BulfleetDaily 30.8.2006 Брой 5

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
AnichkA
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 25, 2006 12:59 pm
Контакти:

BulfleetDaily 30.8.2006 Áðîé 5

Мнение от AnichkA »

Вселена 1

Рокади

Автор fub4e

Преди няколко дни стана ясно коя е известната личност, криеща се от началото на рунда зад името Mr.Brown. Това е небезизвестният и доказал се със своите умения Vilik. До скоро той беше неизменна част от топ 3 на първа вселена. Преди около 10 дни акаунта светна в синьо и доста време стоя така. Както самият Vilik сподели във форума, започнал работа, с която му е невъзможно да поддържа темпото на игра в челото на класацията. Акаунтът е с временен собственик. Самоличността му ще запазим в тайна. Имаме информация, че този човек може да остане и за постоянно. Тази сутрин той направи малка грешка, която му костваше мегите и танкерите на три от колониите. Доказалият се ловец на глави iuda умело успя да се възползва от успиването и открадна добро количество ресурс. За вас - два от докладите: доклад 1, доклад 2. Надяваме се, че новият собственик бързо ще се ориентира в обстановката и скоро ще видим ответен удар. До тогава - успех и на двамата играчи!
Екипът на BulfleetDaily ще се опита да разбули тайната около сензацията на този рунд - RezervDogs, в някой от следващите броеве.

Защо падна една маска?
Автор MeriAn

В малките часове на деня падна маската на един от играчите в челото на Вселена 1. The Slave от Фирма УЖАС вече ще играе с ника си от миналите рундове Apocallypso. Интересно е дали ще се запази дълго инфото му "Моля не ме нападайте. Нямам бойни кораби.........аз съм една беззащитна каса"
Каква е причината за решението му, научих преди малко.
[20:23:16] dylbokovodn... says:от днес аз /MeriAn/ официално съм новинар за 1
[20:24:04] dylbokovodn... says: малко ще замествам
[20:24:05] The Slave-a... says: хухухух
[20:24:35] dylbokovodn... says: може ли да напиша за теб?
[20:25:44] The Slave-a... says: кое точно?
[20:26:16] dylbokovodn... says: нещо от рода на "маската падна"
[20:27:08] The Slave-a... says: е пиши квото искаш
[20:27:20] The Slave-a... says: истината е че всички знаеха...между другото ако искаш напиши нещо хубаво за ВЕС защото е болен
[20:28:03] The Slave-a... says: и играя сам в съюза
[20:30:40] dylbokovodn... says:не е ли тайна че nelity e ВЕС?
[20:30:49] The Slave-a... says: мне
[20:30:56] The Slave-a... says: той писа в форума
[20:33:18] dylbokovodn... says: не знаех за ВЕС...че е болен
[20:33:31] The Slave-a... says: зле е
[20:34:31] The Slave-a... says: според теб лошо ли е да се напише нещо хубаво или по добре да не го казвам?
[20:34:53] dylbokovodn... says: не е лошо
[20:35:05] dylbokovodn... says: какво искаш да кажеш?
[20:36:39] The Slave-a... says: че нямам желание да играя този рунд повече , но ще играя и заради него доколкото ми позволяват усилията... и че му пожелавам да се оправи най-искрено... не защото ми е съотборник, а защото е добър приятел, съпруг и баща...
[20:37:09] The Slave-a... says: и в тази връзка бих искал да си играя с моя ник...
[20:37:29] The Slave-a... says: и всички да знаят кой играе с нелити
От името на екипа на BulfleetDaily желаем скорошно оздравяване на ВЕС-nelity.

Вселена 2[/size]

Hoshi, Вселена 2, и seven след рестарта
Холандия
Взел интервюто и превод: Serial_H

Започнах своето Bulfleet пътешествие, откривайки играта в челото на някои класации за онлайн игри. След като стартирах, разбрах защо. Получаването на безплатен ресурс, когато се гласува всекидневно.
Започнах с мини за метал и кристал. Търсех някакво упътване и намерих гид в играта, който беше много отзивчив. Обясни ми основите и ми помагаше в развитието. Благодарение на него имах възможността постепенно да се преместя от първа галактика до втора и трета.
Скоро създадох собствен съюз заедно с няколко датски приятели, без да зная какво ще ми донесе. Открихме още няколко приятели и дори имахме членове българи в съюз "Federation".
В началото не бях сигурен, че това е добър ход, но скоро станахме по-силни и дори открихме няколко по-силни съюзи, които се опитваха да ни провокират. Изпращаха ни послания в смисъл, че сме станали прекалено силни и затова ни атакуват.
Опитвах се да помагам на съюзниците, прилагайки наученото в играта, доколкото ми беше възможно. За съжаление те бяха ударени няколко пъти лошо от други съюзи.
Комуникацията с други, български играчи, беше най-трудната част, тъй като не се разбирахме. Въпреки това, все пак някои говореха английски поне малко и разбираха какво казвахме или правехме.
Беше се появила дискусия във форума за това, че сме чужденци, което не ми хареса - бяхме сравнени с турци, което пък ни направи нещо като цели за по-силните играчи, в смисъл, че "аутсайдерите" трябва да умрат и да се махнат от играта. Това беше крайно неприятно за мен, на нас просто ни харесваше да играем като всички останали и мисля, че се доказахме като добри играчи, въпреки, че не сме българи. За щастие не всички мислеха така.
Достигнах 90 000 точки когато рестарта беше обявен, по време на играта си успях да избегна наколко сериозни атаки, направих някои добри битки, събрах много чужд рециклаж и имах възможност да си запазя флотата до финалната битка, направена съвместно с членове на HeavyMetal. Също така събрах достатъчно ресурси за построяване на сателитите за Звезда на Смъртта, но не ги започнах - бяхме близо до рестарта. Това е наистина предизвикателство и е трудно за осъществяване, може би прекалено трудно, но не мога да го коментирам задълбочено без да съм имал опит.
Като цяло е интересна играта, харесаха ми нововъведените кораби и раси, всъщност бих предложил да се добавят повече кораби или да се заменят някои от рядко използваните. Предлагам и когато се транспортират ресурси до приятел да не му изписва вражеска флотилия, а приятелска флотилия. Също би било добре да имаше възможност да се стационирате при приятели, за да ги пазите, да има разнообразни опции, като например да си оставите флота в орбита, когато го атакуват, и да се отдръпнете по ваше желание.
Благодаря за вниманието.

Вселена Hardcore

Горещата точка на вселената
Автор RoYaL

Без съмнения най-горещата точка във вселената за сега е във втора галактика и по-точно - 2:381.След като The_monster и Thierry_Henry окупираха половината система там, готов за бой дойде sXp, където получи удар под кръста заради голямата нужда от сън."Проблемът е, че не аз, който стоях цяла вечер, бях занулителят, а той, който просто стана и видя че съм заспал пред компютъра, ме занули", сподели за нас sXp, водещ играч в KillerTeam. В околностите на системата изгряха нови звезди, които са жадни за битки и несъмнено там ще стане горещо.
"Ще има много кръв,
ще има и буклук,
ще бъда пръв,
да дойда ТУК!" коментира RoYaL, жаден за отмъщение след зануляването на sXp...

Нашите интервюта

Астата или хайде на скара бира ...

LorD DemoniC (09:51 PM) :
Добър вечер г-н Бира скара
LorD DemoniC (09:51 PM) :
как сме днес ?
[BF]Астата (09:51 PM) :

Добра да бъде, г-н Андреев

[BF]Астата (09:52 PM) :
прибирам се от почивка, малко ходене по Рила, поизгорял, но иначе отпочинал
LorD DemoniC (09:52 PM) :
Как върви играта ви и тази на едноименния съюз ?
[BF]Астата (09:52 PM) :
Играта вървеше добре до преди два дни, сега съм във ваканционен мод, все пак имах нужда да отделя млако внимание и на себе си.
[BF]Астата (09:53 PM) :
В интерес на истината, рундът започна обещаващо, но след това прие скучноват вид...
LorD DemoniC (09:53 PM) :
Предполагам имате списък със потенциални жертви ?
[BF]Астата (09:55 PM) :
Потенциална е една конкретна, ианче, оставен флот на планетата не подминавам, нормално играя, без строго определени правила за войни и подобни, ако някое от момчетата има нужда от помощ и съм способен да помогна, помагам
LorD DemoniC (09:55 PM) :
Как виждате класирането си след месец ?
[BF]Астата (09:57 PM) :
За момента съм удовлетворен от това, което съм постигнал (мини, флот, жертви), а след месец - само времето ще покаже. Предполгам, сред първите двадесет, някои неща не са ми присърце...
[BF]Астата (09:58 PM) :
Може би съжалявам само за това, че изпуснах Виндизел или както там се пишеше...
LorD DemoniC (09:58 PM) :
Тактиката за този рунд ?
[BF]Астата (10:00 PM) :
Нямам строго определена тактика, както споменах, някои неща не са ми присърце. Ресурсът, който добиват мините максимално ниво в ХК е убийствен... Уви, някак си не мога да вдигна тези нива, предпочитам да влагам във флот, макар, че заня, че хората с мини ще ме задминат и по флот много бързо до месец. Вижте, бях против от самото начало още ХК да е безплатен...
LorD DemoniC (10:01 PM) :
Накрая пожелания към врагове и приятели ?
[BF]Астата (10:03 PM) :
Искам да пожелая на всички участници в рунда успех. Зная, че не всички ще оцелеят, самият аз може би ще бъда скоро хванат в крачка и занулен, но това е играта - играе се забавление и удоволствие.
Благодаря на всичките си съотборници, които показаха на всички как трябва да се играе като отбор, като едно цяло. Имаме ли обща кауза, дори и най-малките се включват.
[BF]Астата (10:03 PM) :
Апропо, това ми е последният рунд изобщо, така че, който изтегли сламката, ще е щастливец
LorD DemoniC (10:04 PM) :
Благодаря и жалко , че ще ти е последния
[BF]Астата (10:04 PM) :
Всяко нещо има своят край
[BF]Астата (10:05 PM) :
Всъщност, опитах се в първа да играя толкова интензивно, но уви, не успях, имах някои странични ангажименти.
[BF]Астата (10:05 PM) :
Идеята ми в ХК беше да си припомня добрите стари времена на безсъние, почти не ме уволниха
LorD DemoniC (10:07 PM) :
Хах ами добре успех в работата и в последния рунд
[BF]Астата (10:08 PM) :
Благодаря, скорошно оздравяване

Какво четат админите

Еми мисли си квото искаш и да ти кажа всеки си има тактика на игра, аз примерно неправя сейвън, за да си пазя ресурсите и така може да го мислиш за ламерско но не ми дреме честно да ти кажа не ми дреме кой какво мисли на мисленето и думите правят нещо а флотата тук прави всичко.

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите

Интересните събития от оставащите чaсове на 30.8.06 ще бъдат включени към темата за 31.8.06[/size]

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
Последна промяна от AnichkA на чет ное 23, 2006 8:38 am, променено общо 1 път.
:) ако ми пращаш на всеки пост по целувки за дървото ако пишеш за подпис и липсваш ми може :ППП

[quote="Jade"]Редакторът е човек, на когото имам доверие за безпристрастна оценка[/quote]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”