BulfleetDaily 5.9.2006 Брой 11

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
AnichkA
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 25, 2006 12:59 pm
Контакти:

BulfleetDaily 5.9.2006 Áðîé 11

Мнение от AnichkA »

Вселена 1

Войната в 1-ва Вселелна между Red Army и СССР се разгоря отново с пълна сила, въпреки подранилите хвалебствия от страна на Red Army за спечелената война. tedi_gr падна покосен от rogertaylor.
Продължава и личната война на Werewolf и Apocallypso. Днес поредната атака от бостана на върколака най-после успя. Неговия приятел nero, присъединил се няколко часа по-късно към атаката с дини собствено производство, не можа да се похвали с успех.

Вселена 2

Току що съюзът Касиопея обяви война на съюза Фанатици. Както повечето от вас може би знаят, съюзът Фанатици се състои от членве на съюза Iron Cross. Екипът на BulfleetDeily се надява да зарадва читателите си с епични битки, както ония, състояли се преди време във Втора вселена. Още повече, че в двата съюза са се завърнали безапелационните им лидери mark_bg и arkantos.

Поредното продължение на редовната рубрика

Въпросите на Serial_H

GuessWH0

1. Много кратка история на съюза ти.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
6. По избор :)

1. Муахахах, колко кратка? Съюз, който се бие 3-4 рунда, с кратка история? (http://bfclans.man1a.com/phpbb/viewtopic.php?t=26) Сега сериозно:
Съюзът е създаден във Втора вселена, началото на първи рунд. Трети рунд на Първа вселена играхме като част от Adventure. Сега се върнахме в родната Втора вселена.
2. Имаме и ветерани, и новобранци. Традиция е в ХелУингс да отглеждаме свои играчи. Вярваме в приемствеността и естествения подбор.
3. Нямаме претенции за вселенска доминация. Никога не сме и имали. Но по един или друг начин винаги сме били фактор. Миньори или флийтъри - кой както желае, в този съюз сме се събрали да играем за удоволствие и цари пълна либералност.
4. Приятелите си ги знаем, враговете ни ни познават. Макар че съюзът няма още обявена политика това не значи че нямаме дипломатически връзки.
5. Интрига винаги има. Горещите точки сами ще се дефинират.
6. Не забравяйте - войните идват и отминават, но бойците остават за винаги в ада на войната. А за ХелУингс войната е обичайно състояние. Умната...

2easy4
Забележка: Тук редакторът вдигна стачка и по предложение на Serial_H екипът на вашия любим вестник запазва оригиналните отговори с техния правопис и начин на писане. Благодарим на Serial_H за превода на български :)

1.spored mene istoriqta e super ;)
Според мен историята е супер ;)

2.niki_dmx,hali4 na tqx raz4itam:)
niki_dmx, hali4 - на тях разчитам
az sam veteran i niki_dmx :)
Аз съм ветеран и niki_dmx :)

3.ami kato napadateli :)
Като нападатели :)
6te zavzemem si4ko :D
Ще завземем всичко :D

4.ami zavisi kak se otnasqt drugite :)
Зависи как се отнасят другите :)
az ne si padam mnogo po voinata ama tq e nalu}|{itelna :)
Аз не си падам много по войните ама тя е наложителна :)

5.ami nemislq 4e 6te ima :)
Не мисля, че ще има :)

6. a otnostno 6-ti v1pros ... 6toto neznam kvo da pi6a :)
Относно шести въпрос... просто не знам какво да пиша :)

biohazard

1. Не мисля, че историята на съюза ни е кратка. KillerTeam е създаден още в началото на рунд 1. Ето я историйката:
http://www2.phpbb-host.com/phpbb/viewto ... um=ktforum
2. Основните играчи на съюза са: Attila, Himan, kixkz, The_Monster, wait, и разбита се аз ще добринеса за съюза с каквото мога! Мисля, че всеки е чувал за Attila, The_Monster, Himan, kixkz, wait, и може би biohazard. Това са ветераните. Този рунд дойдоха много нови попълнения в съюза, в който има хляб. Доста от тях започнаха да ме радват с хубави битки още в самото начало.
3. Ще обвханем цялата вселена, а относно как ще се развиваме - 100% флота. Всеки от съюза, който съм питал как ще играе (мини или флот), всеки е казвал - флот! Нека видим кой как може да борави с нея ;)
4. Приятелите си ги знаем, те нас също. Напове и Алианси няма да се сключват. Тези, с които имаме, са приятели и ни стигат. Единствено войни ще има!
5. Заформя се интрига между нашия съюз и съюза RezervDogs. Мисля, че най-горещите точки в играта (за сега) ще са около техни играчи!
6. Искам да пожелая успешна игра на всички, нека няма форумни войни, всичко да се решева само и единствено на бойното поле. Гарантирам за съюза си (и мен), че от наша страна няма да има нечестна игра!
С уважение: biohazard

Вселена Hardcore

Новите звезди - TotenHosen

Както сте забелязали, в началото на рунда изгряха нови звезди - съюзът TotenHosen. Ето коментара за нас на един от членовете - Heinrich
Цитат
Хелга е идеологът на съюза. Създаде го с цел да сме на едно място играчи, уморени от междусъюзнически интриги. Издала е досега само една заповед - Трепете наред!
Това е :)) Тя ни познава всички. Ние помежду си не се знаем много-много, но пък за сметка на това ни е комфортно заедно :)
[/quote]

Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, fub4e, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите

Интересните събития от оставащите чaсове на 5.9.06 ще бъдат включени към темата за 6.9.06

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
Последна промяна от AnichkA на чет ное 23, 2006 8:53 am, променено общо 1 път.
:) ако ми пращаш на всеки пост по целувки за дървото ако пишеш за подпис и липсваш ми може :ППП

[quote="Jade"]Редакторът е човек, на когото имам доверие за безпристрастна оценка[/quote]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”