Днес беше сив и скучен ден. Тук-там уж "случайно" колонизатори кацаха на възлови позиции до планетите на смъртни врагове. Обмисляха се тактики за битки. Лошо пазени ресурси сменяха собствениците си и се превръщаха бързо в бойна флота или скъпоценни рецки и меги. Дали става нещо интересно според участниците в събитията?
Keri:Днес е като затишие пред буря...
MoRaThaLL: Не. Може би, като мина 150к ще започнат да се случват интересни неща, защото звездите на JollyRoger ще полетят и към мен. iuda каза, че има \"лека война с нас\", затова трябва да внимаваме, защото в момента JollyRoger са заковали Топ 3. Събираме ресурси, строиме, за да се борим с JollyRoger. Няма да е лесно, но няма да е интересно само JollyRoger да са на върха
slon:не, нищо интересно до този момент. сега замисляме малко съвместни действия с партньори, ако всичко стане както трябва, ще информираме свободните медии в БФ.
iuda ne si4ko si e po staromu
si4ki nad 150 k sa vakancia
a tezi det ne sa pyk sa priateli
si4ki ostanali sediat i se 4udiat kak da ne minat 150k
HITLER: А ми не особено пласирам се на едно място
nelity: не скука възстановявам си танкерите и мегите, дето ми се потрошиха вчера, но вече влязох в ритъм... само да има какво да се краде
(хронично болен крадец и джебчия)
Mr.Pink : ni6to osobeno, spy-vame se s jolly i tova e zasega...moga da kaja samo , 4e interesnoto teparva predstoi
Werewolf : Здрасти
Скука, скука и пак скука ...
shogo: За днес нищо интересно , но тепърва предстои . Имаше шпионажи от страна на Енигма , съотборниците ми продължават да строят флота , след няколко дена се очаква прегрупиране и фронтални атаки към необявените ни врагове . Може да се каже че играта в нашия съюз започва от утре . Очаквай следващите новини във вид на доклади .
tralalaiko: mi dams pusnah poslednite si korabi za utre6tnata mi tozi pat misla naistna posledna bitka v svetat mi na BF v parva
То ще си покаже .........
Вселена 2
Има потребител с ник Jesus_christ.
Друг потребител след ограбването му изпраща това ... послание:
Dear lord,
Forgive my for I have sinned. I know stealing is against the ten commandments but you have so much.
Surely you can turn water into metal, crystals and gas?
Your humble survant.
Господи боже мой,
Прости ми, съгреших. Знам, че кражбата е против твоите заповеди, но ти имаш толкова много.
И винаги можеш да превърнеш водата в метал, кристал и газ?
Твой скромен слуга.
Наличието на рециклаж около лидера на СССР предизвика отново форумни спорове:
http://www.bulfleet.org/viewtopic.php?t=30091
по засегнатата в предишни броеве тема. Bulfleet Daily не се наема да коментира и изяснява ситуацията, предвид комплицирания характер и с цел да избегне неясни и трудни за доказване публикации, приканва желаещите да коментират във дадената по-горе връзка към темата в раздел off-topic.
Вселена Hardcore
Завръщането на ClassicZ
Автор The_Monster
Днес към 16 часа се появи на бял свят съюзът, който предишните 2 рунда беше водещ в тази вселена. Този съюз е боен и всички в него имат за цел да прават битки, а не да копат... В сегащният рунд играчите са се събрали в чест на scorpionbg и astalavista......
Въпросите на Serial_H
Въпросите стават постоянна рубрика. Ще се задават из всички вселени от нашите новинари.
Въпросите на Serial_H
1. Много кратка история на съюза ти.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
6. По избор
nelity, лидер на Фирма УЖАС, Вселена 1
1.Тя е повече от кратка. ТАЛАЛАЙКО е създателя на фирмата, макар че той не знае. Просто се събудих една сутрин и сътворих хиляди глупости.
2. Този рунд е приключил за нас още преди да започне. ИГРАЧИТЕ СА МАЛКО И РАЗЧИТАМ НА ВСИЧКИ . Нови попълнения няма да има, защото нямат нужните документи...(ЖЪЛТА КНИЖКА) издадена от психиатър.
3. ДИОС преди време каза една култова приказка (КОГАТО ФЛОТА МИ КАЦА, БЮРОТО МИ ТРЕПЕРИ ) аз мисля по същият начин. А за развитие никой не мисли... може би другия рунд ще покажем каквото можем.
4. ПОЛИТИКАТА Е СТРАНО НЕЩО, СЪЩО КАТО ЛОГИКАТА ,всичко е на лична основа (за политика ти трябва да си много добър лъжец)
5. Интригата прави играта, за в момента има един недосегаем съюз и всички останали. Само да спомена ,че УВАЖАВАМ ДИОС КАТО ИГРАЧ и никога не ще се бия с него, освен по договорка.
6. А другото е само зомбиране, зелен екран и много цифри.
Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, fub4e, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn
Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите
Интересните събития от оставащите чaсове на 19.9.06 ще бъдат включени към темата за 20.9.06
Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК