Настървен след атаките отправени му от няколко члена на ред арми роджъртейлър само изчаква сгоден случай да захапе някой червеноармеец.Сгодният случай идва след няколко шпионажа и бърз доклад отправен към Роджър.Време за губене и изчисления на рециклажи няма.Битката е за родину и остатъците не са от значение важното е да падне враг.Както и става.Надяваме се тази битка отново да взриви поутихналите сякаш отношения между двата съюза предизвиквайки буря от битки а не словесни дуели във форума.
Поздрави и приятна игра на всички!
[CCCP]rogertaylor vs. [Red Army]tedi_gr
Евала на такива хора...а рециклаторите ми събраха:Rogertaylor написа:Значи доста дебнах жертвата....но рядко успявах да хвана флота в шпионажите.Виждах защита...и това е.Днес вечерта тъкмо се канех да си намирам занимание и получих интересно лично :
Даже не правих сметка колко рециклатори ми трябват - директно ги пуснах и след тях и атаката.След това почнах да търся резервен вариант за рециклатори, но реших в един момент, че ще обера полето и се отказах.Накрая след сметка(няколко минути преди битката) се оказа, че не мога да го обера, но това е най-малкото, което ме интересуваше.Противника ми се логна по малко от минута след удара и малко след това получих следното:Код: Избери всички
tozi ot red army ti e blizko , ako moje6 go zanuli , a ako ne pusni masovo :) метал: 255203 кристали: 63288 газ: 77523 Енергия: 1490 Информация за флотите / защитата: Мегатрансп.: 15 (0 ниво) Кръстосвач: 129 (2 ниво) Рециклатор: 8 (0 ниво) Ш. Сонда: 10 (0 ниво) Л. лазер: 21 Йонен лъч: 4 Шанс за неуспех 1%
Цитатtedi_gr
22:38:16
2006-05-09
Oтговори Изтрий Докладвай като обида
bravo na tebe xvana me do kakto me nqmase pred pc pozdravleniq
ЦитатСекретар на летището
23:02:40
2006-05-09
Отговори Изтрий Докладвай като обида
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
572230 метал
572230 кристали
55540 газ
На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
230575 газ.[/quote]
И в заключение едно малко инфо:
Код: Избери всички
ОБЯВЯВАМ НАШИЯ ПОДСЪЮЗ ссср ЗА ОПИТЕН ПОЛИГОН!!! ВСЕКИ ОТ НАС ДА СЕ ЧУВСТВА СВОБОДЕН ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРА ВЪРХУ ЧЛЕНОВЕТЕ И ЧЛЕНКИТЕ МУ КАКВИТО СИ ПОИСКА СТРАТЕГИИ, ТАКТИТКИ И БОЙНИ УМЕНИЯ – ТЕ ЗА ТОВА СА СЕ СЪБРАЛИ !!! ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ТАЗИ ОФЕРТА ПРЕДИ СЪВСЕМ ДА СА ПОЗЕЛЕНЕНЛИ !!!