службите или кой върти света

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
debnadaviebna
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
Контакти:

ñëóæáèòå èëè êîé âúðòè ñâåòà

Мнение от debnadaviebna »

Редовно се случва някъде да чуете нещо за тайни или явни служби. За повечето от тях не се знае какво вършат, но за повечето от тях също и не се знае изобщо. Реших, че съм длъжен да ви запозная с някои от тези служби, но да знаете, че съществуват служби на всякакви организации от нацисти и десни криле до комунисти и демократи, костюми, застрахователи, евреи, европейци, роми, афроамериканци, мутри, ченгета, всички тия са някъде вътре. Нека започнем с тия служби, които се разхождат из така известния ни интернет, маскирани като администратори или модератори. Известно ни е, че половината модове тук са в съглашение с извънземните или със цесекарите против левскарите или обратното. Забелязали ли сте, че като отворите батко ви гугъл все ви праща в българския вариант? Щото знаят къде сте и ви наблюдават и могат веднага да ви набарат. Служби съществуват от най-дълбока древност, например ватиканската църква и тя е служба, станала известна с първото убийство на агент-Христос, предаден на римляните от агента на МОСАД под кодово име Юда. Имам данни, че МОСАД съществува откакто и еврейската народност, а това според библията, с която аз не съм съвсем съгласен, прави това разузнаване старо колкото света, но и преди да се появи то е имало разузнаване на влечугите, които са изпратили най-лукавия си агент да извършва подривна дейност срещу МОСАД и да прогони първите им двама агенти с кодови имена Адам и Ева от рая. В последствие те решават, че църквата се е договорила със службите на влечугите и изпращат агент да се отърве от Христос. Ето и първия важен урок-не тръгвайте да основавате служба, защото ще трябва някой друг да я доосновава, в случая св. Петър, който по-късно се прехвърля в митническите агенции на рая.
Сега ще прескочим отново до малко по-съвременни времена, където човекът в автокъщата е агент на коминтерна, застрахователя е нацист и деснокрилец (не ме питайте тия кои са), адвоката е агент от МОСАД, а в парламента има депутати от турското разузнаване, внедрени дори и в правителството. Сещате ли се за онези писма, които трябва да ги изпратиш на 10 души? Те са се появили в едни по-хубави времена, когато думите спам, флъд и интернет са били непознати, а писмата са пътували по пощата. Кой освен пощенските служители има оферта от масовото изпращане на такива писма, след като те папат и хранят челядта с парите от пощенските марки. А с появата на новите информационни средства тези неща започнаха да се изпращат като спам по пощата и форумите, следователно пощенските марки поскъпват.
Има и някои служби, които се представят за легални, като НСБОП. Какво значи това? Национални сили за борба с организираната престъпност, нали. В лафчето има една тема "нека се посмеем", в нея на едно място е упоменато "оръжията бяха иззети от нелегалните престъпни групировки и бяха дадени на легалните престъпни групировки". За разлика от службите на мутрите, не е известно какво точно вършат "легалните" служби, и те трябва да симулират някаква активност, за това примерно затварят фрий сървърите. А компютърните пирати, срещу които е наложена тази мярка са най-неорганизирания дял от НЕорганизираната престъпност, тогава защо НСБОП се занимава с тях? А ако искате да разберете какво правят службите, питайте Тодор Живков, питайте Андрей Луканов, Косьо Самоковеца, сестрите Росица и Христина от Пазарджик, те ще ви отговорят. Тези момичета съвсем случайно станаха пример за симулирането на активност на някои легални спецслужби, които след инцидента започнаха да провеждат наказателни акции и вечерни часове срещу младежта, сякаш децата сами са виновни, а всъщност е всеизвестно, че спецслужбите работят заедно с разузнаването на "чичковците", като лицето, отговорно за убийството на двете сестри, което лице в момента от достоверни източници знам, че се излежава на Бахамските острови. Виждали ли сте лявото рамо на човек над 17-годишна възраст? Има едни издутини на което и ляво рамо да погледнеш, нали? Миналата седмица и аз се сдобих с едно такова. Там се намират наноимплантантите, с които ни следят от сателити. Защо ви казват да не го пипате? Ще забележите, че го поставят в ключова възраст преди навършване на пълнолетие. Ами метросексуалистие? На тях конците им ги дърпат лесбийките, искат да ни направят всичките жени като Бекъм. Може да са хубави, когато си играят без дрехи, ама са почти толкова лукави като агента на змийското разузнаване. Всички дебнат да ни ебнат, не съм само аз, нито пък аз съм най-опасния.
Какво е решението ли? Спрете да се оплаквате от службите, влезте в тях, или просто се оженете за някоя циганка, по този начин веднага се сдобивате със защита от страна на ромските служби и цар Киро, а ако сте в югоизточна България, сродете се с турци и вече ви пази ДПС.
И все пак най-добре съм си аз в Слави Сикрет Сървис-Разведка, където се грижим за хумора.
debnadaviebna was here

http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър

съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
SoulRipper
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет дек 30, 2005 8:03 am
Контакти:

Мнение от SoulRipper »

Куул!!! Много ме радва!
Последна промяна от SoulRipper на съб ное 25, 2006 8:19 pm, променено общо 1 път.
debnadaviebna
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
Контакти:

Мнение от debnadaviebna »

забравих също така да спомена, че в древността МОСАД са извършвали подривна дейност срещу Египетското царство с внедрен агент под кодово име Мойсей
debnadaviebna was here

http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър

съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”