BulfleetDaily 13.10.2006 Брой 49

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

Петък, 13-ти е...

[quote=""MeriAn""]
Видях, че имате нов лидер и
любопитство ме подгони.... защо? от кога? ...и още подобни въпроси[/quote]
[quote=""dios""]
Събрахме се в един заден двор целия съюз и се бихме с голи юмруци по метода на елиминациите! Неро излезе най-як и естествено беше провъзгласен за безспорен лидер.В момента всички ние сме прах в нозете му! В края на месеца ще има нов бой.Трескаво се подготвяме.Най-силния ще е на лидерската позиция.Мисля че имам шансове.Редовно гледам кикбокса по евроспорт,купувам си седмичната програма и си подчертавам всички боксови мачове.Имам набор от безмилостни псувни от един случайно попаднал ми запис на Стоичков! Мисля да ползвам и един коварен и забранен прийом,заради който ще си купя метален бокс с шипове.Все пак лидерите освен силни, трябва да са и коварни,нали?[/quote]
[quote=""MeriAn""]
Това ако не е топ-новина, няма просто какво друго
Ръкопашен бой решава кой да е лидер на JollyRoger[/quote]
[quote=""dios""]
Винаги съм на разположение! Пусни новината.Нека излезе наяве една от мрачните ни тайни.[/quote]
[quote=""MeriAn""]
Добре, че дойде тоя петък, 13 ;)
щяхме да си тънем в неведение как се избира лидер
малииииии, ако трябва да се бия за лидерското място с моите , какви ли ... прийоми трябва да прилагам ;)[/quote]
[quote=""dios""]
Жените са умни същества.Родени са за лидери.От как свят светува, въртят мъжете на малкия си пръст.Винаги съм внимавал когато имам жена срещу себе си.Един единствен път се отпуснах и последствията бяха ... Абе,по-добре да не мисля за това сега :) Както казваш,петък 13ти е.На този ден трябва да се мисли позитивно![/quote]

В търсене на истината
Автор: Анонимен

Голяма част от нас се изгубват в търсене на истината, независимо в какъв аспект се отразява тя - дали в ежедневния живот или в една игра, например Булфлийт. Е, от какъв зор Булфлийт? Някъде из Вселените ви дебнат разни лоши същества, които желаят само и единствено да се възползват от вас - да ви разбият, ограбят и прецакат! Естествено, не всички са такива и е нормално тези неща да не се случват винаги, а само когато има повод за това. Рисковано е да се вярва на поверия, а още по-рисковано е да не им се вярва, защото ако те се окажат истина - страданието ще е още по-голямо. А когато говорим за поверия и погледнем календара, ни озарява една мисъл - "Петък 13-ти е"! Лицето ни пребледнява и оставаме в шок при мисълта, че ще се случи нещо лошо, нещо злокобно. Иска ни се този ден да мине, да дойде хубавата събота, когато можем да отпочинем от трудната седмица и да размишляване за миналото и бъдещето... Само че това не е истина, все още е петък. Има още много време до края на страховете и на съмненията. Мигновено затваряме очи и виждаме нещо, нещо познато, което не ни оставя на мира. Уверени сме - истината!!! Сигурно вече знаете истината и ви е ясно кой е автора на този материал, напишете ни го тук.

Не правете това у дома си

Serial_H написа в темата за наказания за 2-ра Вселена:

Getabe - 2 часа.
обидни имена на планети.

Наказанието - махнато. Имената на планетите - коригирани.

Играч от съюз, който не е в добри отношения с Getabe, се свързва с мен чрез Лайвсъпорта с информация за нецензурни имена на планетите си. След проверка то моя страна и установяване на нарушение аз се свързвам с freeico и му казвам за проблема. Той решава да накажем Getabe за 2 часа, след което той ще смени имената на планетите. След като докладвалият играч разбира за мигновената реакция от наша страна, той усводемоява свой съотборник, който моментално пуска атака към Getabe. След секунди наказания играч се свързва с мен отново в съпорта. Става ясно, че към Gebate летят атаки и ще стигнат преди да изтече наказанието. Намирам въпросния играч в играта, но той казва, че не атакува... Веднага намирам freeico, известявам за ситуацията и той казва - "много мразя да НИ използват за нечестна игра - да ни манипулират, да сме им параван". Веднага спира наказанието и всичко е по старому.
Извод: Не използвайте подобни методи с цел нечестна игра спрямо враговете си!

Днес броят е по-различен. Петък 13-ти е ...

Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите

Интересните събития от оставащите чaсове на 13.10.06 ще бъдат включени към темата за 14.10.06

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
Последна промяна от deity на чет ное 23, 2006 8:21 am, променено общо 1 път.
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”