Тази тема беше подготвена за вчерашния брой, но печатарите я забутали нейде при набирането. Публикуваме я днес
Някога, някъде нещо да се е случвало?
Автор MeriAn
Това попитах днес няколо човека. Ето какво ми отговориха:
palavkoch:
faget: nishto interesno
iuda: mdam o4ertava se leka voina mejdu nas i insomnia
letiat zvezdi floti i sekvi drugi raboti
za sega samo az gledam bezu4astno
no niama da e za dylgo
sir: Здравей,
доколкото знам нищо интересно не е ставало днес в съюза.
То какво ли и да стане, хората масово почиват май. Единствено касичките , дето са по-пълни.
Някога, някъде нещо да се е случвало?продължение
Автор MeriAn
p.m.72:oooo...da.....za men otnovo doide proletta...
da_ti_go :ха-ха-ха-ха
Да пак на даскало :-)
Werewolf: ами .....то плана беше търкул топче - бутни планетка, ама стана търкул топче - хвани кацнало сейвче :-)
някои хора изгоряха с 300 танкера :-)
nelity:нещо интересно ли ? Почти няма, освен нощта, когато nero реши, че ставам за каса и не ми даде да спя. Бях почнал да си правя севън и да си лягам. Но nero реши, че от сън спомени няма и ми пусна атака с 6 знс и 1000 кръста. Малко стряскащо като цифра и може пък да бутне планета (не че ми пука) и затова започнах да си събирам флота. Нямах намерение да бия никой и всичко в акаунта ми беше хаотично. Събрах си флота в 3 та галактика, където ме атакваше, направих си кафе и зачаках да се стационира флота. Но в последния момент nero се отказа, нямам идея защо. Сейвнах и си легнах. Но идилията с ЗВЕЗДОБРОЕЦА не свърши до тук. На следващата нощ пак атака, но по колонията ми във втора галактика. Пак започнах да престационирам и нагласих флота на 1.30 мин преди атаката да кацне. През това време получих хиляди шпионажи и атаки по останалите ми планети. КАОС също ми засили 5 знс по друга планета в 3 та галактика. Колко много ресурс натовариха само те могат да кажат ( 0.000)к. Последната сонда на НЕРО пак ми хвана флота и за втори път си върна атаката . Побеснях, само дето си отиде една нощ на вятъра.Сега прави флот, но да побърза. След 10 - 15 дни рундът за мен приключва. И има къде да се удря, но това ще го оставя на противника, да го напише след битката .
Живот и здраве ПАК ЩЕ СЕ СРЕЩНЕМ след месец, но тогава ще съм от леката категория играчи и няма да си меря чуШката с големите батковци. Надявам се инсомния и кучетата да не оставят светата троица да диктува играта във вселената. ВЕЛИКИ ИГРАЧИ НЯМА. Рано или късно всеки си намира майстора. Възгордее ли се човек, падението му е повече от сигурно .
Айде бай от мен и да психясвате по по-малко.
Живота не е само булф.
Вселена 2
СССР - diavol паркира до MimoZZa по поръчка на High Voltage, на които не им стиска да си свършат сами работата. Надяват се някой да препъне MimoZZа. 3:87 се очертава интересно място. Еипът ни ще следи развитието на отношенията между съседите. Ще ви уведомяваме своевременно, ако някой прескочи оградата или посегне на комшийска зимнина.
Вселена 3
Играчът номер едно за вселената, Dzver, от доста дни свети в оранжево за умишлено експлоатиране на бъг.
Въпросите на Serial_H
Въпросите стават постоянна рубрика. Ще се задават из всички вселени от нашите новинари.
Въпросите на Serial_H
1. Много кратка история на съюза ти.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
6. По избор
[quote=""tralalaiko""]
ХОРА, ИГРАИТЕ ИГРАТА ЗАРАДИ УДОВОЛСТВИЕТО, НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ВЕЛИКИ.... НЕ ГЛЕДАИТЕ С НАСМЕШКА КЪМ ТЕЗИ, С 2 ПЪТИ ПО МАЛКО ТОЧКИ.......ИГРАЙТЕ ИГРАТА ЗА КЕФ И УВАЖАВАЙТЕ ДОСТОЙНСТВОТО НА ПРОТИВНИКА, ИНАЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ЗАПОМНИ....[/quote]
Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори Serial_H, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn
момче за всичко - 100jan
Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите
Интересните събития от оставащите чaсове на 17.9.06 ще бъдат включени към темата за 18.9.06
Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК