Нощта на дръзките

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Íîùòà íà äðúçêèòå

Мнение от Fallen_angel »

Нощ...тъмнина ....и изведнъж малка група кръстосвачи изникват от нищото в небето над една планета, паниката е пълна, времето за реакция - никакво.За секунди всякаква съпротива е размазана безмилостно.Отново Дръзките удрят...боклука е прибран бързо.И сякаш на планетата не е станало нищо.Сякаш....
RIseFromTheDead написа:Serge го дебнех горе доло една седмица,но уви все влизазе няколко минути преди атака.Две атаки съм правил към него и все неуспешни.Пича не си правеше саве като хората но вадеше голям късмет все.Още преди 2 дена щех да го зануля но обърках кординатите за атака гадост забравих да въведа нова бърза атака а в главата ми е останало че съм му запомнил неговите.Рециклаторите вървяха към него но атаката не.След като одарих планетата разбрах че не е бил той.
MeriAn написа:това е завръщането ми от почти 10 дневния мод
сама си обрах рециклажа

Код: Избери всички

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

288320 метал

288320 кристали

123360 газ

На тези координати останаха:

0 метал

0 кристали

20800 газ.

0 метал

0 кристал

20800 газ

0 метал

0 кристали

0 газ.

---=====---

И както се казва - 3 за късмет

[BoLdLY]Donatel0 vs. [ImperiA]zod

Код: Избери всички

765239 метал

354761 кристали

0 газ

0 метал

410478 кристали

382619 газ.

0 метал

410478 кристали

109522 газ

0 метал

0 кристали

273097 газ.

Последна промяна от Fallen_angel на ср ное 22, 2006 12:21 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”