В темата за коментари все още никой не е писал след мен:
[quote=""Anichka""]
[quote=""Н'гуана Уна е""] Много постно почнахте да го карате :/[/quote]
малко по-късно:
ЦитатБа да съм казал, че мога... Нали туй вии работата ..[/quote]
Ти и всички други, мърморещи че новините са малко, обърнахте ли внимание на това:
ЦитатАко искате утре броят да богат с новини, споделете ги с мен.
Заместник-новинар за Вселена 1 MeriAn. [/quote]
Аз лично ще следя колко човека са се свързали с нея и за какви събития е получила информация. Според значимостта си, всяко едно от тях ще бъде или отразено в отделна статия, или споменато като факт.
Далеч съм от мисълта, да се меря с новинарите от големите медии, но и те работят предимно по сигнали. Рядко сами се добират до нещо. Те поне имат да пишат всеки ден за времето
Обещах ви лично да следя за отразяването на цялата предадена й информация. До момента никой не се е свързал с нея. Следователно според вас няма нищо в Първа, което трябва да се отрази тук. Аз получих една битка. Когато потърсих участниците за коментар, вече си бяха пуснали мод.
Така че днес тук ще пишем за времето-беше слънчево и топло, подухваше лек ветрец.
Вселена 2
Вечната война на СССР и Red Army се очертава да пламне с нова сила. Към своите отбори се присъединиха отново Vachik, TodorZone, Vladdd и GeroDwero. Очакваме много и интересни битки.
Право на отговор
По повод статията ни "Оранжевия съюз" в брой 13 от 07.ІХ.2006г. на редакционната "поща", а и в темата за коментари, се получиха няколко реплики от засегнати читатели. Смелостта да се изправи пред вас и да разкаже някои факти около случая има играчът с ник Plevel. Предлагаме ви неговите думи, споделени пред наш репортер, както и цялата му тема, публикувана във форума. Интервюто е без съкращения.
http://www.bulfleet.org/viewtopic.php?t ... highlight=
[quote=""Plevel""]За да няма спекулации къде съм изчезнал, ще си го кажа направо.
Изкуших се да ползвам 1-2 пъти бъгове. Казах на Инсомниак да ме изтрие (доколкото знам не са ме проверявали, просто си признах сам)Във вселена 3, пак повтарям - само във вселена 3, ставаше и за щастие не съм навредил на абсолютно никой. Защо си признавам ли? Ще ви кажа защо - някой най-нагло иска да очерни целия съюз във вселена 1 заради няколко човека. Даже в Bulfleet Daily имаше бая злобен коментар:
ЦитатВселена 1
Оранжевия съюз
Автор AnichkA
Не го търсете в списъка. Съюз с такова име няма. Екипът ни научи, че днес още двама от неговите членове са получили честитка за Нова година, защото са удвоявали ресурс на поразия. Колко ли човека ще са утре? Носят се слухове за ултиматум: ако не искат съюзът им да оранжевее, всеки, който е чийтвал, да се изтрие.[/quote]
Това си е чиста проба злоба според мен, но няма значение. Фактът е, че за това, което се случи във вселена 1 съм донякъде само аз виновен. Ако не бях взел qwerty в съюза, никога нямаше да се разбере този бъг и нямаше да се изкушим да го ползваме. Затова и си го казвам направо - да, ползвах бъг няколко пъти с този акаунт, за което съжалявам. Това няма да се повтори никога, даже и да реша да играя или пък ако админите решат да ми позволят да играя в някоя вселена. Но това е друг въпрос.
Правя тази тема с цел ако някой мисли да оплюва съюза, да не си прави труда, а да оплюе лично мен. Аз поне си признавам (ако си бях замълчал имаше огромна вероятност, 90%, никой да не може да докаже) за разлика от много други хора. За това време, за което играх с този акаунт, се убедих, че поне 50% от топ 20 използват бъгове. Но съм сигурен в едно - след мен никой няма да си признае. Точка по въпроса.
P.S. Атаката ми срещу змеян, 20 мин след като поех акаунта, си беше напълно честна.[/quote]
Въпрос: Ти си първият, който поема отговорност да напише нещо по този случай във форума...
Твоето виждане по случая с изтритите акаунти?
Plevel: Във вселена 1 ли? Виновни са си, но ги разбирам защо са се изкушили да ползват бъга, аз също се изкуших. Единственото, за което съжалявам, че добих грешна преценка за qwerty, ако не го бях взел в съюза никой нямаше да научи за бъга.
В: А вярно ли е, че е било пуснато масово съобщение в съюза за този бъг?
Plevel: Във вселена 1 ли? Не знам, откакто поех акаунта на Атила не съм влизал там.
В: Кое предизвика твоето недоволство от статията?
Plevel: Недоволството ми се породи от факта, че това вместо да е напълно безпристрастен коментар, беше доста злобно насочен към съюза. Тя обвинява ANSR, че е най-бъгерския съюз от както я има играта. А това не е така по много причини. Една от тях, най-малкото е, че от старите играчи на съюза не играе почти никой. Другите причини няма да ги споменавам, защото те са лично мое мнение, което не мога да подкрепя с доказателства.
Вашите празници
Днес рожден ден има Mr.Red. Екипът ни се присъединява към пожеланията на приятелите
Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, fub4e, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn
Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите
Интересните събития от оставащите чaсове на 9.9.06 ще бъдат включени към темата за 10.9.06
Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК