Вселена 1
Войните между CCCP и Red Army, SEYMOUR и Killer Team, ANSR и Enigma и днес продължиха както по бойните полета, така и в трибуната. Из вселената днес дините летяха без успех.
Измамник шета из вселената
Автор MeriAn
Ако получите лично с подобен текст :
[quote=""Геният""]пич ти не го ли знаеш тоя номер. прашташ го на някои и тои ти купува кредити - гениално [/quote]
Моля, докладвайте подобни печални опити за нечестно придобиване на нанокредити като обида. Тоя играч е изтрит вече. Но идеята може отново да хрумне някому.
Вселена 2
Поредното продължение на редовната рубрика
Въпросите на Serial_H
1. Много кратка история на съюза ти.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
6. По избор
Red_skull
1. Съюзът съществува от 28 юли 2005 година, вече повече от една година. (http://bfclans.man1a.com/phpbb/viewtopic.php?t=29) Идеята на съюза прозира и в името му, което се запази и до днес - Rookies. Rookie означава новобранец и първоначално в съюза си имахме само хора между 0 и 1000 точки при положение, че вселената се играеше вече месеци. С много упорита игра и много перипетии с другите съюзи в крайна сметка завършихме 4-ти в края на първи рунд. Вече всички знаеха за нас и нямахме проблемите на малкия съюз, както в началото. Вторият рунд на Вселена 2 не се оказа успешен за съюза ни, но сега отново сме тук и амбициите отново са големи. Дано успеем.
2. Разбира се, има играчи, на които твърдо разчитам и те са сърцето на съюза вече два рунда. Някои от тях се присъединиха по-късно, но също станаха важна част от съюза. Това са Su, ILL_NiN0, *LaUTa_HooLS*, Amazzing... Нека спра с изброяването, защото сигурно ще пропусна някого, а и с тази смяна на никовете между рундовете все ми е мъчно да запомня наново кой кой е
3. Честно казано не планираме развитието си
4. Въпросът с външната политика на съюза е решен радикално още от началото на предния рунд - не сключваме нито НАПове, нито Алианси. Не влизаме в договорености с други съюзи, не се задължаваме пред никого с нищо, играем собствената си игра и си помагаме с тези играчи, с които сметнем за добре, независимо от кой съюз са. Въпреки всичко най-важната единица в играта е човекът, а не съюза.
5. Итрига винаги има. Честно казано нямам никаква идея къде ще бъде тя този път. А и както казах: нашия съюз седи встрани от интригите вече повече от рунд. Докато другите интригантстват и си губят времето да си чешат езиците с лични съобщения ние играем...
6. Ако по мой избор значи въпрос и отговор, то тогава ...
"Къде е силата на съюза ви?"
Силата на съюза ни е в сплотеността, изключително приятелската атмосфера и липсата на каквито и да е вътрешни противоречия. Аз съм лидер и съюзниците ми не оспорват решенията ми, защото предполагам с времето съм спечелил доверието им. Когато предам лидерството на съюза на някой друг - той също получава респект от страна на другите. Следователно най-силното ни оръжие е доверието, което си имаме. А то се гради вече повече от година и се крепи на нещо много повече от размяната на сладки думи и лични съобщения в играта. Може един рунд да не бъде успешен за нас, но после, с началото на следващия, ние се събираме отново - загубили битката, но продължаващи войната!
poboi
1. История на настоящия съюз Фанатици датира от началото на рунд 2 на вселена 2. Основател е Сафо. Ако се вгледате малко повече в редиците на съюза ни, със сигурност ще забележите бившия съюз Iron Cross от рунд 1 на вселена 2.
2. Ами съюза затова е съюз, за да може всеки един да разчита по всяко време и при всички обстоятелства на всеки член от съюза - отборна игра, както се казва .
3. Лично на мен не ми се отдава да копая, за другите не знам. Всеки според стратегията и целите си, като на първо място е стратегията на съюза.
4. Приятелите си ги знаем - доста са, а врагове нямаме. С другите просто ще се забавляваме. Това е една игра във виртуалното пространство, тя не би могла да ми създаде врагове. Аз съм миролюбива натура, може би :-)
5. Съмнявам се, че ще се повтори рунд 1, макар че доста от така наречените ветерани :-) са се регистрирали и играят. Надявам се рунда да бъде интересен и да се заформят доста войни, както между старото поколение, така и между новите попълнения, които са доста надъхани и изгарят от желание да се докажат.
6. Тук и сега изкам да призова администрацията да изпълнява своите задължения съвестно и безпристрастно. Да не взимат страна на познати и приятели и да се поддават на инсинуации. Нека да изиграем един интересен и запомнящ се рунд. Успех и приятна игра на всички!
Вселена 3
Войната ANSR - BEAST
След неморалните действия от страна на LUDPRESIOR, личната война между RoYaL и fanati4ka се превърна във война между съюзите. Още снощи RoYaL прати звездна атака към LUDPRESIOR. Той е с откровено по-силна флота, но не пожела битка -> Sлед това, уж враговете Dzver и LUDPRESIOR се наговорят за ответен удар. Малко по-късно dzver удря по главната на RoYaL, но резултатът отново е нулев ->
Какво четат админите
kakvi ste vie da na kazvate kogoto i da bilo i koi vi dava tova pravo,jivem v demokraticha strana v koiato svobata na slovoto vaji,pri vas shurobadganashtinata e na pochit,tova e otvratitelno , zagubihte oshte 1 igrach s vasite pedalski nomera, duhaite go
Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, fub4e, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn
Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите
Интересните събития от оставащите чaсове на 6.9.06 ще бъдат включени към темата за 7.9.06
Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК