1. Преди да започнете да пътувате гратис ви трябва доста голям опит от градския транспорт-първо по кои линии най-често минава контрола
2. Качвайте се в пълни автобуси и трамваи-ако не успеете да слезнете при вида на контролите, ще имате достатъчно време да им избягате до другия край на превозното средство. Ако е дотатъчно претъпкано, може спокойно да изчакате да дойде следващата спирка. Ако ко**летата решат да спрат автобуса, това не помага, само веднъж успях да се измъкна от такава ситуация-контролата се качва, аз тръгвам да слизам и оня чак ми направи път да мина
3.Събирайте всички билети, които намерите по седалките, не само един. Сравнявайте билетите да видите дали са дупчени в това превозно средство или в друго. Отделяйте си 1 билет, който да покажете на контролата, а другите в колекцията. Когато съберете достатъчно различни билети си ги носете, и винаги носете някаква хартия със себе си.
4.Ако има опасност по пътя да има патрул, сядайте най-отпред, най-вдясно. Ако имате късмет може и да ги видите от предишната спирка, ако поста не е зад покрита спирка.
5. (от тук почват крайните методи) Внимателно оглеждайте дрехите на качващите се в превозното средство и търсете за издути джобове.
Ако подозрителното лице посегне към съответния джоб, слезте каквото и да става. Винаги е по-добре да извървиш 1 спирка пеш, отколкото да им дължиш 5 лева. По този начин се отдалечавате от поста.
6. Оглеждайте много внимателно пода на превозното средство за скъсани билетчета-ясен знак, че превозното средство е било проверено от контрола вече. Те никога не се качват на едно и също превозно средство в една посока.
7. При евентуално сваляне от превозното редство, ако ви поискат пари, и случайно имате, настоявайте за билетчето, което трябва да ви позволи да продължи пътуването в превозното средство (наблегнете на частта с продължаването на пътуването). За предпочитане пътувайте леки-с по-малко от 5 лева и без документи ако е възможно.
Познавам човек, който нямал документи и им се представил за кюстендилец. И тия сигурно още издирват кюстендилеца с измислено име и адрес.
Ако се сещате други трикове, пишете ги тук.
Някой ден този текст ще седи залепен до правилника за пътуване със столичния градски транспорт.
Пожелавам на софиянци и кюстендилци приятно, безопасно и безплатно возене в превозните средства на СКГТ.
Ние сме по-умни от системата.
още:
-Ама аз съм само за 1 спирка
как се пътува гратис-съветите на дебнадавиебна
-
debnadaviebna
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
- Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
- Контакти:
êàê ñå ïúòóâà ãðàòèñ-ñúâåòèòå íà äåáíàäàâèåáíà
Последна промяна от debnadaviebna на чет ное 23, 2006 4:10 pm, променено общо 1 път.
debnadaviebna was here
http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър
съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
- Kamen_G
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: чет фев 17, 2005 8:42 pm
- Контакти:
айм сори, ай ъндърстенд булгериън, ъъъм айм сори плиийс, донт тъч май рам. ай хев а долърс, ай донт хевънт би джи мънис.
Другия начин е да се правиш на луд. Ако нещо се заяждат почваш да крещиш! Никога не отивай в края на трамвая (аз с тях най-често пътувам). Бутай се там, където има бабички- помага, не знам защо, но досега (аз от 8-ми клас пътувам в тм1) са ме хващали стотина пъти, а съм си взел билет за 5 лева само веднъж!
Има и друг начин- вземаш един билет, напарфюмираш го вкъщи малко, после правиш леееекичко бочване с перфоратора, така че да може да върнеш дупакта с приглаждане, за да го ползваш пак билета- с един билет съм изкарвал най-много 20 пътувания ЧЕСТНО!!! Иначе те са тъпи, контролите мразят да им крещите- ако го правите качествено и имате по-солиден ръст (хм, като мен :D ) ще ги пострестнете. Аз имам френд полицай, та заплашвам ги и с това нещо: аре бе, аре глобете ме бе, аре да не вада телефона да звъна на моя приятел, а. Ше ви избият сичките- к'во бе, аре не ме бутай бе, еееебаси и тарикатите....
Та, това са моите начини, аре, че гледам ПЛЕЙМЕЙТ-а уау какви жени....
Другия начин е да се правиш на луд. Ако нещо се заяждат почваш да крещиш! Никога не отивай в края на трамвая (аз с тях най-често пътувам). Бутай се там, където има бабички- помага, не знам защо, но досега (аз от 8-ми клас пътувам в тм1) са ме хващали стотина пъти, а съм си взел билет за 5 лева само веднъж!
Има и друг начин- вземаш един билет, напарфюмираш го вкъщи малко, после правиш леееекичко бочване с перфоратора, така че да може да върнеш дупакта с приглаждане, за да го ползваш пак билета- с един билет съм изкарвал най-много 20 пътувания ЧЕСТНО!!! Иначе те са тъпи, контролите мразят да им крещите- ако го правите качествено и имате по-солиден ръст (хм, като мен :D ) ще ги пострестнете. Аз имам френд полицай, та заплашвам ги и с това нещо: аре бе, аре глобете ме бе, аре да не вада телефона да звъна на моя приятел, а. Ше ви избият сичките- к'во бе, аре не ме бутай бе, еееебаси и тарикатите....
Та, това са моите начини, аре, че гледам ПЛЕЙМЕЙТ-а уау какви жени....
Последна промяна от Kamen_G на чет ное 23, 2006 4:11 pm, променено общо 1 път.
[b][quote="генерал debel"]QUOTE(генерал debel)Пич, внимавай какво пишеш, че ще те грабне цензурата и ще фанеш 1-ва страница в космическия печат, като първия наказан от debel за 6 милиона години, толкова за да фанеш челна позиция в печата. [/quote]
---Kamen_G написа:айм сори, ай донт
Quoi? Mais je ne peux pas comprendre ce que vous dites? Mais... ne me poussez pas s'il vous plait !!! Je vais crier !!! Policia !!! Aidez-moi !!! Vous etes foux !!! NTM !!! (Nique ta mere)
---
(Куаа? Ме жу ню пю па компрандр сю кю ву дит? Ме... ню мю пусе па сил ву пле !!! Жу ве крие !!! Полисиа !!! Еде-моа !!! Ву-з-ет фуу !!! еН Те еМ!!!)
---
(Кво? Ама не мога да разбера какво ми говорите? Но... не ме бутайте, ако обичате !!! Ще викам !!! Полицияяя !!! Помогнете ми !!! Вие сте луде беее!!! ~f*ck you...)
---
Е па ако знаят и френскиии...
Последна промяна от LoaD на чет ное 23, 2006 4:11 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
debnadaviebna
- Майор (Major)
- Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
- Контакти:
брато, съвети за пътуване гратис
как да не плащаме, не лафове за контроли
иначе на френски, голяма ебавка
те може и да не го знаят, ма и аз не го знам
как да не плащаме, не лафове за контроли
иначе на френски, голяма ебавка
те може и да не го знаят, ма и аз не го знам
debnadaviebna was here
-
debnadaviebna
- Майор (Major)
- Контакти:
е тогава почни да приказваш на узбекистансики
кхмот пърэож тоьс тоег и оди разбери нещо
па ако знаеш патагонски или латински само трябва една камера и "автобусна идиотека"
кхмот пърэож тоьс тоег и оди разбери нещо
па ако знаеш патагонски или латински само трябва една камера и "автобусна идиотека"
debnadaviebna was here