Игра: За любознателните и всезнаещите...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
WindowsXp
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
Контакти:

Мнение от WindowsXp »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Mar 7 2010, 15:13) Той чупи свръхзвуковата бариера, бре. Внимавай по пътя да не те отнесе някой бръмбар с над mach 1, че не ми се мисли. =D
Майтап да няма,че тоя стършел ако те удари с 1500 км в час ша те бутне направо хахахахах
Go hard or go home...
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Такъв удар и губернатор Шварценегер трудно би преживял, вярвай ми, а той си е кораво копеле. Все пак, последният екшън герой почти наби Т1000, Хищника и Батман в преки двубои. Ама тоя стършел...

А в крайна сметка кое е най-бързото (що се отнася до придвижване със собствени сили от точка А до точка Б) животно, любопитно ми е. Като малък съм чел за разни птици, имаше и един орел или сокол, който се спускаше от небето с 300 км/ч (доста неприятна информация, ако си заек). Имаше и едно странно животно, което "летеше" по повърхността на водата с висока скорост. Забравил съм ги тия неща...
Последна промяна от LoaD на нед мар 07, 2010 5:19 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
WindowsXp
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
Контакти:

Мнение от WindowsXp »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Mar 7 2010, 16:11) Такъв удар и губернатор Шварценегер трудно би преживял, вярвай ми, а той си е кораво копеле. Все пак, последният екшън герой почти наби Т1000, Хищника и Батман в преки двубои. Ама тоя стършел...

А в крайна сметка кое е най-бързото (що се отнася до придвижване със собствени сили от точка А до точка Б) животно, любопитно ми е. Като малък съм чел за разни птици, имаше и един орел или сокол, който се спускаше от небето с 300 км/ч (доста неприятна информация, ако си заек). Имаше и едно странно животно, което "летеше" по повърхността на водата с висока скорост. Забравил съм ги тия неща...

Ето малко инфо за него :)
Go hard or go home...
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

За тая река никой нищо не казва? Да няма някаква уловка? На времето учихме, че е Искър май...
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

Аааа, не знам, аз имам проблеми с географията...
"Времето променя, времето подменя."
Потребителски аватар
danivass
Редник (Private)
Регистриран: ср окт 22, 2008 7:03 pm

Мнение от danivass »

Аз си мисля че е Марица пък
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

Искаро е, Марица е най пълноводната и единствената БГ река, която е до някаква степен плавателна..
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

от кой хормон зависи нивото на адреналина :)
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

той адреналина си е хормон бе...
предполагам въпроса е: коя жлеза го произвежда или де да знам и аз какъв е въпроса :)
Отговори

Върни се в “Off Topic”