BulfleetDaily 24.10.2006 Брой 60

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

24.10.2006 г. Брой 60

Тема на деня - Намаление на разхода на газ и увеличаване на скоростта на транспортьорите

В момента във Втора Вселена се тества нов разход при полети - по 3% намаление за всяко ниво енергийни системи, а за 17-то ще е 2%, т.е. сумарно 50% намаление при енергийни на максимум. Както и транспортьорите летят вече с базова скорост 11000. Очаква се нововъведенията да влязат в сила много скоро и в трите вселени - Първа, Втора и Трета

Това са две нововъдения, за които се очаква да са доста полезни за развитието на играта. Първото беше дискутирано още преди време в раздела за предложения, а в скоро време беше отворена за дискусии тема от Jade. На практика, до сега дигането на енергийните системи над десето ниво беше безмислено, освен това бонус де факто имаха само миньорите, защото при по-високи мини, естествено, добива се увеличава повече, а флийтърите - ощетени. Сега това се променя и според повечето от играчите намаляване на разхода (до 50%) внася някои нови идеи в играта.
От своя страна, втората промяна (за базовата скорост на трансовете) беше дискутирана в специална, отворена от админите тема. Този път всеобщото мнение акцентува на възможността за изравняване на скоростта с тази на скаута (12500). Сегашния вариант е близо до това предложение, но въпреки всичко е в период на тестване - най-вероятно ще има промени.
Мнението си за новите промени можете да давате в съответните теми.

Вселена 1

Войната WAR-BOP

Преди доста време KingDi решава да си направи бостан и да отгледа дини.Речено-сторено.Само няколко дни преди да узрее по една на двете пу планети, noir му се оплаква, че двамата братя от WAR му налитат с диня. След няколко съвета, noir успява да организира добре посрещането и да я разбие.
http://www.bulfleet.org/viewtopic.php?t=30798
Следва скандал и братята започват да налитат: DIF към noir, ghogo към KingDi. Една от атаките е разнищвана доста пдробно в броя от 18.10.2006г.
Някои от участниците в интригата по това време са в мод. По-късно DIF излиза, почти веднага след него -KingDi и въпреки разликата в точките (133к/166к) полита към него с пресните дини. Успява да счупи планета. DIF посинява отново, а дините политат към единствения от съюза, останал в играта.
[quote=""HITLER""]
летят постоянно звезди, но тия аматьори мен не ме притесняват - аз съм само на флот... нека лети колко иска, планети бол;:)
Интересното е, че ако не се беше намесил Каос в всичко, тарикатите още щяха да са сини[/quote]

Вчера материалът беше написан до тук. Цяла нощ е имало полети.Те продължават и в момента. За сега без успех. Намесва се и тежката артилерия в лицето на Werewolf.
[quote=""HITLER""]
хаха Кой ме атакува много,Кинг ди си праи некви атаки кухи , почва да ми става смешен.Kолкото до мен, всичко си е наред ,явно е прекалео тъп да гори толкова газ да бутне някоя планета дето и скадове нямам там,но ми е чудно да го проверят, ако може щото тая газ не извира и ме сyмнява че някой му помага, а знаем че това е нечестно,кво да ти кажа, те целия съюз са смешни.Ако каос се не правеше на тарикат, всички щяха сега да са сини но всичко се връща нали знаеш[/quote]
[quote=""KingDi""]
великият диктатор е роден с късмет :))Шого е активен и Каос най-вероятно го налита в момента, на фронта с Хитлер - нищо интересно.[/quote]

От една гореща точка в Първа Вселена за вас предаде MeriAn

Вселена 2

Mehanika прави две добри битки за два дена, за съжаление не се случва често да видим такава активност в повечето флийтъри. И това не остана не забелязано от екипа на Daily, ето я и вчерашната битка. Днес той е още по-мотивиран да събере ресурс и да напредне в играта колкото се може по-бързо. Жертвата е MrWhite от ReservDogs следва битка.
Рециклажът е събран успешно от високоволтовите!

Mehanika написа : ЦитатРазглеждах си съседите как са....и гледам Mr.White си забравил \"яхтите\" на планетата...и се организирах за малко танкери и го ударих[/quote]
MrWhite написа : ЦитатВидял ме, отнесъл ме. Честито. Живот и здраве ще се видим пак[/quote]
За вас от Втора Вселена предаде IcE-cReaM

Нашите интервюта

Интервю с asasasas(valu, бивш лидер на КТ) от съюз JollyRoger
Н: Здравей, ще ми разкажеш ли как започна булфлеет?
valu: Преди 2 години един колега ме запали по играта,в началото бях доста резервиран,но скоро се увлякох доста по нея!Дори си купих компютър по тази причина.
Н: С какво толкова те е впечатлила играта, че чак си си купил компютър, за да можеш да я играеш?
valu: Купих компютъра за да мога да играя повече време и да се развивам по-бързо,знаете че тогава нямаше ограничения за часовете онлайн!
Н: С какво те е привлекла играта? Какво повече ти е харесало в нея от колкото някоя друга игра?
valu: Първо аз не съм фен много на игрите,може би малко ми е отминало времето,все пак съм на 29г!Както казах вече в самото начало не се впечатлих,гледах колегата как играе и ми беше странно как може да има игра в която има само текст и цифри.И така ден след ден той ми обясняваше играта,докато след седмица направих първата си регистрация.И като се почна.....чак до сега :)
Н: В коя вселена започна да играеш? Кой съюз?
valu: Започнах в 3-та вселена и след няколко дни ме поканиха във warez.ru,това беше доста голям съюз и канеха всички май.
Н: Как се разви този рунд за теб? Кои ти бяха основните врагове?
valu: Ами развитието беше доста смешно до колкото си спомням,все пак пълен аматьор все още.Строях едни сателити,хората ми ги чупеха,аз пак строях и така...Доста нерви хвърлих,затова и май се заинатих да се науча да я играя тая игра.Такъв съм си,докато не се науча на това с което съм се заел не мирясвам!За враговете вече съм забравил,но те бяха доста,само като си спомните че тогава "сейвън" беше непозната дума за повечето играчи си представете колко врагове съм имал :) Постоянно летяха атаки нагоре надолу и незнам какво да направя!Удряха си ме докато гледам в монитора и направо полудявах от яд :)
Н: Кой ти помогна да се научиш да играеш булфлеет или се справи сам?
valu: Ами постепенно с колегата разучавахме,правихме стратегии,мислехме кое как да стане и така.Разбира се и първите в съюза помагаха много.Но немога да кажа че някой определен човек ми е помогнал.
Н: Някъде другаде играл ли си освен в първи рунд на 3-та? И как се е развил рунда за теб?
valu: Ами започнах да се регистрирам навсякъде и играех навсякъде,дори в хардкора.Нямам голям спомен как се разви тогава рунда,сппомням си че warez.ru беше доста голям и силен съюз май,първите бяха по цели 40-50 хиляди точки
Н: Рунда в Хардкора как мина за теб?
valu: Ами бях по-напреднал вече,доста неща знаех за играта и бях сред първите,дори и на 1вото място даже!Тогава се запознах с един човек който ми помогна да задържа позицията си,разбира се със съвети!Научих няколко хитри неща от него!В последствие станахме близки,но наскоро ме разочарова много и затова няма да спомена името му!Който ме познава знае за кой става въпрос!А рунда не го завърших защото станах доста зает в работата и нямаше време,пуснах мод до края му!
Н: Интересн факт, е че преди беше в Киллер теам, а сега си в JollyRoger, защо? Каква е причината?
valu: Предполагам че всички знаят защо ме наказаха,няма да коментирам това защото ми е болна тема,няма и да се защитавам,въпреки че има какво да кажа!Направихме добър екип с няколко човека от съюза,доста глави паднаха от нашите оръжия!След това ме наказаха и аз се бях почти отказал!Малко преди това се запознах в играта с Каос,много ми помагаше този човек с какво ли не!След наказанието ми той ми предложи делова среща,аз приех и ето ме сега в JollyRoger!Държа да отбележа че това е един невероятен съюз с невероятни играчи!Чест е за мен че съм при тях!Благодаря им че ми гласуваха доверие и ще се старая да не ги разочаровам!Мисля че се справям добре засега!
Н: Благодаря за интервюто! За финал ще кажеш ли нешо на нашите читатели?
valu: На хората които ме мислят за слаб играч или чийтър мога да кажа само едно-в JollyRoger няма такива играчи и никога няма да има!След като съм там и са ми гласували доверие нека си направят изводите!

Въпросите на Serial_H

1. Много кратка история на съюза ти.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
6. По избор

BurnMyEyes, лидер на SAMAEL™, Вселена 2

1. Ами за съюза трябваа да питаш Fobos понеже той е лидера, а аз замествам в момента. Съюзът е от началото на играта, не от този рунд, а от началото :)
2. Иначе аз разчитам най-много на Harrington, Protoss, nikson70 и bakshish. Другите просто са назад с материала, ще търсим и нови членове.
3. С привличането на нови членове от всяка галактика искаме да завладеем вселената :)
4. За политиката - наблягаме на войната, на останалите (нап и алианс) неможе да се разчита :)
5. Ами конфлитки за сега май Hellwings, Rookies, S.T.A.R.S. - аз поне на тях обръщам повече внимание да нападам :)
6. Успех на всички в играта

Да помогнем на играта
ЦитатGuessWH0
19:55:51

2006-24-10

ОтговориИзтрийДокладвай като обида

В момента във Втора вселена се тества нов разход при полети - по 3% намаление за всяко ниво енергийни. За 17-то ще е 2%. Тоест сумарно 50% намаление при енергийни на макс. Ккакто и транспортьорите летят вече с базова 11000. В 21 часа ще има официално съобщение. До тогава молбата ми е да тествате с дребни полети, да връщате флоти, да се види да не изскочи бъг отнякъде. Ако има нещо странно, да ми пишат тук.[/quote]

Както написахме, очаква се промените да влязат в сила и в трите Вселеми. Нека помогнем играта ни да стане по-добра :) Ако забележите бъг, свържете се с някой от гидовете. Те трябва да синтезират писанията на играчите, да ги разпитват за обстоятелствата покрай бъга, и да ги препращат на админите и (или) модератори. Да се надяваме бъгове да няма :)

На какво се смеят админите

Ivan:
Za novata programa i iskam promeni na tazi programa.
Bulfleet Operator 2:
Какви промени желаете да се въведат?
Ivan:
pone za6to trqbva da nabutvate s horata za tiq nanokreditit,kato ne moje pone edno ne6to da se smeni bez nanokrediti
Bulfleet Operator 2:
Искате да е безплатна ли? Какво точно желаете да се промени?
Ivan:
da iskam da bede savsem ne6to,koeto da e bezplatna
Bulfleet Operator 2:
Защото едно време поща, потребителско име и тн не подлежаха на промяна и пак играехме
Bulfleet Operator 2:
не става, удоволствията се заплащат
Bulfleet Operator 2:
искате екстри - плащате си
Ivan:
ne moje li pone 4ast ot to4ki za 1 meces
Bulfleet Operator 2:
как така част от точки?
Ivan:
ot ob6tite to4ki spe4eleni
Bulfleet Operator 2:
не
Ivan:
a kolko vereme trae tazi programa sled aktivirvaneto i
Ivan:
eho
Bulfleet Operator 2:
20 дни, прочетете внимателно
Bulfleet Operator 2:
sexed girl наказан 2 дни за мултиакакунт
Bulfleet Operator 2:
sexed boy изтрит
Ivan:
oki
Ivan:
ne znaq kak se trie
Ivan:
ve4e razbrah
Bulfleet Operator 2:
аз го изтрих вече
Ivan:
oki
Bulfleet Operator 2:
имате право на един акаунт във вселена
Ivan:
a mojete li da mi kajete kva e be6e parolata na palq4o
Ivan:
Palq4o
Ivan:
dokoga 6te sam nakazan
Ivan:
na sexed_girl
Bulfleet Operator 2:
такъв акаунт не съществува
Bulfleet Operator 2:
ами погледнете, то си пише като влезете в акаунта
Ivan:
ama za6to ne sa6tesvuva
Ivan:
az bqh onalin na igrata
Bulfleet Operator 2:
точно потребителско име и вселена?
Ivan:
sexed_girl
Ivan:
vselenata mi e 1
Ivan:
no druga po6ta
Bulfleet Operator 2:
2 дни
Ivan:
ne e moq
Ivan:
na kaka e
Ivan:
no tq e v sofiq i az q igraq
Bulfleet Operator 2:
прочетете правилата
Bulfleet Operator 2:
нямате право да влизате в чужд акаунт, ясно?
Ivan:
na sestra mi e tva
Ivan:
tq mi razre6i
Bulfleet Operator 2:
е, тогава ще стои наказана
Ivan:
oki

[quote=""НЯКОЙ СИ""]

20:27:54

2006-24-10

stava li da mi sloji6 kartinka na saiuza a as da ti dam passs i acount pls [/quote]

Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържете се с новинарите

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”