BulfleetDaily 16.10.2006 Брой 52

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

16.10.2006 г. Брой 52

Вселена 1

Урокът на големите
Материал на Кeri

Тези от вас, които играят от началото на този рунд сигурно помнят Lias и неговите похождения с цел кражби по много по-силни играчи от него. Lias нямаше боен флот, но пък нагло чакаше играча да си направи сейв, за да окраде добива му докато спи. Ако играчът влезеше преди атаката, той връщаше.
Е, в по-късен етап се появиха подобни хитреци, които пък използваха коефициента като защита, за да крадат от топ играчите, като по този начин сигурно са си мислели, че са велики. Схемата е лесна - тези, които преминат 80 000 точки могат неoбезпокоявани да атакуват всички над 150 000 и разбира се, най-вече тези, които не могат да отвърнат на атаките.
Num Lock от съюз XAOC решава да приложи тази схема като атакува играчи на JollyRoger с цел грабеж, както можете да предположите, безуспешно. JollyRoger, обаче, не могат да оставят нещата така. За съжаление, те няма как да противодействат и в такива случаи за тях е практика да дават награди за глави. В този случай, явно много раздразнен от държанието на Num Lock, dios решава да се справи сам.
Минава доста време, а dios последователен в гоненето на дразнителя, задържа качването на точки и в крайна сметка мигът на побеляването идва. Никой от съюза не шпионира жертвата, за да не го плашат, само го следят. В неделя, обаче, dios, забелязва, че Num Lock не свети отдавна. Първите сонди показват празни планети, но повторните шпионажи след час успяват да зарадват очите на ловеца. dios не събира целия си флот, а излита веднага с наличния на главната си планета. Политат и танкерите на nero и iuda. Двадесет дълги минути делят dios от така дълго чаканата победа и накрая тя става факт:
[JollyRoger] dios vs. [XAOC] Num Lock

Това е урок, който доста хора трябва да научат, ако не искат това да стане по трудния начин...

Поздравления за dios и JollyRoger, които отстояват винаги принципите си до край :)

Право на отговор - faget

В броя от 14.10.2006 г
[quote=""MeriAn""]
Дали наистина акаунтът е с нов собственик, или стария си е променил коренно стила на игра? Повече подробности ще прочетете в някой от следващите броеве. [/quote]
Днес успях да се свържа с faget. Беше прочел вече статията. Нямаше нужда да му задавам въпросите отново. Ето какво сподели той с мен (и с вас, естествено)

[quote=""faget""]
Здравей.
Четох статията ...
Получих възможност да ползвам интернет по-често, в рамките на 5-6 дни...
Освен графика си на игра не съм променял нищо друго, армията си я имах и преди това, просто не я бях събирал на едно.
Каос не ме шпионираше преди тази вечер, нито ме пита дали съм аз. Изглежда, че просто е решил да ми изтрие флотата - направи го.
Други коментари нямам.[/quote]

KillerTeam - отново основна тема в дискусиите за бъговете

След като днес трима от играчите на KillerTeam бяха наказани завинаги за "нагло ескплотиране на бъг", екипът на нашия вестник реши да потърси новия лидер на потърпевшия съюз за коментар.

[quote=""Bulfleet Daily""]
22:53:23 2006-16-10
Добър вечер,
biohazard е оранжев от доста време.
Днес valu, ata и otmastitelkiller светнаха завинаги за употреба на бъг.
Вашият коментар като настоящ лидер?
От 22 в листа:
4 са наказани
6 в мод
един в мод станал (i)
Това е точно половината съюз.[/quote]

ето и отговорът:
[quote=""[KillerTeam"] NightLord"]
Добра, добра, ама не е :-) За валу и ата не мога да кажа нищо. Не ги познавам лично, не им и следях развитието (не бях генерал до днес или вчера, не помня) Генералски статус получих заради нуждата от това да съм лидер. За Отмастителя съм готов да заложа лявото си мъдо ( :-)) цензурирай го някак си) за това, че не е бъгвал. Опитах да говоря с администрацията и от там последва отговор - цитирам : "ще се изразя и аз по друг начин - за какъв се смяташ, че да ти се споделя тази информация? Според нас е виновен". Никой не ми представя доказателсва за това, че е виновен. Всички ми казват "Виновен е точка". Опитах се да говоря културно, да разбера виновен ли е, не е ли, и ако е, да призная, че е било така.
Относно пичовете в мод, има много причини да са в мод. Техен избор си е дали ще играят или няма. И аз на тяхното място не бих играл, ако не се даде яснота по въпроса с моя стар приятел Отмастител. Просто искам да разбера истината каквато и да е тя. Аз лично си признавам пред целия вестник, че знам почти всички бъгове в тази игра и съм ги докладвал. И нито, повтярям, нито един не съм видял да бъде оправен. Преди седмица, може би две, РР се изказа във форума, че бъга с удвояването е оправен. А сега се опитват да накажат приятеля ми за бъг, който е оправен? Е, не съм съгласен и това е. След това отношение и да ми представят явни доказателства, че е виновен пак ще отричам. Все още се опитвам да вярвам, че можем да се разберем с администрацията и да намерим логичното решение на този проблем за мен.[/quote]

и още едно лично:
otmata написа : ЦитатМасово
от Отмата Златко

каза: АКО съм бъгнал, КЪДЕ МИ Е РЕСУРСА ? Къде са ми корабите, дето съм бъгнал ? Нямам бонус проучване от вчера, нямам бонус кораби, нямам бонус ресурс, нямам НИЩО ! Човек не бъгва за нищо. Дори не зная какви са тези 130 транспорта, видях ги едва днес от Хера. Замислете се наистина, бих ли бъгнал точно аз, който винаги е гонел бъгерите до дупка и то ей така, просто да си размятам някакви си там транспортьори да излитат и да кацат... Нямам удвоен ресурс, нямам нито един удвоен кораб. Вчера над 16 часа грабих (и)-та и дори РЕКТОРА от съюзниците ми прати 80К метал на главната, за да мога да си пусна склад метал, защото нямах ресурс. Ако бях бъгнал ресурс, щях ли като просяк да искам 80К метал за склад метал ? Не, нямаше. Но нямаше начин, нямах ресурс и поисках. Каос цяла нощ ме е слушал по скайпа и е гледал как се мъча за ресурс и как се притеснявам, а вие твърдите, че съм бъгвал ресурс. Еми не съм, нямам какво повече да кажа, специално помолих Хера да пише във темата, макар, че тя не искаше - тя е на мнение, че СЪМ бъгвал, но нямало да бъде безпристрастно, ако тя пише. Нищо, аз искам да пише. От това колко хора ще кажат, че не съм бъгвал според тях и колко хора ще кажат,че СЪМ бъгвал, от това зависи дали ще бъде спряно наказанието ми, но аз - отмъстител - Златко Красимиров Георгиев ... на мен това ми е 4-ти рунд в тази игра и с ръка на сърце мога да се закълна, че аз бъг никога не съм ползвал. Това би убило желанието у мен за игра и нямаше толкова време да цъкам. Вие решавате, аз оставам с чиста съвест.[/quote]

[quote=""NightLord""]Просто ако имате малко време, отделете
Благодаря Ви
Във форума ще има тема с гласуване, за два дена трябва да стане ясно дали е използувал бъгове или не
Аз вярвам че не е
А Вие? [/quote]

Вселена 2

За Кастинга

[quote=""IcE-cReaM""]От доста време има закачка между Porter и Aguares. И двамата са щастливи, грабейки се един друг, докато Porter не прекрачи границата и каза "Флотата ти е доста малка!". На Aguares не му се нрави някой да му говори така и статиционира флотата си на въпросната колония до него. Дебненето започва ... Минават дни, но porter е постоянно онлайн и Aguares остава безсилен. Днес приключи дългото дебнене. Aguares атакува Porter, но в бързината си забравя да нагласи битка за 12 рунда. Ето я и самата нея , Porter не е занулен напълно, но дали ще последва отмъщение от негова страна ще разберем в последствие. Коментари за битката може да постнете тук.
[quote=""Aguares""]Крайно време беше... доста добре се пазеше, но всеки си намира майстора :) [/quote][/quote]

Вселена 3

Днешният студен ден накара флийтърите да останат по-дълго пред компютрите.Окраде се повече, рециклира се повече, повече играчи се похвалиха с успешни битки

Вселена Hardcore

[quote=""2006-10-13"]Нов Администратор!
От днес официален администратор на Вселена Хардкор е Shadow. Моля всички играчи да се обръщат само и единствено към него с проблемите и въпросите си относно тази игрова вселена (администратора днес ще има и официален акаунт на познатите ви координати 1.1.1). Поднасяме извиненията си за забавянето при назначаването на нов администратор. Всички решения на администратор Shadow за окончателни и НЕ ПОДЛЕЖАТ на коментар с никого от останалите администратори на играта. Желаем на колегата успешна работа и добре наточена брадва.

Поздрави, Bulfleet Team!
[/quote]
Вселена Хардкор има нов администратор - Shadow, който ни е добре познат. Известен е с със своята решимост и твърдост - види ли нещо нередно, не се колебае да го санкционира. В същото време позволява малко "свободна игра", но в рамките на допустимото. Откакто той влезе в правото си на администратор на тази Вселена, бяха изтрити няколко акаунта от челото, практически половината топ10. С решението си, да се позволи биткa между двата челни акаунта до преди 2 дни, той спечели симпатиите на едни и ненавистта на други. След намесите му се въдвори някакъв ред в този, изпълнен с нечестност, рунд на Хардкора. Несъмнено назначаването му предизвиква различни реакции у играчите - някои го подкрепят напълно, а други смятат, че нищо не би се променило.
Самият факт, че най-после е назначен админ на въпросната вселена, е предпоставка за по-честна и по-нормална игра. Всички се надяват за това. Нека пожелаем успех на новия администратор и нека знае, че всички му имаме доверие - да не го опровергава. Ако не се справя добре - пак ще пишем за него ;)
Последна промяна от deity на чет ное 23, 2006 8:18 am, променено общо 1 път.
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

На какво се смеят админите

Цитатabe ti ne si ot konfederaciata a ot druga rasa mojeli da mi izpratish malko energia s transportiora oko 100[/quote]

Защо нямат време админите?

Цитат
valio:
ima li nqkoi koito si dava akaunta

Welcome valio! Your request has been directed to the Български отдел department. Please wait for our operator to answer your call.

Call accepted by operator Bulfleet Operator 2. Currently in room: Bulfleet Operator 2.

Bulfleet Operator 2:
попитайте познатите си
valio:
nqkoi moge si go dava
Bulfleet Operator 2:
това тук не е щанд за акаунти
valio:
ok[/quote]

Цитат
има ли някакви наказания, след като имаме с тоя сачз НАП,а тои ме напада!!!

Welcome Rafael_pz! Your request has been directed to the Български отдел department. Please wait for our operator to answer your call.

Call accepted by operator Bulfleet Operator 2. Currently in room: Bulfleet Operator 2.

Rafael_pz:
кои
Bulfleet Operator 2:
не би следвало да може да ви нападне, ако има признат НАП
Rafael_pz:
има
Rafael_pz:
ама ми нападна колконията
Bulfleet Operator 2:
но ако само вие сте обявили НАП и не е потвърден от другия съюз, няма проблеми да ви атакува
Bulfleet Operator 2:
дова са междусъюзни отношения, администрацията на играта не се меси в тях
Bulfleet Operator 2:
свържете се с лидера си
Rafael_pz:
еми щом е в сив надпис е в НАП нали
Rafael_pz:
ок
Bulfleet Operator 2:
не, значи нямате взаимоотношения
Bulfleet Operator 2:
най-отдолу в меню галактика има легенда с цветовете
[/quote]

Преди да цъкнете на директна връзка, прегледайте темите във форума. Ако не откриете отговор на въпроса си, пишете на дежурния. Не забравяйте, че да отвориш това екранче, е все едно да набереш номера на бърза помощ. Неуместните шеги и излишни разговори и в двата случая са нежелателни.

Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите

Интересните събития от оставащите чaсове на 15.10.06 ще бъдат включени към темата за 16.10.06

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”