Вселена 1
Оранжевия съюз
Автор AnichkA
Не го търсете в списъка. Съюз с такова име няма. Екипът ни научи, че днес още двама от неговите членове са получили честитка за Нова година, защото са удвоявали ресурс на поразия. Колко ли човека ще са утре? Носят се слухове за ултиматум: ако не искат съюзът им да оранжевее, всеки, който е чийтвал, да се изтрие.
Повече поробности може да научитe ТУК, и ТУК, и ТУК.
Вселена 2
Автор Serial_H
Разглеждам си днес статистика - и броя разпределението на расите:
В топ 10:
7 тертети, 2 конфедерати, 1 нокси
В топ 100:
52 тертети, 23 конфедерати, 25 нокси.
Определено хората, играещи с работливи роботчета в мините, имат преимущество в началото. Личното ми предвиждане е, че по средата на рунда съотношението ще намалее в полза на ноксите, конфедерацията ще се запази.
Към края на рунда обаче очаквам да се увеличат значително представителите на конфедерацията в топа.
Из Втора вече започна сметосъбирането и сметоизвозването. Първите рециклатори забръмчаха, за радост и облага на собствениците си.
Какво четат админите
Oколо 50 % от раздела докладвай за обида във всички вселени са я доклад от шпионирането на ..., рецикалторите ни ..., флота от ... пристинга на ..., съюз обяви ...
Та интересно звучи да накажеш секретаря на летището до 2010 година
Секретар на летището
20:42:01
Отговори - Изтрий - Докладвай като обида
Докладът за битката при [1:1:1] е недостъпен - бяхте унищожени още в първия рунд ...
Как!? Какво е това нещо ... Афе, секретаря на летището, какви глупости ги плещиш, а-а, обиждаш ме значи - я да те докладвам, да видим как ще ти се отрази почивката ...
Секретар на летището
20:42:16
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
0 метал
0 кристали
0 газ
На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
Ее, НЕ! Как е възможно при разлика между атаката и рециклирането 15 секунди, някой да ми обере рецклажа ... Това ще го докладвам като обида, и като видят админите предишното ще се сетят, че е практически невъзможно ... Не стига, че ме разбиха, ами и ресурса от собствената флота не можах да прибера
Я, да видя какво толкова има там:
Секретар на летището
20:42:30
Доклад от шпионирането на [1:1:1]
метал: 500 кристали: 500
газ: 0 Енергия: 20
Информация за флотите / защитата:
ЗНС: 1000 (4)
Шанс за неуспех 0% :
ОБЖМ*! Това е не само обида, но и гавра ... искам наказание-е-е ...
* О, БоЖе Мой
Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, fub4e, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn
Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите
Интересните събития от оставащите чaсове на 7.9.06 ще бъдат включени към темата за 8.9.06
Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК