BulfleetDaily 12.9.2006 Брой 18

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
AnichkA
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 25, 2006 12:59 pm
Контакти:

BulfleetDaily 12.9.2006 Áðîé 18

Мнение от AnichkA »

Вселена 1

Какъв беше според вас 12.9.2006 г
Автор MeriAn

Днес попитах лидерите или играчи от съюзите в ТОП 30 дали се е случило нещо интересно около тях. Оказа се, че почти всички се подготвят за футболното събитие на вечерта: мача Барселона-Левски и БФ остава на заден план.
bng: Днес - не.
Xman: При мен няма нищо интересно, за другите не знам.
mmilchev: Нищо, ама наистина нищо интересно . Вече съм в очакване на мача довечера
malak_gad: няма ...копаме си мирно и кротко ;]
nEma_tok: mi stiskame palci na Levski vupreki, 4e sum ot CSKA
Crossed: mi dnes ne, no onaia ve4er se iztri Pipone, koito be6e lider, ve4e lider 6te sam az.
Mo`Money: Nishto ne sam razbral samo znam che nikoi ot nashte ne e zanulen :D
hanbozdugan: много съм зает покрай мача иначе щях да ти обръщам внимание цяла вечер.и да си говорим за съюза,и за битки....
eXvirusa: Ami ob6tozeto dnes e spokoen den ... okolo 20-tina dokladi sym polu4il ot syiuznicite ... Koeto mi napravi vpe4atlenie e 4e na6iq igra4 Whi7eSnake e zanuli 2-ma igra4i ot saiuz Bulgaria
sir: Поне при мен , днес е пълна скука. Да не казвам , че настъпиха и гладни дни, откак iuda се върна в играта. Танкерите му явно шетат усърдно защото е почти невъзможно да се добере човек до случаен рециклаж. А може би и хората се понаучиха да се пазят :)Иначе ново за деня е , че D_ncho е отнесъл някакъв от Empire. Битката вече е в трибуната. За успокоение на играчите от КТ, нашите най-сериозни бойци са на футболна вълна и почиват.
Divine Shadow: ne...i dnes nishto interesno :)
slon:за съжаление, при нас днес не се е случило нищо ново - наобикаляме си нивицата и строим флоти. да се надяваме, че утре ще бъде по-добър ден за SPQR.
Lias: битка не е имало. и празник също . нищо интересно
dios: Нищо интересно! Сив БФ ден
Прасчо: Засега не :) Битка ще има след 8 минути но не мога да кажа предварително колко ще е голяма :))) Ще ти пусна доклада ако си заслужава ;)
НякойПознат: Мне, много заспала работа...
Greg0rII: emi neznam ............sega izlizam ot dulgovremenna vakancia
faget: За сега няма големи битки и лични празници. Напредвам с проучванията;]
Бяха ми дадени няколко доклада от битки. Tъй като нямам съгласието на двете страни, не ги публикувам.
По време на мача, в чат-канала на БФ се разрази буря. Съюзници, модератори и вся сган се псуваше и нареждаше като селски пазарджийки вместо да подкрепят БГ-отбора. Мачът завърши, но жестоките караници още продължават.

Вселена 2

В по-предишния брой ви уведомихме за най-големия (до тогава) рециклаж във 2-ра вселена: 0 метал, 47800 кристали, 26950 газ
Следата се разплете - niki_god [HeavyMetal] vs bigi4 [ИДИОТИ]
Рециклажа е събран от нападателя с изключение на 20К кристал.
[quote=""Лидера на HeavyMetal""] Подобни безразсъдни постъпки са част от чара на тежко-металния ни съюз. Типичен нападателен непукизъм - бой по защитата въпреки загубите! Нека да има мелета и екшън, а на миньорите и гонещите класация хиени с рециклатори - дано ви е интересен рунда ... за нас определено ще бъде ;)[/quote]

[quote=""100jan""]
Впрочем, сега се сетих нещо - Сериал, време е да отговориш и ти на тези въпроси:

1. Много кратка история на съюза ти.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
6. По избор smile[/quote]

Тъй, както казах на Стоян по Кю-то - с мойте въпроси по мойта глава ;)

Serial_H, лидер на HeavyMetal

1. Съюзът съществува от миналия рунд на втора вселена, основател и "гуру" - Zodiac. Автор на безразборно копираните по други места "10 стъпки към успеха". Прекрасен, надъхващ и със страхотно чуство за хумор и интелект човек и лидер! Има индикации за завръщането му на бойните полета... Ха дано! ;)
2. "Ветераните" са ясни - в момента са генерали. Интересното е, че един от тях е чужденец. Не правя разделение между основни и второстепенни - всеки допринася с нещо за съюза и развитието ни. Има и нови хора, които се доказват успешно. Естествено, че не сме със статичен състав.
3. Всеки сам си преценява развитието, но типични миньори или защитници при нас са много рядко явление. А за обхвата - вселената ни е тясна, искаме още! :)
Иначе ние сме "странни птици" - понякога хаотични, понякога безразсъдни; не ни пука за точките и класирането; понасяме достойно загубите и не злорадстваме излишно над жертвите си (или поне такъв пример се опитваме да даваме, но понякога има и изключения); играем честно и държим на думата си, а когато се налага за нещо наистина сериозно и ключово - действаме единно!
4. Политика - имаме малко, но твърди и сигурни приятели, доказани от предишни рундове, и водим още едно обсъждане. Всички останали, логично, подлежат на агресия, кражби и рециклаж. Между другото, наистина не разбирам решението на някои съюзи, които имат по двадесетина алианса - как въобще си намират кого да атакуват?
5. Не зная дали някой въобще може да предвиди къде ще стават мелетата. Прекалено е рано да се каже, а и играта е динамична, ще трябва просто да изчакаме.
6.1. Моля, ако забележите бъг - не се възползвайте, а го докладвайте на член на екипа или на обратна връзка! Не нарушавайте правилата, не бъдете мултиакаунтъри или ситъри или ситващи!
6.2. Поздрав с Heavy Metal Universe
There ain't no way to stop us
And you'll never kill our pride
'Cause it's not only music
It's a chosen way of life

Празнуваме с вас
Днес за рождения си ден да почерпи The Godfather. От името на екипа :inso20

Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, fub4e, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn

Непълни доклади / с липсващи данни/ няма да се публикуват

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите

Интересните събития от оставащите чaсове на 12.9.06 ще бъдат включени към темата за 13.9.06

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
Последна промяна от AnichkA на чет ное 23, 2006 9:09 am, променено общо 1 път.
:) ако ми пращаш на всеки пост по целувки за дървото ако пишеш за подпис и липсваш ми може :ППП

[quote="Jade"]Редакторът е човек, на когото имам доверие за безпристрастна оценка[/quote]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”