Вселена 1
Голямото клане
Автор fub4e
Днешната статия е за съюз, чиято история датира още от първи рунд. Създаден от няколко приятели, които прохождат в играта, този съюз и до днес всява страх сред първа вселена. В началото на втори рунд, той придобива името си, с което е известен и до сега - KillerTeam.
Сегашният рунд започва за тях доста обещаващо. Събрани са едни от най - големите убийци из галактиката на едно място. Всичко говори за добро представяне. За жалост обаче, скоро след началото, администрацията хваща тогавашният им лидер (killer1), че притежава втори акаунт в близост до главния. И двата са моментално изтрити без право на глас от страна на килърите. Какви са били неговите намерения, и дали е било чистта случайност или опит за мамене може би никога няма да се разбере. След тази случка главните играчи на съюза се отказват от играта. Въпреки това, в редиците на тима остават още много способни хора. Благодарение на този съюз ни се предоставя възможност да гледаме трибуната изпълнена с битки. Двете им войни с ВОР и Purgatory са може би най - кървавите мелета, на които сме ставали свидетели от началото на рунда. Загубите са и от двете страни и кой ще е краен победител ще се разбере едва през декември.
Войната им с ВОР започва още в далечният първи рунд, каква е причината никой не помни. Във втори рунд тя също е на лице и враждата между двата съюза остава трайна следа в историята на Булфлийт. Същото е положението и сега. След непрестанни атаки към laila от нейна съседка от съюза на убийците, въпреки позитивното мислене, на лидерката на ВОР не й остава нищо друго, освен да възобнови старите взаимоотношения между двата съюза. Войната е започната с пълни сили. Тогава заради ранният етап на играта, двата съюза някак си се договарят да сключат мир. НАП е на лице, но килърите продължават да шпионират и дразнят ВОР. Договорът е бързо разтрогнат и за кратко време и от двата отбора падат много жертви. Към кървавата война скоро се присъединяват и Морски Вълк и SEYMOUR на страната на ВОР и DA на страната на килърите.
Втората действаща война на KillerTeam започва, след като техен играч занулява водещ играч на Purgatory. Отговорът от страна на Purgatory е светкавичен и те бързо започват да свалят един по един играчите на KillerTeam. Тогава е сключен алиансa между убийците и SofiaBarsa, за които се твърди, че мразят от дъното на душата си момчетата на prostak_bg.
Благодарение на тези съюзи, булфлийт трибуната е изпълнена и ни е предоставена възможност да гледаме качествени битки. Клане, много загуби от всеки един тим. Клане, което екипът на BulfleetDaily ще следи от близо специално за вас, нашите читатели.
Вселена 2
Здравейте! Казвам се Даниел, играя Булфлийт за втори път с ник DaRvOtO.
Първият ми рунд беше във Вселена 1. Меко казано беше ужасен. Строях всичко, което свети в зелено, обаче имах добри приятели, като вилик и простака, които ми обясниха туй-онуй. Тогава видях надпис "Рестарт вселена 2", реших да се пробвам и се записах. Казах на мой приятел (action) да се запише и той. И така станахме двама. След това друг мой много добър приятел се записа при нас. Това беше stantce_m. Ето че дойде часът на истината, стана 20,00, рундът започна. В началото създадох съюз "F.E.A.R", обаче нещо не ми харесваше и след две седмици и измислих името "NightWolfs". Привиках незнайни за мен играчи и съседи, а също и от далечни галактики. И от трима станахме шест човека. След разрастването на съюза трябваше и сайт - направих и това. Съюзът ни се нуждаеше и от приятели. Направих алинаси с KASIOPEIA и DARK S!DE. Впоследствие с галаксияна много се сработих, станахме добър състав и направихме няколко съвместни успешни акции. Една вечер бях забравил да пусна на едната планета да се строят кръстове и някой ме нападнал и обрал.На сутринта бях бесен и си свалих мините. От тогава спряха атаките и тревогите . До ден днешен не съжалявам за това. След няколко дни един играч не беше доволен от съюза си и пожела да приемине при нас. Аз приех. Това ми беше златната покупка, ако мога така да се изразя - играчът беше Marlow. След като видях че без мини е печеливша тактика пуснах масово да свалят мините, съотборниците ме послушаха и така целия съюз заигра като мен. Дебнахме само флоти и рециклирахме. Никои не игра за точки, всеки играеше да занулява. Проведох много добри битки и с голяма история за мен. Ще запомня битките ми през галактика , как прелетях на обяд от втора в четвърта галактика и битката с Анонимния. Съюзът беше новак в тази вселена, но мисля че показва добра игра и красиви битки. Имах много врагове. Съюз Атлантис ни обяви война. Всеки играч от съюза беше занулен от мен по 2-3 пъти.
Може да се порадвате на битките ни тук : Нашите Битки
Вселена 3
Ето какво получих от наш читател: " Ако ти трябват новини за Трета вселена, ето ти една от мен:)
Днес около 15,00 часа в околностите на 2:423:2 беше забелязан рециклаж от 7 000 000 метал, 7 000 000 кристал, 3 500 000 газ.
Не зная подробности но явно се касае за самоубииство."
По горещата следа веднага тръгна нашия новинар RoYaL. Специално за Вас той написа:
Рокадите в топа, или кой кого
Като по чудо днес се извършиха няколко съществени рокади в топа на вселената. Това се случи, когато изненадващо insane_murder реши да се разбие в tquh - Битка. Неговото време за почивка дойде, след като се оплака от началния стадий на септември и близкото бъдеще в училището. "Един път не мoжах да се наспя през тая ваканция и реших да си го изкарам на tquh, който ме дебнеше преди" заяви за BulfleetDaily insane_murder. Tquh, който е поддържал нажежената обстановка, загуби значима част от флотата си за зрелище на хората. Успех и на двамата играчи!
От как играя Булфлеет ми е било интересно какви лични съобщения получават админите. Използвайки чара си, успях да задоволя любопитството си. Посмейте се и вие в новата ни рубрика.
Какво четат админите
Защо съм наказан? За всеки час в които съм наказан Неправомерно искам: 1: По 200 0000 метал 200 0000 кристал и 200 000 газ. 2. Ресурса важи и за двете ми планети. 3. Ако имате да ми казвате нещо моля кажете и докажете готов съм да си платя ако съм сгрешил в нещо, макар, че знам че не съм объркал никъде. 4. Удължаване на времето на това че съм Генерал. /наказан за ситинг/
Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите
Интересните събития от оставащите чaсове на 29.8.06 ще бъдат включени към темата за 30.8.06
Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
BulfleetDaily 29.8.2006 Брой 4
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
BulfleetDaily 29.8.2006 Áðîé 4
Последна промяна от AnichkA на чет ное 23, 2006 8:37 am, променено общо 1 път.
:) ако ми пращаш на всеки пост по целувки за дървото ако пишеш за подпис и липсваш ми може :ППП
[quote="Jade"]Редакторът е човек, на когото имам доверие за безпристрастна оценка[/quote]
[quote="Jade"]Редакторът е човек, на когото имам доверие за безпристрастна оценка[/quote]