[KillerTeam] Aerton vs. [Seymour] Assskicker

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Keri
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб апр 23, 2005 10:49 pm
Контакти:

Мнение от Keri »

Една "стара" битка, но с дълга история. Сигурно ви се е случвало да дебнете някой дълго време и след като го занулите да сте най-щастливия човек. Едва ли обаче ви се е случвало да дебнете някой 10дни. Толкова много време да следите, летите и нервирате, но да издържите и в крайна сметка да ударите. Точно това е направил Aerton... Поздравления за здравите нерви! Това е пълното доказателство, че с упорство и постоянство се постига всичко.

Aerton написа:Мислех да не я пускам в форума но часове след нея viktoriqangel удари един от нашия съюз и паднаха големи хвалби, а не споменаха нищо за техния малък неуспех. Тя е с дълга история направих планета до Assskicker и 10 дена го дебнах като през това време редовно му събирах ресурса, и една прекрасна неделя той нещо се замота веднага последва атака и това е резултата рециклажа го прибрахме целия с помощта на pierog от нашия съюз.
през тия десет дена асскикера беше много стриктен винаги влизаше 20-30 минути преди да се върне флотата само 2 пъти му набарах меги и ги изпочупих. Вече не вярвах, че ще успея докато един ден в странното време 11 часа на обед той изгасна и флотата му беше на планетата, нямаше време като го знам какъв е точен. веднага пуснах атака и рециклаж, пиерог се отзова на минутата, успяхме да съберем всичко и след случката той светна зелен. от тогава не съм го следил. прати едно кратко съобщение от сорта "добра битка" и това беше, но разбрах, че бая е бучал в съюза си от мен. даже очаквам в най-скоро време да се появи някой отмъстител, но за него ще пиша по късно :) .
Последна промяна от Keri на съб ное 25, 2006 11:13 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”