Който го може си го може или Тунджо пак маже ....

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

fub4e
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 08, 2005 2:01 pm
Контакти:

Êîéòî ãî ìîæå ñè ãî ìîæå èëè Òóíäæî ïàê ìàæå ....

Мнение от fub4e »

По вселените играят много хора, на различна възраст, от различни краища на света, с различни интереси. Всички те, вечер сядат пред компютъра и отварят сайта с зелен фон. Играта, която завладява всеки, щракнал поне веднъж на линка "Вход е играта". Единствената разлика между тях е че едни от тях разчитат на късмета си, други на уменията си, а трети, просто си го могат :

Историята започва в началото на трети рунд. Генерал ПЛазаров от Болдли, въпреки обещанието на Кери, че няма да бъде закачан е ударен от Баба Иванка от Енигма. Това е голяма загуба за съюза Болдли, един от главните им играчи е занулен напълно. Може би тези факти зараждат най - големият кръвен враг на Болдли. Още тогава всички усилия са хвърлени само към една цел, колкото може повече занулени от енигма. Войната е много жестока и се използва всяка една възможност. Има загуби и от двете страни, но един човек от Болдли, успява да накара енигма да замълчат. Под неговите атаки падат Деад хънтър (играещ тогава за енигма) и към края на рунда, големият форумен лъв - фен на барса. Лидерът на енигма също си плюе на петите и то не веднъж, въпреки че във форума се бие в гърдите. Това е добре познатият ни Тунджо.
Днес, въпреки че вече не играе за Болдли, кръвта му все още кипва когато във вселената види Енигма. А когато види следното нещо, изоставено на планетата:
Информация за флотите / защитата написа:Транспортьор: 8 (2 ниво)
Мегатрансп.: 23 (2 ниво)
Кръстосвач: 97 (4 ниво)
Рециклатор: 45 (0 ниво)
Ш. Сонда: 7 (0 ниво)
Л. лазер: 17
.... той просто литва, и резултата е ясен :

[ Еnergie ]TUNJO VS [ Enigma ] Renchi

За рециклажа помоща отново е от fegeth :
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
678694 метал
678694 кристали
339347 газ
На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
Тунджо написа:Какво да ти кажа, скачал съм като малко дете от кеф... няма нещо което да ме зарадва толкова много от това да ударя някой от "майсторите" ...
Въпреки, че трябва да запазя безпристрастие заради това, че аз съм новинара, мога да кажа само - Браво ТУНЙО , адски много се радвам да видя, че учителите по булфлийт са намалели с още един, а на останалите от енигма ще им кажа да внимават, с Тунджо дебнем там някъде .....

От мястото на събитието за вас предаде Фубче.
Последна промяна от fub4e на ср ное 22, 2006 3:12 pm, променено общо 1 път.
Venturae memores iam nune estote senectae, sie nullum vobis tempus abibit iners.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”