Войни, НАП, алианси... тук сте вие!

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
Shadow
Генерал (General)
Регистриран: нед фев 06, 2005 2:48 am
Контакти:

Âîéíè, ÍÀÏ, àëèàíñè... òóê ñòå âèå!

Мнение от Shadow »

Така така. :)
Имаме едно нещо за обсъждане. И се допитваме до играчите, все пак вие ще го играете. Въпросът е следния: дайте предложения за бонуси при обявяване на войни, напове и алианси. И моля, обсъждайте и предлагайте само по темата. Засега има няколко идеи.

1)Например при обявяване на война от съюз Х на съюз Ь, булфлийт генералите от втория съюз да не получават смс при атака от страна на играчи от съюз Х. При обратни атаки обаче, т.е. от Ь към Х, булфлийт генералите да получават смс. Един вид на война като на война, да не знаеш, че някой ти идва, ако не го видиш.

2)Отново при обявена война, както в горния случай, ако играч от Х нападне играч от Ь със бомбардировачи, то те да бутат и нива на сградите на планетата на атакувания играч.

...и т.н., и т.н.

Просто дайте идеи, и/или предложения и обсъждайте вече дадените. Лично ще се грижа за спама и мнения от вида В спорът се ражда истината, но разчитам на коректния ви тон и любезно държание.

Развинтвайте... въображнието :)
Последна промяна от Shadow на чет ное 23, 2006 11:39 am, променено общо 1 път.
Over a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.

<3 dios ;)

dios's/fan/4/life
Потребителски аватар
Insomniac
Генерал (General)
Регистриран: чет дек 30, 2004 11:21 am
Контакти:

Мнение от Insomniac »

Веднага мятам предложение. При война разстоянието между играч от съюз А и вражески съюз Б да намаля с 20% с цел по-бързи атаки. Отделно разхода на газ също да пада с 20%. Това ще доведе до повече битки, а нали това е идеята на войната.
[quote="100jan"]Принципно не обичам моралистите, защото това са прикрити мръсници.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]
deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

За да ви помогна Ицо ВЕЧЕ отхвърли следните идеи

1. По- бързи атаки.
2. Повече рециклаж от битката.
3. По- бърза корабостроителница.

Обсъждат се вариантите:
1. Повече процент при кражба.
2. Да няма смс когато нападате някого на който сте обявили война.
3. Ако нападате с бомбери човек на който сте обявили война да му разрушавате сгради.

Моля ви без фантасмагории по темата както съм казвала винаги Мефисто е в една друга игра. И чакаме идеи за промени в Алианс отношенията между съюзи ...
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
Контакти:

Мнение от JPS »

Според мене тва да нети праща СМС е тъпо, щото ако сички които ме нападат направат война с мене аз закво съм с и харчил парите за СМС-и?????? Но примрно може като нападаш саюз с който си във война да крадеш повече или да имаш право на 18 рунда примерно.
SsBloodY
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 09, 2005 3:32 pm
Контакти:

Мнение от SsBloodY »

Та значи съвсем логично е да можеш да развалиш алайнса по всяко врееме и да нападнеш това си е масова практика в истинска война така японците са нападнали американците 2-рата световна и американците спокойни мир ама са отнесли пешкира предлагам да може да се разваля алайнсе или нап и като го развали даден съюз да праща смс на генералите от другия или на всички играчи ама да може да се разваля без съгласието на 2-та съюза не знам сега как е имам проблеми с влизането а и не съм лидер на съюз.
[color=red][b]The Only Thing To Fear Is Running Out OF Beer[/b][/color]

Отговори

Върни се в “Предложения”