BulfleetDaily 3.9.2006 Брой 9

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
AnichkA
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 25, 2006 12:59 pm
Контакти:

BulfleetDaily 3.9.2006 Áðîé 9

Мнение от AnichkA »

Вселена 1

Убийство по поръчка
[ KILL BILL ] xeb Vs [RezervDogs]Raid

Автор MeriAn

Около 9.00 тази сутрин в началото на 5 галактика имаше остатъци от прилично голям рециклаж ( 0 метал, 46240 кристали, 1666560 газ). В 9.30 над 700л газ все още чакаха хиените да се наспят, за да ги приберат в складовете си. Кой се е бил с Raid, имал ли е причина, или случайно е хванал забравената му флота..... Тръгнах по следите на един рециклаж за да науча това:
Преди време Raid забавя пускането на поредното ниво шпионаж на Skunky_wEEd . Такава постъпка трудно се забравя. Raid e силен за за лично отмъщение и потърпевшия започва да търси наемник, който да извърши поръчковото убийство.
Skunky_wEEd написа:след като помолих xeb,той веднага се съгласи, а Raid го следях от няколко дена и забелязах че вечер той не става,а пък не получава и смс-и
.
xeb написа: Raid игра до 11 часа снощи, в два и нещо пуснах 5 часова атака и дадох точният час на приятел, за да нагласи рециклаторите
Какво се случило понататък.......
Дай Боже, всекиму такъв успешен сейвън!
След няколко минути по-голямата част от рециклажа е събрана. Но съдбата обича да си прави шеги...
човекът написа:Единствения проблем бе, че България вкараха 2 гола и изпития алкохол ми попречи да пусна рециклаторите(и сега незнам къде е отишъл рецикажа)
Аз ще му кажа - около 1млн е обран към 9.30 от Mr.Blue и ще бъде предаден на Raid. Останалите 700к газ са изпити от хиените вместо сутрешно кафе.
Raid написа:е се пак това е само игра... успах се и какво да се прави :)))
пиши ще се радвам :)
xeb, ама мисля ,че нещо със skunky_weed са се наговорили... :)  разбира се системата за смс не проработи аз съм 12 ниво шпионаж...  
мда на глобул съм
няма да се откажа
Още един от играчите на RezervDogs приема с достойнство поражението си. Без закани, без тиради. Така и трябва да бъде ....... да не забравяме, че това е само една игра!
Един съвет от екипа на BulfleetDaily: не се предоверявайте на смс известяването на Globul.......вземете си Прима Мтел за да нямате подобни проблеми !

Вселена 2

Въпросите на Serial_H

(нова рубрика)

Започнах серия от интервюта във втора вселена със следните въпроси:
1. Много кратка история на съюза ти.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
6. ПО избор

Pogrebalen_Agent - лидер на Яла ми Яла

Ние играем от първия рунд на Втора вселена, после и в първа вселена. Повечето от нас са били част от ОТС, ЗЕВС, а сега сме Яла ми Яла. Всички играчи са основни и всички са ветерани в играта с по над 100-200 сериозни битки. Всички сме и сериозни хора в реалния живот и това предопределя да сме предимно флийтъри. Но мисля, че този рунд ще имаме играч в десетката и нищо чудно да насочим стратегията си към него по някое време. По принцип бием всичко, което е оставено на планетата, без значение от репутация и точки, а враговете и приятелите си ги знаем поименно. По принцип не публикуваме във форума, но и не се притесняваме, че съюзът ни не е от най-известните. Интригата ще започне веднага щом излезе и първата бойна единица... Ще бъдем навсякъде, където трябва. Информацията на страницата на съюза отговаря в пълна сила на характера ни на игра. Успех на всички играчи!

VIrUsS4e - лидер на ЦСКА

1. Съюзът започна да се създава от втори или от трети рунд на играта и вътре има доста цесекари, да не казвам, че има и левскари, които просто искат да са в съюза.
2. Има няколко ветерана. Единият от тях не е един от най-добрите играчи, но много помага, а най-вече се разчита на хората, които са по-често в играта.
3. Планираме да станем най-добрите и като цяло сме повечето флийтъри, но има и няколко миньори. Аз лично смятам, че от началото на играта трябва да се развият добре мините до към 20 ниво и от там да се прави флот.
4. Обичаме да имаме много приятелства, но имаме и вечни врагове, като съюзите на левски и един друг съюз, чието име няма да споменавам.
5. Смятам, че най-големи интриги ще има с този съюз, чието име не казвам, защото те са ни най-големите врагове, но и не отписвам съюза левски, защото не трябва да се подценяват и те. Затова смятам, че ще има доста интрига.
6. Аз мислих по един въпрос и реших да го предложа - защо не се направи така, че да може да се атакуват играчи с близки точки, а не някакъв, който е два пъти по-силен, да те изнесе? Вярно, има сейвъни за тази работа, но ако забравиш или няма как да сейвнеш, какво става? Изнасят те! Затова е по-добре да се направи играта така, че да се атакуват играчи с по-близки точки. Така защитникът ще има по-голям шанс за победа. Какво смятате по този въпрос?

На какво се смеят админите

Винаги сме смятали, че проблемът с мултиакаунтинга е в голямата си част от незнание значението на латинската дума "мулти" (multi, multus). Ето доказателство за това твърдение (въпрос от форума):
ConspX написа:Имам регистриран акаунт в хардкор и сега мисля да питам  един регистритан също в хардкор дали ще ми даде неговия. Мога ли да ползвам и двата акаунта от еднакво ІР, или мога само от различни
ConspX написа:а примерно от друго ІР мога да играя, нали
А иначе "мулти" не означава нищо друго, освен "много"...

KOGATO SUM KUM 150t, KAK MOGA PO BURZO DA MI SE UVELICHUT. I KAKVO DA PRAVQ

ПИКАНТ®ии

Дочуто от тук - от там...

Очевидец ни разказа за поредната среща на пилотите от Булфлийт. На нея са присъствали водещи летци от четирите вселени, а масовото питие е било коктейл, който не препоръчваме на лица под 80 килограма живо тегло и с лошо храносмилане:
100 гр. ром
200 гр. уиски
300 гр. ракия
400 гр. водка
500 гр. текили

След погълването на тази консистенция, с неизследвано от науката въздействие върху човешкия организъм, един от адмиралите (поради вродената му скромност няма да споменаваме имена) е поискал линк (?) за прибиране, след което дори не е платил за таксито (шофьорът му е платил, за да слезе).

А днес по обяд научихме, че трибуните във всички раздели на форума са осиротели. След упорита борба със спамерската болест, ЗНС, този корифей на битките в трибуните, напусна този форум... Поклон пред незабравимите му битки със скаут срещу шпионска сонда.
От опечалените.

Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, fub4e, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn
В момента има кастинг за новинари, но никой друг не е упълномощен да работи от името на BulfleetDaily.

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите

Интересните събития от оставащите чaсове на 3.9.06 ще бъдат включени към темата за 4.9.06

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
Последна промяна от AnichkA на чет ное 23, 2006 8:49 am, променено общо 1 път.
:) ако ми пращаш на всеки пост по целувки за дървото ако пишеш за подпис и липсваш ми може :ППП

[quote="Jade"]Редакторът е човек, на когото имам доверие за безпристрастна оценка[/quote]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”