BulfleetDaily 28.9.2006 Брой 34

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
AnichkA
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 25, 2006 12:59 pm
Контакти:

BulfleetDaily 28.9.2006 Áðîé 34

Мнение от AnichkA »

Вселена 1

KingDivaka вече не е в списъка на PURGATORY. Защо ли ;-) Галактическите клюкари донесоха, че получил съблазнително предложение и смятал в най-скоро време да го приеме. Само че бил изпреварен...... някои лидери не търпят да се въртят подобни мисли в главите на играчите им . Предпочитат да се мисли за предстоящата в събота сбирка на висшето ръководство на хижа във Витоша. Очакваме някой да документира събитието.

[quote=""Keri""]

След като в BulfleetDaily от 26.9.2006 Брой 32 беше публикувано обяснението на Lalry за огромния скок в точките, много хора обърнаха жадни очи към него. Това, обаче, въобще не го смути. Напротив, той продължи с атаките си с цел пренебрежително малки кражби по активни и в пъти по-силни играчи от него.
Аз колонизирах до главната му планета след като той няколко пъти заграбва половината от среднощния ми добив, равняващ се на общо 50к ресурс. Бавничко си построих складовете и в един момент пренесох флота си до него. По това време той все още не получаваше смс от мен, но пък го спасяваше денонощното светене.
И така аз атакувах няколко пъти безуспешно. През това време той започна изведнъж главоломно да дига точки. По времето, когато колонизирах беше около 65к, аз на около 49к. За кратко време, обаче, той качи повече от 30к, в които се включваше шпионажа, тъй важен за него. В един момент се притесних, че ще ми излезе от обхвата, толкова бързо дигаше.
Тогава писах веднъж да го проверят, но после зарязах. Винаги съм предпочитала да наказвам аз с най-сладкото наказание - военния доклад. Започнах да си правя сейвъните върху него, нещо, което си позволявам за първи път, защото считам това за върховно пренебрежение и отвращение към съответния играч. Наистина той и лидера му ме отвратиха с лични бележки, нападки и т.н. Подчертавам, че не съм докладвала нищо. Няма смисъл.
И сега най-интересното. Снощи преди мача, който чаках с нетърпение, както винаги си правя сейв върху него. От бързане, обаче, съвсем забравям да сложа 12 рунда и да подготвя рециклатори в случай на изненада. И, разбера се, по хубавите закони точно това ме чакало. Има, обаче, едно голамо НО. Когато отидох на мястото на срещата с приятелите, единият от тях ми каза точно с какво разполага нашият герой. Изумих се наистина. Както и да е. Като знаех какво съм пратила и това, че не съм уговорила рецикли, се зачудих какво да правя. Чуденето траеше точно една сикунда... Нито станах, нито ми пукаше. Знаех какво ще стане и то стана. И аз се накефих максимално. За съжаление доклад нямам, защото не ми се отваря. В общи линии аз падам с 8к, той с близо 20к, губя 300кръста някъде, той около 230кръста и 600спийдъра. Пълно меле в 10-рунда, завършващо с красиво равенство, което е адски на загуба за него. За съжаление, бъга с нивата на спийдърите в защита все още не е оправен... Колко жалко! Има на света една мъдра приказка - Всичко се връща.

Единственото, което чакам сега е проверката му. Интересното е, че не съм само аз...[/quote]

Драги читатели, днес други новини няма да има. Причината е повече от уважителна. Нашият колега Serial_H има рожден ден. Освободихме го от новинарските му задължения, за да подготви трапезата. След малко целият екип отлита за Видин. Да го поздравим на място и да опитаме тамошната бира....разправят, че била добра ;)
На здраве :inso20

Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите

Интересните събития от оставащите чaсове на 28.9.06 ще бъдат включени към темата за 29.9.06

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
Последна промяна от AnichkA на чет ное 23, 2006 9:35 am, променено общо 1 път.
:) ако ми пращаш на всеки пост по целувки за дървото ако пишеш за подпис и липсваш ми може :ППП

[quote="Jade"]Редакторът е човек, на когото имам доверие за безпристрастна оценка[/quote]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”