BUlfleetDaily 17.9.2006 Брой 23

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

Вселена 1

Тази тема беше подготвена за вчерашния брой, но печатарите я забутали нейде при набирането. Публикуваме я днес

Някога, някъде нещо да се е случвало?
Автор MeriAn

Това попитах днес няколо човека. Ето какво ми отговориха:
palavkoch: :) Здравей ами не, само дето вандизела се отказа и с акаунта сега ще играе друг наш стар приятел Пираня :) иначе всичко засега е спокойно. Прилича ми на затишие пред буря, но времето ще покаже :)
faget: nishto interesno
iuda: mdam o4ertava se leka voina mejdu nas i insomnia :)
letiat zvezdi floti i sekvi drugi raboti :)
za sega samo az gledam bezu4astno :)
no niama da e za dylgo :)
sir: Здравей,
доколкото знам нищо интересно не е ставало днес в съюза.
То какво ли и да стане, хората масово почиват май. Единствено касичките , дето са по-пълни.

Някога, някъде нещо да се е случвало?продължение
Автор MeriAn

p.m.72:oooo...da.....za men otnovo doide proletta...:)))vluben sym:))))
da_ti_go :ха-ха-ха-ха
Да пак на даскало :-)
Werewolf: ами .....то плана беше търкул топче - бутни планетка, ама стана търкул топче - хвани кацнало сейвче :-)
някои хора изгоряха с 300 танкера :-)
nelity:нещо интересно ли ? Почти няма, освен нощта, когато nero реши, че ставам за каса и не ми даде да спя. Бях почнал да си правя севън и да си лягам. Но nero реши, че от сън спомени няма и ми пусна атака с 6 знс и 1000 кръста. Малко стряскащо като цифра и може пък да бутне планета (не че ми пука) и затова започнах да си събирам флота. Нямах намерение да бия никой и всичко в акаунта ми беше хаотично. Събрах си флота в 3 та галактика, където ме атакваше, направих си кафе и зачаках да се стационира флота. Но в последния момент nero се отказа, нямам идея защо. Сейвнах и си легнах. Но идилията с ЗВЕЗДОБРОЕЦА не свърши до тук. На следващата нощ пак атака, но по колонията ми във втора галактика. Пак започнах да престационирам и нагласих флота на 1.30 мин преди атаката да кацне. През това време получих хиляди шпионажи и атаки по останалите ми планети. КАОС също ми засили 5 знс по друга планета в 3 та галактика. Колко много ресурс натовариха само те могат да кажат ( 0.000)к. Последната сонда на НЕРО пак ми хвана флота и за втори път си върна атаката . Побеснях, само дето си отиде една нощ на вятъра.Сега прави флот, но да побърза. След 10 - 15 дни рундът за мен приключва. И има къде да се удря, но това ще го оставя на противника, да го напише след битката .
Живот и здраве ПАК ЩЕ СЕ СРЕЩНЕМ след месец, но тогава ще съм от леката категория играчи и няма да си меря чуШката с големите батковци. Надявам се инсомния и кучетата да не оставят светата троица да диктува играта във вселената. ВЕЛИКИ ИГРАЧИ НЯМА. Рано или късно всеки си намира майстора. Възгордее ли се човек, падението му е повече от сигурно .
Айде бай от мен и да психясвате по по-малко.
Живота не е само булф.

Вселена 2

СССР - diavol паркира до MimoZZa по поръчка на High Voltage, на които не им стиска да си свършат сами работата. Надяват се някой да препъне MimoZZа. 3:87 се очертава интересно място. Еипът ни ще следи развитието на отношенията между съседите. Ще ви уведомяваме своевременно, ако някой прескочи оградата или посегне на комшийска зимнина.

Вселена 3

Играчът номер едно за вселената, Dzver, от доста дни свети в оранжево за умишлено експлоатиране на бъг.

Въпросите на Serial_H

Въпросите стават постоянна рубрика. Ще се задават из всички вселени от нашите новинари.

Въпросите на Serial_H

1. Много кратка история на съюза ти.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
6. По избор :)

[quote=""tralalaiko""]
ХОРА, ИГРАИТЕ ИГРАТА ЗАРАДИ УДОВОЛСТВИЕТО, НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ВЕЛИКИ.... НЕ ГЛЕДАИТЕ С НАСМЕШКА КЪМ ТЕЗИ, С 2 ПЪТИ ПО МАЛКО ТОЧКИ.......ИГРАЙТЕ ИГРАТА ЗА КЕФ И УВАЖАВАЙТЕ ДОСТОЙНСТВОТО НА ПРОТИВНИКА, ИНАЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ЗАПОМНИ....[/quote]

Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори Serial_H, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn
момче за всичко - 100jan

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите

Интересните събития от оставащите чaсове на 17.9.06 ще бъдат включени към темата за 18.9.06

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
Последна промяна от deity на чет ное 23, 2006 9:18 am, променено общо 1 път.
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”