[Яко Къртим] debel vs. [Enigma] DoomTrooper

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

[quote=""Keri""]Седят си на кафенце хиенките в булфа и се чудят как да си разнообразят "скучния" живот ;) Е, неро решива да дразни дебел, а това обикновено се отразява... в повечето случаи пагубно за някой. В случая този някой се оказва моя съотборник, който така се улисал в друта игра, че съвсем забравил за оставените на произвола корабчета. За съжаление, не му е за пръв път. Ако трябва да издам вътрешна информация, ще кажа, че беше с последно предупреждение за изгонване заради липса на сейвове. Е, в крайна сметка наказанието беше осъществено...

[Яко Къртим] debel vs. [Enigma] DoomTrooper

[quote=""debel""]имаме точно попадение, 25 мин. са прекалено много време в БФ.

За този удар ще получиш коментар...Нереза е виновен! Преди малко на кафето, докато си правехме дневния разбор на космоса...абе беше изразено мнение, че аз не мога да зануля един от космическите ни герои в 1-ва. И нали ме знаеш, докачлив съм. Та седнах аз и гледам твойто момче не е играло от 9 мин. Изчаках го да угасне, литнах, чукнах на Юда да пусне танкери, аз пуснах рецки и БУМ-ШАКА-ЛЯКА-ОЛЕ. Ако не беше Нереза...ама беше, а и твоя беше ама вече го няма...абе нали знаеш БФ, братче... Нереза е виновен, той сега да понесе вината и целия срам от това деяние, аз бях само един инструмент в неговите копитца. debel out.[/quote]

Отговор:
[quote=""Keri""]
Лапички се казва, лапички...[/quote]

Може би скоро някой ще попадне в котешки такива ;)[/quote]
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”