BulfleetDaily 11.10.2006 Брой 47

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

Вселена 1

Историята на един годеж - продължение
Автор MeriAn

Във вчерашния брой написах, че ще следя за вас дали ще има годеж, или не. Оказа се, че предложението е изненада и за другата фамилия. Годежарчето било младо момче, скоро приютено в рода. Решило да се отблагодари, като сватоса боса. На своя глава пратило хабера.
[quote=""krasivia""]
....предложения за прекратяване на войни, както и всякакви други решения относно политиката на съюз SEYMOUR и SEYMOUR 1 могат да взeмат и отправят единствено лидерите на двата съюза, както и дипломата на съюз SEYMOUR.

Предложение за прекратяването на войната ни с Килър Тийм няма, и не се очаква и да има.

Виновникът за това, което пиша в момента, vassil5 е нов член на подсъюза ни, и може би не е прочел правилата на съюза. Обяснено му беше как и кой взима решенията в съюза, и че ако има някакво предложение за обсъждане, съюзът си има скрит форум, в който тези неща се обсъждат, и след гласуване се взима решение.
Обсъждане за спиране на войната с Килър Тийм не е имало, но дори и да има, то със сигурност ще се отхвърли.[/quote]
Май толкова беше с годежа ..... Няма да се веселим и да вдигаме наздравици за младите. Може би ... Кой знае ....
Обещавам да съм там, за да знаете и вие

Дебют на Come on !

[quote=""Come on !""]

150к – границата

Напоследък се заговори , че много играчи се страхуват да минат границата от 150к, защото се изправят срещу целия топ. Ето какво мислят хората, отворили вече ЗНС и тези, на които предстоят битки срещу най-мощното оръжие в булфлийт !

Въпроси :
1. Ясно, е че напоследък много играчи се плашат да минат границата от 150к точки, тъй като знаят, че се изправят срещу ЗНС -тата на целият топ! Очакваш ли нови смелчаци ?

2. Смяташ ли че трябва да има някаква промяна на границата на коефициента или ограничение на максималния брой звезди ?

3. Ако в момента ти остават малко точки до 150к, би ли преминал границата без да имаш някой познат по - напред от теб ?

Werewolf – JollyRoger

1. Ние хора не ядем. ЗНС не излита без причина. Колкото повече хора минат 150к - толкова по-интересно става. Аз предпочитам да се бия само с боен флот. Така е по-интересно. Само от любов към спорта няма да ударя никого със ЗНС. Когото съм ударил - явно е имало причина.

2. Не, мисля че така е добре.

3. Да. Без колебание. ЗНС-то е томбола - преживял съм достатъчно удари със ЗНС за да знам, че е мощно, но не всемогъщо оръжие.

iuda – JollyRoger

1. Ми виж сега, аз няколко пъти казах, че няма да летиме със знс ( освен ако не е крайно наложително ).
Просто тоя рунд няма играчи :)
Т.е. играчи има, но те са много малко и си стоят на по - ниските точки, стоят си долу и се мелят здраво :)
А всички тия, дето са около 150к и не смеят да ги минат, са хора, които и те не знаят какво искат :)
Едни нямат достатъчно време, други просто ги е страх, трети - и те не знаят как са стигнали до тия точки :)
Та общо взето аз бих казал, че не ние сме виновни за това положение - просто хората си търсят оправдание :)
Оправдание за нефелно развитите им акаунти :)
Да ме прощават ама за сефте тоя рунд се нагледах на секви глупости имаше акаунти на по 200к с по 100 боини кораба флот :)
Развиват се само на мини и скорости, после, като видят дебелия край на тоягата, почват да реват и да си търсят оправдания :)
Има само няколко човека които имат флот за да минат 150к спокоини :)

2. Аз съм за промяна единствено що се касае за звездите :) Трябва да има някакво ограничение за тях :) Надявам се от следващия рунд да има промени :) А иначе - аз винаги съм минавал 150к без да се притеснявам и да чакам :) Просто то си до начин на игра, никога не съм се притеснявал да нападам играчи с повече точки :)
Дори напротив тях ги дебна най - много, защото обикновено те имат най - много ресурс за крадене :)

Мисля че сега коефициентът не е проблем, няма смисъл да се орязва още играта :)
Замисли се: на моите точки какъв ми е флота и колко газ ми струва една атака :)
Не мога да си позволя да рискувам с някви безмислени атаки като на 20к примерно :)
Сега се лети само на сигурно ( ако има такова нещо в тая игра ) .

3. Вече ти казах бих преминал без проблем :)

Palavcoch – ШАХМАНИЯК

1. За да събори планета ЗНС, трябва и късмет. А ако искат да играят, трябва да го докажат. Ако ги е страх, то защо са седнали да играят, би трябвало да не ги е страх и смело напред :)

2. Добра идея е да се въведе ограничение на максималния брой звезди!

3. В предния рунд нямах, сега вярно - имам , но пак ще мина !

asasasas - ST
1. Би трябвало да минават, без да се страхуват . Никой няма интерес да бута планетите :) За това обикновено си има други причини .
2. Не.

А ето какво мислят и тези , които тепърва навлизат при най-големите !

1. Наближава момента да преминеш заветната граница от 150к точки , ще ги минеш ли?
2. Какво мислиш че ще направят другите , ще се изплашат ли, или ще тръгнат ?
3. Смяташ ли, че трябва да се промени коефициента, или да се въведе ограничение за максимален брой ЗНС ?

Pirania – Шахманияк

1. Мисля да ги мина, никакъв проблем за това , стига да успея да се задържа над 150к. Знаеш ли, ще вземе да спре нета и бум пак под 150к . Иначе не ми е за първи път да ги минавам. Така че, никакъв проблем :)
2. Е тука не знам .
3. Няма смисъл от такива промени !

Mr.Pink – Rezerv Dogs

1.Да това е сигурно .
2.Против всякакви ограничения съм за звездите , но :
Да могат да атакуват със звезди играчи над 500к. Идеята е че сериозните играчи на края на третия месец, началото на четвъртия минават тази граница, вече ще са се развили и ще могат да се пазят добре . От друга страна ще се даде възможност на всички под 500к да се развиват .
А за коефициента трябва да има и след 150к . Ако някой обясни как играч на 160к ще се защити от играч на милион, съм съгласен да няма .
3. Зависи . Тези , които играят на флота, не би трябвало да се притесняват , но от друга страна като се замислиш – играеш 3-4 месеца и една сутрин ставаш без планети . . . като са те атакували 3 по 5-10 пъти твойте точки . . . няма баланс просто !

ROKI - Cla6nSla6

1.Заветната граница от 150К не е нищо особенно, защото съм я минавал във всички рундове до сега...
2.Другите няма да се изплашат, естествено, а ще ми дойдат на гости :D
3. Не , не трябва да се въвежда ограничение на ЗНС, така се губи удоволствието от играта !
[/quote]

Награда
Материал на Keri

От няколко дни насам клюкаският ми нюх подсказва, че някой мъти водата на член от първия съюз в класирането - JollyRoger. Наскоро дочух, че тайно се организирала коалиция срещу него, оглавена от debel, лидерът на Яко Къртим и доскорешен негов съюзник. Тази коалиция щяла да атакува едновременно с флот и звезди на няколко фронта, за да затрудни максимално жертвата и да постигне поне частичен успех.
Всичко това, за съжаление, беше на ниво слухове, предаващи се от уста на уста и разкрасявани вероятно до неузнаваемост. Днес, обаче, любопитните ми очи с нарастващ интерес прочетоха в инфото на JollyRoger следното:

[quote=""JollyRoger""]В Н И М А Н И Е !

Съюз JollyRoger обявява награда от 20 милиона, за главата на генерал debel. Ресурса ще бъде изплатен незабавно от nero и iuda при представянето на доклад за разгрома му![/quote]

Очевидно поне част от слуховете се оказват истина - debel наистина се е обърнал срещу вчерашните му съюзници. Интервю с него очаквайте в следващия брой.

По следите на един рециклаж
Автор MeriAn

ЦитатГледах си аз за рециклаж и виж на какво попаднах - може да е интересно за вестника
няма трибуна
2:180:10 - 7991224 метал, 7991224 кристали, 3995612 газ [/quote]

Имах късмет. Рециклаж там вече нямаше, но играчът беше онлайн.

[quote=""genata^^^^ ""]
това е битката ми, с няколко думи, върнах се от работа, легнах да поспя, не направих савен и то се вижда от доклада:)все пак е само 1 игра важното е в живота да не губиш:) [/quote]
http://naredbi.hit.bg/daily_01.htm
[quote=""mimi_m ""]
Защитникът си оставяше флотата на планетата с часове и за мен беше голямо изкушение. Не беше нужно да го дебна , трябваше само да намеря рециклатори, но въпреки това тръпката беше невероятна .[/quote]

Вселена 2

Класиране 44 дни след началото на рунда - топ миньори:

№ Съюз Играч Точки
1 HellWings MimoZZa 113,206
2 HighVoltage aleks78 110,304
3 HighVoltage macumba 95,611
4 ЦСКА palavkoch 76,921
5 DarkPortal Albena 52,325
6 Фанатици safoto 49,648
7 HighVoltage Getabe 42,446
8 Фанатици Stormbringer 42,313
9 Фанатици SkyLer 41,779

Класация съюзи:

Съюз Членове - Коефициент
1 HighVoltage 22 21204
2 DarkPortal 6 20285
3 Фанатици 16 16505
4 ReservDogs 7 16504
5 POLICE 2 13721
6 О.Ч.З. 3 13394
7 ASSASSINS 4 13097
8 GUNNERS 3 11663
9 WAR 2 11080
10 INsTINcT 5 11059

Вселена 3

Интервю с лидера в класирането на Вселена 3

[quote=""Fallen_angel""]Fallen_angel: Здравей, кога почна да играеш Булфлийт - кажи как се зариби и какви по -интересни преживявания имаше около началото на играта ти?
T!m!_vR: Здравей - ами какво да ти кажа почнах около март месец миналата година - зарибиха ме приятелите, защото само аз правех изключение и не играех
T!m!_vR: интересни преживявания - ами може би първото ми зануляване :) докато още се учех, роял използва момента и ме касира в рунд 2 на уни 1 ;)
Fallen_angel: Като спомена приятелите си, интересно е да ни кажеш - какви са отношенията ти с другите флийтъри от Враца - в момента се сещам за Киси, който завърши доста високо в класирането миналия рунд на Вселена 2, както и още 1-2 имена, изкачвали се и във Вселена 1 и във Вселена 2?
T!m!_vR: Ами общо взето се познаваме със всички флиитъри от враца като почнем от киси, ts3ko, cufto, ratata, georgi2000 и т.н.
Fallen_angel: Спомена доста известни имена в Булфлийт - по специално - как се познаваш с Георги2000?
T!m!_vR: ами във 2 - ри рунд на уни 1 нямах интернет у нас и играех от зали. Играех основно от залата на georgi 2000.
Fallen_angel: Може ли да се каже, че той е бил нещо като първият ти учител? Все пак доста дълго време държеше лидерството в класирането на Вселена 1. Давал ли ти е някакви съвети?
T!m!_vR: Ами специално той не - единственият човек който, ми каза основните неща в играта е Ts3kO. Той ми каза за какво служат мините и менюто техника - всичко друго съм научил самичък :)
Fallen_angel: Доколкото помня миналия рунд на Вселена 1 беше в предните редици на класирането - сега държиш 1 - во място във Вселена 3. Може ли да очакваме да играеш и във Вселена 2?
T!m!_vR: Ами едвали ще играя в която и да било вселена - мисля рунда в 3-та да ми е последния или поне да си дам известно време почивка ...колкото до класиранията, това е най-лесното нещо в играта - мини и скорости и няма как да не си в челото. Затова уважавам играчи като NERRO, Hitler, nero, dzver, zmeyan и т.н., които постигат това без мини
Fallen_angel: Доста хора знаят, че ти направи...една ваканция този рунд.След като мина 150к точки, водейки класацията, излезе във ваканционен мод, но след връщането си уверено се изкачи там, откъдето те бяха изместили - как го постигна? Все пак преднината за стопяване не беше малка...
T!m!_vR: Ами истината е, че бях занулен преди да пусна ваканцията - "занули" ме дзвер. Ако може да се каже зануляване де, защото боен флот нямах. Бутна ми мегите и рециклаторите, но така или иначе отивах на почивка ....а преднината се стопи, защото аз бях миньор, а дзвер и змеян, които по това време бяха 1-ви и 2-ри нямаха такива и вдигаха по бавно - може би нямаше да ги изпреваря, ако дзвер не беше наказан за неопределено време, с което се изгуби цялата интрига в уни 3
Fallen_angel: Спомена за дзвер и змеян - единият е наказан до края на рунда, а змеян е в мод от доста време...какво мислиш за това - въобще по въпроса с бъговете и нечестната игра?
T!m!_vR: Ами против съм разбира се, смело мога да кажа, че никога не съм използвал бъгове - колкото до конкретния случай, мисля че нещата не бяха доизяснени и никой админ не каза точно за какво и докога е наказан - със змея си имахме приказка и доколкото знам в момента учи и няма време за играта
Fallen_angel: И един последен въпрос - този рунд ти бе лидер на NEWHOPE - твоя съюз и във Вселена 1, ако не се лъжа. Защо се премести в BEAT? Ново предизвикателство? Или има друга причина? И един подвъпрос - ти ли кандидатства, или беше поканен от някой от членовете?
T!m!_vR: Ами причината беше, че преди да пусна дългата ваканция NEWHOPE представляваше съюз с 4 4овека в топ 10 и около 20 човека в топ 100. За мое най - голямо съжаление, когато се върнах, от по - сериозно играещите хора бяха останали само Galaxy и likantrop..... Със LUDPRESIOR отдавна се канехме да направим общ съюз и малко преди да го направим се появи Beat - получих 2-3 покани, които отказах, но накрая все пак се присъединих. Но в NEWHOPE прекарах най-хубавите си моменти от играта...
Fallen_angel: След като спомена...може ли тайната на успеха на BEAT? :)
T!m!_vR: Ами сериозни играчи, със сериозни флоти, с хъс за игра и най-вече задружен отбор;)
Fallen_angel: Благодаря много :) Ще пожелаеш ли нещо на нашите читатели?
T!m!_vR: Ами да играят играта вместо да спамят във форума и все пак да не се вживяват много, защото има и други неща в живота освен булфлиит :)
Fallen_angel: Благодаря за отделеното време и успех! :)
T!m!_vR: Моля успех и на вас :)[/quote]

Вселена Hardcore

Що е то?
От GeNeRaLiSiMuS

Ден 732977-ми, сряда. Един слънчев и топъл ден, може би един от последните такива… Далеч от ежедневните проблеми съществува един свят, един измислен свят, свят на космоса, свят на хората, тертетите и ноксите… Свят, където се случват необичайни неща, неща, които ще променят хода на събитията и ще обърнат историята!
Но във Вселената освен космос съществува и Хаос, безредие, неподреденост и нечестност. Днешният ден беше посветен на Хаоса! Хаосът властваше из Вселената и преодоляваше всичко по пътя си! Като казвам всичко, имам предвид всичко. Докато едни си почиват в следобеден сън, други действат. Връщането от беззаконие вдъхнови Хаосът да вземе нещата в свои ръце и да промени съдбата, съдбата на тези, живеещи извън закона! Яростта му се показа с пълна сила, но това не беше безпричинно, всичко на този свят се случва в резултат на нещо, всичко има смисъл, макар някой, някъде да не го разбира.
Причината този път беше Брата на Болката (bb), страхотен началник и генерал на флота. Днес той унищожи търговския отдел на Хаоса, бързо, смело и безпощадно. Владетелят на Хаоса беше решен да отмъсти, да пролее чужда кръв, да постави чуждото семейство на колене, макар да знаеше, че има приятели в този род, той не се поколеба… И го направи. Обида за обида, кръв за кръв. Отмъщението е факт, но Хаосът не е доволен, той иска още, той иска главата на Брата на Болката! И ще го постигне, рано или късно…
Но защо хората бягащи от закона могат да бъдат обезпокоявани? Защо няма равенство между всички? Защо никога няма да има? Може би има нещо, което ни спира да сме хора на честта, може би има нещо, което не ни позволява да се изправим пред проблемите, може би има нещо, което е част от нас и никога няма да ни напусне … Що е то?

[quote=""The_Monster""]Остават броени дни до края на рунда и всеки иска да прави битки, с който да занули някой от враговете си. Най-интересно се очертава да е при The_Monster, около който са се настанили 2-ма класни играчи(GAD и REKTORA). Кой ще излезе победител в крайна сметка, само времето ще покаже...[/quote]

Нашите интервюта

Въпросите на Serial_H

1. Много кратка история на съюза ти.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
6. По избор

На какво се смеят админите
Цитат
hello
:-)
hi na adminite
igrata te4e syper
samo 4e s frendovete sme malko nedovolni
zashto ima tolko malko plq4ka
:-(
specliano kadeto se padnah az
nqma edna svqstna plq4ka
:-(
4etvarta galaktika e izcqlo bedna
ta
vaprosa mi e slednia
moje li da me premestite v 2ra
ili parva
shtoto ina4e mi e syper mn rabotata
kolnia v 3ta
posle kolonia v vtora
triene na planeti
strashno mnogo vreme otnema
a prez tova vreme moga da zanylq nqkoi se pak[/quote]
Отговор:
Цитат
когато приятелката ти звънне от другия край на града, а да стигнеш до там трябва да смениш автобус и тролей, ще ме викнеш ли пак да помагам ;-) [/quote]

Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите

Интересните събития от оставащите чaсове на 11.10.06 ще бъдат включени към темата за 12.10.06

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”