[ANSR] staho4a vs [KASIOPEA.] LSDstaho4a написа:Събуждам се сутринта към 3:30 часа и какво да видя, шпионаж от LSD. Не отвърнах с нищо, защото си бях сейвнал корабите. Казах си : \"Като се събудя ще го видя тоя\". Станах към 6 и 30 , пуснах 2-3 шпионажа и видях , че струпал голяма флота, таман като за мене, но проблема беше че все още е активен. Изчаках докато излезе , 2-3 шпионажа отново и иизненада, всичко си е там на място. Викам си този не е спал от 3:00 сутринта и сега си е легнал. Удари моя час и неговата загуба. Пращам 15 от най-опитните ми бомбандировачи да водят армията ми от бойни и зачаках времето на битката. За жалост 6-7 мин. преди нея той влезе отново. Наложи се да върна всичко. След като ми се върна флотата видях, че пак е offline . Нова атака , пак неуспешна. Третата атака беше без бомбандировачи и транспортиори , за да стигне по бързо до неговата планета. 2 мин. след атаката той отново влезе, но всичко беше свършило . Аз доволен , той скърбящ
[ANSR] staho4a vs [KASIOPEA.] LSD
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
[ANSR] staho4a vs [KASIOPEA.] LSD
Последна промяна от LorD DemoniC на пон ное 20, 2006 11:05 pm, променено общо 1 път.