Какъв беше според вас 4.9.2006
Автор MeriAn
Днес зададох един и същ въпрос на лидери или водещи играчи от съюзите в ТОП20:
"Има ли нещо интересно, което бихте искали да споделите с читателите на BulfleetDaily?"
Ето какво ми отговориха /по ред на получаването /:
Werewolf : Няма засега
Apocallypso: ми летят си звездите към мене ...за н-ти път
Mr.Brown:Само скука:(
faget:ne mislq che ima neshto interesno pokrai men, naposleduk edvam namiram vreme i pari da igraq bf ...
mmilchev:тоkу що издебнах един играч...от вчера го следя , днес пуснах атака , а той влезе 2 мин. преди да съм там...но сега.....
Mr.Blue:Виж рециклажа на 4:347
palavkoch:май нищо интересно, напоследък всеки се развива, война не водим ...май се оказваме доста миролюбиви като съюз, отделни малки битки, но нищо друго... благодаря за въпроса
YasenK:не, нищо което да заинтригува читателите на BulfleetDaily .
Днес беше скучен ден изпълнен единствено от монотонно почукване на кирките в различните мини .....лидера го няма за 2 дена и мога да ви дам една битка на занулен наш играч, но за коментар ще трябва да се допитате до участниците в нея
нашия играч е : Spectre [1:176:9]
gelsyn:надявам се да има.. ;-)
Divine Shadow:do momenta nishto
Pooh:днес е постен ден ...
Днес, 4.9.2006 година е бил скучен и монотонен трудов ден. Тишината е била нарушавана само от ударите на кирки и виковете на бостанджията, разнасящ дините си из вселената. Една добра битка и един рециклаж.
Потърсих за коментар страните по битката. Оказа се,че тя вече е вдигнала порядъчен шум във форума.
Рециклажът на 4.347 ме запозна с интересен събеседник.
Това е четвъртото му зануляване тоя рунд. След второто влиза в съюза на нападателя, напредва бързо, прави стабилна флота и ...го занулява. Врагът се изтрива от яд. Сега друг играч го разбива втори път. Дали историята с изтрития акаунт ще се повториdjidji написа:bih kazal 4e sam adskiq karuk za 2 pat me reciklira i na si4koto ot gore vleznah 30 sec sled atakata
Вселена 2
Въпросите на Serial_H
Продължението на нашата нова рубрика от миналия брой. В нея Serial_H прави поредица от блиц интервюта с лидери на съюзи от Втора вселена.
macumba
1. Много кратка история на съюза ти.
Kasite е нов съюз, но с добри играчи. Събрали сме се предимно приятели и в този рунд, както винаги, ще играем единствено за удоволствие.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
При нас има както "стари кучета", така и новобранци. Тези, на които основно разчитам, са генералите, но в никакъв случай не трябва да се подценяват уменията и на останалите в съюза. Приемаме нови членове и всеки, който изяви желание, може да се присъедини към нас.
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
Основната ни цел е да се пръснем в цялата вселена, за да дадем възможност на всички касоразбивачи да опитат от острите ни зъбки. Няма да се бъркам в развитието на съотборниците и ще оставя всеки сам да избере стратегията, която най-добре подхожда на начина му на игра.
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
Красивото в Булфлит са битките, а какво по хубаво от множество съседи светещи в червено.
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
За мен, най-голямо предизвикателство са играчите от върха, но това не трябва да успокоява останалите. Убеден съм, че ще бъде напечено навсякъде, където има колония на наш съотборник.
6. Призив към всички играчи
Чийтването, ситването и всякакви опити за измама убиват удоволствието от играта. Не ставайте роб на една идея, било то класация, силен флот или превъзходство. Булфлит е само игра, а добри са тези, които играят за да се забавляват. Успех на всички!
lu4k0
1. С приятелите ми от квартала решихме да си направим съюз и стигнахме до това име.
2. Gornia, HuKu и SpalN са ветерани и мои приятели, а за новите попълнения - всичките са обещаващи, когато някой не знае нещо ние му казваме.
3. Не мислим да завладеем галактиката и да станем един от най-силните съюзи и да имаме най-яката флота.
4. В алианс сме със силни съюзи или приятели, или някои слаби съюзи, за да имат хъс. А за войната - който не ни уважава, или е нападнал наш играч - задължително война.
5. Винаги, а за горещите точки и конфликтите - те идват сами
buba
1. Не знам пълната история на съюза. Играх два рунда самостоятелно, макар че приятелите ми бяха във Феарлес. Свикнал съм да разчитам само на себе си. За сметка на това имам приятели във всички съюзи (от по-старите пушки естествено). В по-предния рунд на Вселена 2 Скарфейс ми предаде лидерството по семейни причини, съюзът беше огромен, но слаб, защото ключови играчи като Гъбарко и Аиркон не участваха сериозно, а само проформа. Наложи се да се обединим с Апокалипсис за да оцелеем. Аз също се отказах по-късно по семейни причини. Такъв е света на Булфлийт...
За втория въпрос - разчитам най-вече на себе си и генералите в съюза. Еекер, Опасния, Хаслес. А за ветераните - нали сега е модерно да играеш под нов ник и на 150 000 точки да си го смениш с собствения
Нищо не планираме за вбъдеще. В съюза всеки си знае задачите и ме познават на какво съм способен като лидер, така че както дойде. Нали играем само за удоволствие все пак.
Външната политика е сложно нещо. Много съюзи, много нещо станаха, общо взето всички, с изключение на Апокалипсис и Фанатици, са срещу нас
Горещи точки ще има много. Първия бой ще е между новото и старото поколение играчи. Казвам го, защото се наложи да тренирам един месец във вселена 1 и 2 заради новите правила. Вторият сблъсък, както винаги, е между работещи и учещи. С нетърпение чакам 15-и септември
Темата по избор предпочитам да е за админите и модераторите и техните права.
Булфлийт е невероятна игра, която може да ти стъжни живота, ако някой модератор или админ те нарочи. Имам горчив опит с Хера и Каос. Дано тоя рунд всичко си върви нормално. Желая успех на всички, с молбата да се забавляват, че вече не влизам във форума, защото мирише на кръв
Вселена Хардкор
Временна класация на играчи и съюзи
Топ 5 играчи
Код: Избери всички
1 ANSR VAND1ZEL 118,895
2 ANSR RoYaL 95,849
3 TotenHosen Heinrich 77,126
4 Ламерите The_Monste 66,056
5 Forsaken Taison 43,896Код: Избери всички
1 TotenHosen 3 106364 35455
2 Ламерите 9 248746 27638
3 ANSR 19 393469 20709
4 XAOC 9 172419 19158
5 Бира-Скара 12 181907 15159тоя отмАстителя е птица упорита не я ли ритнеш не излита
da pitam dali ne6to 6te e zakonno i dali 6te stane :-) poneje az sum rasa terteri a mi se iska da imam nqki drug tanker 6te stane li ako nakaram nqkoi s rasa konfederaciq da si napravi koloniq i da stacionira ne neq tankeri posle da digne dulug saven i da si iztrie planetataa az prezz tova vreme da q koloniziram i savena da se vurne pri men i da imam malko koli4estvo tankeri
Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, fub4e, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn
Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите
Интересните събития от оставащите чaсове на 4.9.06 ще бъдат включени към темата за 5.9.06[/size]
Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК