Игла отново в действие

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Keri
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб апр 23, 2005 10:49 pm
Контакти:

Èãëà îòíîâî â äåéñòâèå

Мнение от Keri »

Игла написа:Всичко започна по обяд. Сутрин малко изнесох един от играчите на UNITED и поглеждайки акаунта си след моето дву-часово отсътсвие по обяд намерих над 60 шпионажа от член на UNITED съвсем до мен - Blue_Fire. Явно моите нахални кражби със трошене на малко оставената флота на колегата му в съседство бяха му докладвани със цел да се отвърне на удара. Да, ама не, след няколко мои шпионажа видях, че Blue_Fire разполага със много хубава флота за рециклиране от мен. Остана да чакам удобният момент. Той играеше. Късно вечер видях че изгасна и аз изчаквах само да кацнат моите рециклатори да проведа акцията си.

НО! Ужас! 5 мин преди да кацнат моите рециклатори ми спира нета! Доставчика казва, днес няма да стане - утре стутрин. Не стига, че цялата ми флота и ресурс са на планета, а и тази хубава флота на Blue_Fire пак ще остане жива. След проведени консултации между гавният ми мозък и гръбначният му събрат моя милост пали колата и цъфва в офиса - където охраната ме поглежда като избягал от 4-ти км, все пак 10 вечерта събота вечер.

Рециклатори и атаки литват веднага, резултата:

[Яко къртим] Игла vs. UNITED Blue_Fire

Рециклажа е прибран на 100% с помоща на анонимен приятел Blue_Fire влезе в момент на 3-тата ми атака за ресурса.

В 00.00 - като тръгнах от офиса, охраната беше на 100% убедена че съм луд.
Последна промяна от Keri на ср ное 22, 2006 4:23 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”