[BOP] KingDi vs [ ROHAN ] KAIZERA

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Keri
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб апр 23, 2005 10:49 pm
Контакти:

Мнение от Keri »

Ето как протича един нормален ден за KingDi
KingDi написа:Отегчен от крадене на чужди рециклажи реших да праверя до къде е стигнал ARABEL (стара дружка от предния рунд).
Пуснах шпионката и след 3 мин получавам лично съобщение, "остави ме мен, виж Кайзера има 250 кръста!".
Ами добре, виждам и Кайзера, ХОП! оказва се че е кацнал за капак и не е активен вече втори час?
Бърза спявка с околните, бързо престациониране на разпръсната ми флота (е така и не успях да събера всичко emot4 ).
Пробен полет с мега - дрън СМС, аргххх, нищо аз търпелив, аз чака.
Минават още 20 мин, става време да полети всички събрано до този момент, нищо - политам, хоп 100к газ назад, лошо, само да не вземе да влезне.
След 28 мин - ка-буум, мизерните ни флоти се бухват, мизерни ми, на криво тръгна и този рунд, никой флоти на прави, всичко се юрнало да миньорства и на умен да се прави с науките.

Специални благодарности на Ханс искам да изкажа, вдигна 3 мин след удара почти половината от рециклажа.
Специални благодарности и на съпругата ми laila, само че на нея по друг начин ще ги изказвам довечера.

Коментара на Кайзера когато се появи беше:
KAIZERA
16:36:33

2006-10-08

AnswerDeleteReport as insult/abuse

да ти ^бибипам^ мамат педерас смотан само да ми паднеш !!!! ще те сма4кам като ФАС ! БОКЛУК МРЪСЕН !

Ееех, някои хора няма да се научат да оставят простотията си в гората.
Сега се обзаведохме с още една война, е какво да се прави, на война като на война.

Война! Война ли каза някой, къде? .... Уррррраааа!

Последна промяна от Keri на ср ное 22, 2006 12:32 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”