[KillerTeam] aerton vs [BOP] Mails_Vorkosigan

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Keri
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб апр 23, 2005 10:49 pm
Контакти:

Мнение от Keri »

Наистина интересна битка за мен. Любопитно е да отбележа, че снощи около 9-9 и нещо аз атакувах една от планетите на защитника, където имаше 26кръста, меги, рециклатори и 7 танкера. Битката си беше за ресурса и не е интересна сама по себе си. В комбинация, обаче, с тази доказва пълното зануляване на Mails_Vorkosigan. Мисля, че трябва да добавя още един важен факт - той влезе 10минути преди удара, не направи нищо и 2мин преди него изгасна. Аз офнах и помолих съотборник да следи кога ще се появи полето. Е, Майлс влезе 1мин след удара и полето светна. Не можах да го забавя повече, но пак си го обрах.
Но стига празни приказки, ето я и голямата битка -

noob_killer написа:Мейлс Воркосиган бил изпратен от лидерката на ВОР (макар,че тя ще отрече това) да занули аертон. И така той се стационира и колонизира в същата система и започна да "дебне" но не знаеше,че всъщност поради мега-бавните си темпове на развитие той беше дебнатият (лайла и това ще отрече). А напоследък Майлс започваше да прави все повече и повече грешки и рано рано сутринта,като за закуска аертон минал и му "занесъл кафе с кроасани" с кръстовете си в 7 тази сутрин wink И го занулил (Но разбира се лайла и това ще отрече). Ето как втори враг пада за днес emot16 а денят още не е започнал.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”