[Seymour]D_ncho vs. [Shark]Jorkata

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

[quote=""tnt123""]Горд съм да представя поредната битка на генерал d_ncho:

http://www.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=3902193a

ето и гледната точка на победителя:
Битката няма кой знае каква предистория. Просто ми е комшия и от доста време го наглеждам. От 3-ри дена го следя даже днес си направих колония до него с цел да го дебна, но се обърка плана малко корабите там бяха пратени към колонията му, но моите шпиони ме уведомиха бързо, че противниковата флота се е върнала. Те веднага координираха действията си с капитаните на моите ескадрили и се върнаха обратно и от там започна поход към вражеската земя. Предварително бях пратил чистачите напред да съм сигурен и в тях.Все пак съм против замърсяването даже и членувам в клуба за Чиста Държава ... не трябва има боклук все пак. А и все някой трябва да прибере и погребе загиналите пилоти след боя. А те никак не бяха малко .. сега погребваме с почести моите пилоти :) Който без страх се вхърлиха в лицето на врaга и победиха. За да съм сигурен, че друг няма обере ресурса на човека, литнаха натам и достатно голям товарен флот, за е сигурно всичко. Все пак ресурса е кът .... а и ако беше станал някъв неуспех флотата ми се обричаше на гладна смърт ... газовите колонки бяха на червено. Даже отговорника по горивото ме съветва да използвам по нисък % на летене но нямаше как - всичко на макс му казах. Екипажите на корабите са се справили перфектно и днес като се прибират и им се готви заслужена почивка. Екипажите на корабите са се справили перфектно и днес се прибират и ще получат своята заслужена почива и премии по случай утрешният празник. А вражеската планета след тази атаки се е отказала от активни бойни действия и е свободна за колонизиране.

:inso16 Браво Данчо - продължавай все така в същия дух!

а ето какво свършиха рецитата:
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

1754944 метал
1754944 кристали
877472 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.

ето и бекъп:

http://store2.data.bg/bulfdani/V1/%5bSE ... nchovs.htm[/quote]
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”