[ANSR]Dafy_Duck vs. [BEAST]fanatichka

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Thrower
Редник (Private)
Регистриран: пон авг 07, 2006 1:53 pm
Контакти:

Мнение от Thrower »

fanatichkata написа: Досега не бях се закачала с патето и за мен беше истинска изненада,  когато този следобяд видях звездите му да летят към мен. 4 звезди...ей така самички.
Първо начално предполагах, че подкрепа за атаката ще дойде от Роял и изпитах истинско облекчение когато го видях че излезе в мод. Оставаше само една възможност за помощ - Найтлорд. истръпнах когато 20 минути преди атаката той взе да ме шпионира. предполагаемото време, за което той стига до мен с кръстове е около 15 мин. Но минутите си течаха а атака от негова страна непоследва, Тогава ме обзе друо съмнение...ами ако това е само тормоз и в последния момент дафи върне звездите. За всеки случай вдигнах флотата си, за да създам лъжливо впечатление, че съм се евакуирала...и зачаках.
Последната възможност за спасение на звездите беше шпионаж в последният момент. И наистина....секунди преди атаката лорда започна да шпионира...но твърде късно. Секунда след като първата сонда достигна планетата ми звездите ги нямаше :)
Искам да благодаря на всичките си приятели, които ми помогнаха да събера рециклажа !!!
Последна промяна от Thrower на вт ное 21, 2006 1:19 pm, променено общо 1 път.
[23:10] AnarkiBG: България-страна на връзкарите,това ще ти кажа
[23:11] AnarkiBG: щуробаджанащина
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”