цяло смятам че развитието трябва да бъде балансирано.
4. Според мен няма смисъл от НАП-ове и Алианси, това убива екшъна в играта.
5. Няма особена интрига, тъй като първите 4-5 играчи са дръпнали много напред с точките. Горещи точки и конфликти винаги ще има, непрекъснато светващите рециклажи са доказателството за това.
6. Enjoy the game and have more fun!

Днес Bulfleet Daily задава следния въпрос:
Коя е втората половина на 1000?

това са първите получени отговори...
Mu_Mu: mi trqbva da e 250 :) ?
nutter:Според мен е "00" xD
laila:По-добрата :)))
DeZm0:дали пък случайно няма да се окаже 00
sayron :2рата половина на 1000 е тази след първата на 1000, моля щом е за вас безплатен е моя отговор
mark_bg :тоалетната :) две нули разбира се

Верният отговор е:
00

Екипът на Bulfleet Daily не очакваше толкова много правилни отговори...Следващият път ще се постараем да ви затрудним повече!
Интересно е, че питаните са търсили помощ от познати и непознати.

На какво се смеят админите

Цитат
Ivayloilchov:
защо не мога да дам вот в БГТОП и Хтреме. и как мода да се справя с този проблем? мерси предварително

Call accepted by operator Bulfleet Operator 2. Currently in room: Ivayloilchov, Bulfleet Operator 2.

Bulfleet Operator 2:
здравейте какъв браузер ползвате?
Ivayloilchov:
итернет еьпоуер
Ivayloilchov:
ехпрпорер+
Bulfleet Operator 2:
значи по принцип с всички би следвало да имате проблем
Ivayloilchov:
освен да влизам с фиерфоь
Bulfleet Operator 2:
БГтоп и Xstreme няма нужда от втрои клик за гласуване
Bulfleet Operator 2:
при влизането си на тези страници автоматично гласувате
Ivayloilchov:
ок
Ivayloilchov:
а да и защо не ми се пълни енергията
Bulfleet Operator 2:
няма как да ви се пълни
Ivayloilchov:
метал гас си4ко се е ка4ило през ноща но енергия няма
Bulfleet Operator 2:
като си стоите вкъщи тока пълни ли ви се?
Ivayloilchov:
не
Bulfleet Operator 2:
ами тогава защо очаквате това от енергията?
Ivayloilchov:
зна4и просто да строя нова за енергия
Ivayloilchov:
нива*
Bulfleet Operator 2:
да
Bulfleet Operator 2:
или соларни сателити, но това е по-лошия вариант
Bulfleet Operator 2:
лесно се чупят и пак ще останете без ток
Ivayloilchov:
на4и смисала на соларните панели е да деистват когато на вън (в реалния живот е светло) така ли
Ivayloilchov:
а през ноща само харчат
Bulfleet Operator 2:
не
Ivayloilchov:
опс
Bulfleet Operator 2:
те дават също увеличение на лимита, независимо от времето на деня, но ако някой ви атакува, заминават бързо[/quote]

Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържете се с новинарите

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”