ЗА ГЕНЕРАЛИТЕ

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
dEmON
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб ное 27, 2004 12:32 am
Контакти:

ÇÀ ÃÅÍÅÐÀËÈÒÅ

Мнение от dEmON »

Давайте своите предложения какви екстри да даваме на генералите, освен сегашните. Но нека не влияят на геймплея, т.е. и без тях човек да може да се представи нормално. Не като в други игри, където можеш срещу СМС да си купуваш ходове, което е голяма простотия (визирам една друга онлайн игра, но това си е тяхна работа, тя е походова).

[i]"Калашник, айде наряд. В моя обхват безлични хора да мрат! Мен не могат да спрат! Рят-рятатат! Бездушни хора да мрат, излишни хора да мрат! Мен не могат да спрат! Рят-рятатат!" [/i]
[url=http://d-3-m-o-n.deviantart.com][/url]
Потребителски аватар
Narayan
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 2:11 pm
Контакти:

Мнение от Narayan »

Еми нали имаше някои искаше да може да имат по-големи аватари като за начало :)
хм например да имат някаква търсачка на играчи(по-точки)
Например:
Пешо е 500 точки и търси хора във 2-ра галактика който да са под неговите точки.
^ Нещо такова.
После ще се опитам да доизмисля още :)
А и например за генералите оверлоуда да бъде по-кратък евентуално(а ако може и да го няма) :D
А също и един списък с играчи(например каси)Кой кога за последно е влизал...така или иначе можеш да видиш само,че трябва да го търсиш пък да влизаш в профила му...
Да бъде нещо такова:
Narayan-Последно Online 23:54:49 часа на 17/08/2005
Narayan2-Последно Online 10:32:18 часа на 15/08/2005
И сега едно гениално :D :
На всеки се е случвало да праща флота вместо с мисия атака например шпионаж...а вече си изхарчил газта и трябва да я връщаш и да харчиш същото количество :cry: Та предлагам ако объркаш мисията да можеш в движение да я смениш 1(един) път :)
Последна промяна от Narayan на чет ное 23, 2006 10:11 am, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Narayan написа:Еми нали имаше някои искаше да може да имат по-големи аватари като за начало :)
хм например да имат някаква търсачка на играчи(по-точки)
Например:
Пешо е 500 точки и търси хора във 2-ра галактика който да са под неговите точки.
^ Нещо такова.
После ще се опитам да доизмисля още :)
А и например за генералите оверлоуда да бъде по-кратък евентуално(а ако може и да го няма) :D
А също и един списък с играчи(например каси)Кой кога за последно е влизал...така или иначе можеш да видиш само,че трябва да го търсиш пък да влизаш в профила му...
Да бъде нещо такова:
Narayan-Последно Online 23:54:49 часа на 17/08/2005
Narayan2-Последно Online 10:32:18 часа на 15/08/2005
И сега едно гениално :D :
На всеки се е случвало да праща флота вместо с мисия атака например шпионаж...а вече си изхарчил газта и трябва да я връщаш и да харчиш същото количество :cry: Та предлагам ако объркаш мисията да можеш в движение да я смениш 1(един) път :)
Хаха а бутон търсене на каси ? Да ти изкарва хората с два пъти по-малка флота и два пъти по-малко точки на 100 системи :P (шегувам се)

Туй със променянето на мисията хич не ме кефи :) Пращам си шпионаж аз към някой много малак с цялата флота и 2 мин преди края давам на атака, яко а ? :lol:
Последна промяна от RoYaL на чет ное 23, 2006 10:11 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Narayan
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Narayan »

Е това ще се помисли малко все пак...за това не се бях сетил :(
Относно търсачката ми то така или иначе можеш да си търсиш бая из галактиката,но пак можеш и сам така е по-лесно :wink:
Последна промяна от Narayan на чет ное 23, 2006 10:12 am, променено общо 1 път.
E[x]GANDI
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон яну 10, 2005 10:53 am
Контакти:

Мнение от E[x]GANDI »

За по-големия размер на файловете на аватарите е добра идея. Защото сега в мизерните 10КВ само някой скапан флаш можеш да направиш.

Друго което се сещам от доста теми във форума е прочутия ИГНОР на потребители.

Добра идея ми се вижда и съхраняването на Новини подобно на ЛС във форумите. Понеже понякога се налага да пазиш някоя новина, а е досадно да кликваш 1000 пъти за да изтриеш ненужните новини, т.е. съхраняваш си на отделно място необходимите и изтриваш всички останали.

Също менюто "Инфо за играч" е доста постно. Би било добре поне подобно на "Търсене" да показва координатите на играча (селектируеми). Или направо да се премахне, а просто в менюто "Търсене" на генералите да се показва и кога е бил последно онлайн. Би могло също така да е свързано с ЛС понеже сега като получиш съобщение от някого и решиш да го проучиш кликваш на "Търсене" и там пишеш името му, после на "Инфо за играч" и отново пишеш... Доста по-удобно би било имената на хората от които получаваш съобщения да са селектируеми и да извеждат резултат от "Търсене" с добавена информацията от "Инфо за играч".
Съгласни сме да не сме съгласни.
[quote="Kamen_G"]реално времевата игра значи, че имаш развитие на единиците, реален контрол над опита... плюс стратегически елементи.
Стратегиите нямат опит.
Хирос-а е РТС
Цивилизация 3 е стратегия[/quote]
Потребителски аватар
Pipone
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб апр 23, 2005 3:15 pm
Контакти:

Мнение от Pipone »

IGNORE бутон моля ви се :)
Последна промяна от Pipone на чет ное 23, 2006 10:12 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Narayan
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Narayan »

А сетих се още нещо :)
Докато са във ваканционен мод да могат да си разглеждат новините :)
Последна промяна от Narayan на чет ное 23, 2006 10:12 am, променено общо 1 път.
Alex II
Редник (Private)
Регистриран: ср май 04, 2005 10:14 am
Контакти:

Мнение от Alex II »

Pipone написа:IGNORE бутон моля ви се :)
да това трябва на всяка цена - аман от досадници.
Последна промяна от Alex II на чет ное 23, 2006 10:12 am, променено общо 1 път.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Alex II написа:
Pipone написа:IGNORE бутон моля ви се :)
да това трябва на всяка цена - аман от досадници
Ми докладвай ги де, то по-зле за тях...
Narayan написа:А сетих се още нещо :)
Докато са във ваканционен мод да могат да си разглеждат новините :)
И аз съм ЗА :) Или поне да се задържат малко повечко време, ако си в мода...
Последна промяна от LoaD на чет ное 23, 2006 10:12 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
praznoglav
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср мар 30, 2005 10:59 pm
Контакти:

Мнение от praznoglav »

Да може да се активира ваканциония мод дори когато те атакуват, като пуснатата атака да си минава, но да не могат да се пускат други.
Това го пиша за да не може да се държат играчите в шах с 24 часови атаки с колонизатори. /и в предложения съм го пуснал/.
Не е важно какво казваш, въпросът е да твърдиш, че казаното е важно.

[url=http://pfclevski.eu/][/url]
Отговори

Върни се в “Предложения”