Да продължа ли да играя, или не........ Много играчи си задават тоя въпрос. По - малко са тия, които си отговарят с НЕ. Тогава пред тях застава слеващия: Какво ще правя с флотата? Някои я разбиват на части, за да подпомогнат приятели или съотборници, други правят последна, уговорена, битка. Знае се с каква флота ще се атакува, бонусите й..... последната битка вместо най-вълнуваща и запомняща се, става просто една битка за разбиване на флота. За една различна последна битка ще прочетете в следващия материал
Тя и Той
Автор MeriAn
Колко странно се чувстваше Той, в нетрадиционната за него роля на защитник. Старците още разправяха на децата подвизите му. Не една флота беше разбил. Уморем от продължилите няколко рунда битки, ветеранът реши да се оттегли с достойнство.
До сега никой не беше успял да види флотата му. Направи я последните десетина дни. Не я знаеше и Тя, младата и дръзка нокси, но прие тая битка. Така показваше почитта си към героя на вечните врагове на своята раса - хората. Без да умува много, зададе на флотата команда Атака. Не знаеше към какво лети, какви изненади й бе подготвил ветеранът.
[quote=""Тя""]
Да полетиш към някого, когото си успял да издебнеш и да тръпнеш в очакване дали ще влезе или не, е усещане, което всички в тази игра са изпитали, но в случая и двмата не знаем с каква флота разполага противника. Голяма веселба :-)
Очаквам да стане хубава и интересна битка.[/quote]
Той беше като сляп. Избрал съдбата на войника, не сметна за необходимо да обучава собствени шпиони. Имаше само 3. А за да може да се ориентира за флотата й, му трябваха поне 8. Подпря глава с ръка и се заслуша в тътена на приближаващата армада.
[quote=""Той""]
Баси якото от 2.27 часа гледам атаката към себе, си ама за жалост не знам какво иде от пространството... но каквото и да иде, предполагам че ще изкарам поне 9 рунда, макар да съм с почти 22 к по малко. Тръпката е яко луда, очаквам кърваво меле, в което да изненадам нападателя и с флота и с проценти :-) Ще стане хубаво меле след 33 минутки :-)Приемам тази битка защото смятам да бъде НАЙ ПОСЛЕДНАТА ми битка :-)[/quote]
Атаката беше доста дълга, каквато е атаката през галактика. Той погледна часовника си. Имаше време, доста време....трябваше отново да провери графика на полета, за да може флотата му да кацне послените секунди преди атаката й. По тоя начин тя нямаше да има дори минимален шанс да разбере какво й е подготвил той. На нея - наследницата на бойните му врагове-ноксите. В последния момент сърцето му трепна.
[quote=""Той""]
hehehe dori az namerih recita
za da me reciklirat basi 6outo
4e tq nqma6e ot kade tolkova mnogo da sybere[/quote]
Той стана, погледна към това, което би трябвало да е небе и настръхна. Не му трябваха вече шпиони, за да разбере с какво го атакува тя. Всичко се виждаше с човешко око. Знаеше, че ноксите могат да бъдат силни, много силни, че удрят много яко,но....... май не очакваше малката да е толкова добра.
9...8...7... последните секунди са дълги като часове 6...5...4... флотата му каца 3...2...1...Сега
[quote=""Той""]
qkata rabota :-)
6 runda deiba misleh 4e pone 8 6te izkaram :-)[/quote]
[quote=""Тя""]
Поздравления за добрата флота
по - голямо вълнение не бях изпитвала в тази игра .
БЛАГОДАРЯ [/quote]
Той - конфедерация, преди битката 19623, след битката 3600 точки
Тя - нокси, преди битката 41280, след битката 36771 точки
Всякаква прилика с действителни лица и събития не е случайна
Вселена 2
[quote=""Serial_H""]Поразпитах за интересни неща и ето част от отговорите:[/quote]
Xstrem - ami ne
palavkoch - ami ni6to osobenno pri men gonq reciklaji zasega
Buba - С другите съюзи никой не ни закача и няма нищо интересно,копаме си мирно и тихо....некои хора от мойте ме питат дали може да пускат тертети...това е в общи линии
Снощи прибрах един рециклаж 300к с 4 рециклатора.....седя цяла нощ,май в петицата само аз будувам....
Albena - неее
Skunky_wEEd - mi mne
Happytoo - emi vse o6te nqma mn e rano::)
MimoZZa - За вселената не съм чула, колкото до съюза, нощес георги2020 се изтри докато нашия протос го нападаше.
Darth Sidious - здравей
ами покрай нас става интересно. новите ни играчи се развиват много добре. за една седмица от 60-то скокнахме на 20-то място в класацията. този път войната със СССР започна по-рано от очакваното след като краднах от мен ресурс. е този път не се поколебах. рунда се очертава да е интересен, пък и ако наистина е 8 месеца още по-добре.
Разбрах че вачик има проблеми. нямаме пръст в това за жалост, но подочух че за един ден го бяха занулили два пъти. при главната му планета е доста напечено. да очаква още
Beldin - Hahahahhah нищо интересно за последните 36 часа, в съюзът всичко е нормално, или поне така се надявам. А вестника е интересен, чета с интерес :-). За търкания , истории, питай Кафевия :-).
anche - Здравей!
Ами какво да кажа интересно..
освен че един от нашите водещи играчи PeaceMaker излезе от съюза по незнайни за мене причини ,направи друг съюз и обяви почти на всички съюзи от топ10 война
после като се разсърдих и му казах да прави каквото иска...излезе в МОД и сега чакам да се върне за да се разберем..
MaXiMuS - Те нещата си стават
Как да започна...
Първо аз нулирах лидера на HolocausT, и го пратих го почивка
След това мистериозно бях шпиониран 1 мин след като ми се върна флота, и пребит минути преди да влезна, и то точно със единственото което може да стигне за това време - спийдъри
Освен това подозираме че имаме наемник шпионин в съюза, води се разследване, провинилият се ще бъде нападан докато не си изтрие планетата.
Иначе вървим напред, всички ветерани се върнаха и играят, доста от новите играят добре - правят флот и атакуват,пазят го - очертава се интересен рунд. Пожелавам на всички приятна игра , и да внимават за червени флоти в района на планетите си, и особено за червени танкери при рециклажите
killerloop - Здравеи
Ми нищо интересно само битки наи забележителната е на Rob_Zombie http://univ2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=183906a мисляр,че я няма в трибуната.За нещо по интересно питаи някои друг аз този рунд я карам по полека заради даскало.
Giantt - Здравей.
Ами този рунд нещата вървят добре.
Много ме радва ceazar - добри битки прави/има ги в трибуната/ и добра флота извади...
иначе аз този рунд малко на технологии съм го ударил... това обаче не ми пречи да нападам от 1вите в класацията
за другите в съюза... ами надявам се че и те ще покажат максимума на възможностите си.
lu4k0 - EMi nishto novo izbushihme nqkolko hora ite ni obqviha voina i nie na tqh
vato - nema nishto za s ega
mark_bg - Ами всеобщата заетост и умора са факт
липсват ни ключови съперници
склонни сме да пием по бира с Аркантос вместо да се дебнем по нощите ...
изобщо скука, скука - мъка, мъка
Поздрави, Марк бг
Вселена Hardcore
Код: Избери всички
1 ANSR RoYaL 202,903
2 IWQ 163,469
3 ClassicZ The_Monster 143,251
4 ANSR Xaoc 115,623
5 ClassicZ CORWIN 109,226
6 Scrapmaker Thierry Henry 106,264
7 ANSR Medunq 102,527
8 ANSR hot_good 102,521
9 City Watch Sagittarius 99,496
10 DA GAD 93,155Код: Избери всички
1 ClassicZ 4 394275 98569
2 DA 2 176019 88010
3 Scrapmaker 3 215323 71774
4 ЕРА 2 102304 51152
5 XAOC 5 245678 49136
6 ANSR 15 722845 48190
7 City Watch 2 92783 46392
8 Занулители 2 80480 40240
9 Prisun 2 74625 37312
10 Forsaken 15 472546 31503[quote][/quote]Въпросите на Serial_H
1. Много кратка история на съюза ти.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
6. По избор
dios, лидер на JollyRoger, Вселена 1
1.Съюз JollyRoger е създаден от Бро и мен в началото на трети рунд!Оказа се че и двамата сме без съюзи и решихме да си спретнем един временен, докато решим какво да правим! Е да, но остана за постоянен! Хареса ни да сме малко хора, които разчитат изцяло един на друг при всякакви условия и по всяко време. Сега традицията продължава! JollyRoger в момента е затворено общество в което важи казаното по-горе!
2. Всички играчи са основни. Състава е от ветерани, преминали през всички превратности на играта! Без каквито и да са колебания бих отстъпил позиция или бих рискувал всичко мое, за всеки член на съюза!
3.Развитието на играчите в съюза е видно! План няма,те просто си го могат!
4.Външна политика също няма. Всеки който ни е в обхвата, трябва да има едно на ум.
5.Относно интригите особено във военните действия, не знам от къде ще дойдат! Единственият сериозен противник и играч от висока класа е nelity / ВЕС / Жалко че за него рунда скоро свършва! Използвам случая да му пожелая успех и ще го чакаме отново да се върне, за да разнообразява сивото ежедневие!
6.Всъщност рунда се очертава като спокоен и разпускащ! Малки изключения от ежедневното русло ще има за тези, които минават границата от 150к.
На какво се смеят админите
Здравейте, преди малко проведох следната битка <линк към битката> - по голяма част от рециклажа бе прибран от мен, но поисках и помощ от съюзник - от него е прибрано следното :0 метал 1648 кристали 58352 газ. Ще Ви помоля ресурса да бъде прехвърлен ръчно в базата данни от играч <име на играч> - координати [х:ххх:хх] на моя потребител. Естествено преди това вземете "Yes" и от <име на играч>. Поздрави.
Забележка - в момента на писане на съобщението и двамата потребители са под 10 000 точки.
BulfleetDaily обявява кастинг за новинари за Първа и Трета Вселена. Моля кандидатите да се свържат с някой от модераторите на вестника.
Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn
Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите
Интересните събития от оставащите чaсове на 20.9.06 ще бъдат включени към темата за 21.9.06
Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК