малко битки от спеед-а

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

LEKIA
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 5:48 pm
Контакти:

Мнение от LEKIA »

whynot написа:Цитат(whynot @ Oct 3 2009, 00:26) за коя класация ми говориш, чакай че то па в крайната за рудна не може да се върти на 200 страница и нататък
Каквото и да ти говоря пак бяхте 20 човека от които 15 вс ден по 20 часа онлаи.Наливахате с рециклажи и т.н ти си знаеш най добре и продължаваш да си мислеш че си нещо повече но ние всички видяхме че Rado и мирчев бяха по добрите играчи този рунд. :p140:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Oct 3 2009, 03:32) Каквото и да ти говоря пак бяхте 20 човека от които 15 вс ден по 20 часа онлаи.Наливахате с рециклажи и т.н ти си знаеш най добре и продължаваш да си мислеш че си нещо повече но ние всички видяхме че Rado и мирчев бяха по добрите играчи този рунд. :p140:
Повервацията е важна иначе ко щеше да прайм
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
choko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 12, 2007 8:56 pm
Контакти:

Мнение от choko »

Нека бъде форумната битка :crazy_pilot:
Цитат(Sabret00th @ Sep 15 2009, 21:48) *
15 септември - старт на детмача във Вселена Училище b020.gif

Хайде летци =) земете ТРИБЕСТАН ! ахахаеха за да дигате самолетите хеахеа

Stenden university pu-pu-puuu.
LEKIA
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от LEKIA »

ncuxonam написа:Цитат(ncuxonam @ Oct 3 2009, 00:11) абе смешко в смерш този рунд не играеха и с 50% от възможностите си!да се надяваме че някой рунд пак ще ви срещнем из галактиките :crazy_pilot:
Начи виж как се оправдавате ама вие сте много интересни или глупави немога да го разбера чесно ви казвам.Така по твоя преценка 50% несте играли ами вие бяхте 20 човека я изкарай 50% или неможеш да смяташ това става 10 чове по 20 часа on.лайн а Робберс бяха 7 човека от които 3 ма играха.Аз ако сам на ваше място щях да си мълча а вие се време межди шамарите. :lol: :lol: :lol: :crazy_pilot:
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

whynot:

"12 битки то си личи кои е ял шамари, а и аз щях да си мълча на тяхно място, а смерш бяха 20 човека от които 16 бяха по малко от 150к точки даже и повече а тия robbers накрая Kael го моднаха и несмя да си покаже носа"

Rumpi, още един коментар с кавички и отиваш при останалите 2-ма читатели от тази тема. Хуморът ви не ми харесва!
Последна промяна от rumpolino на съб окт 03, 2009 10:57 am, променено общо 1 път.
LEKIA
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от LEKIA »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Oct 3 2009, 09:29) whynot:

"12 битки то си личи кои е ял шамари, а и аз щях да си мълча на тяхно място, а смерш бяха 20 човека от които 16 бяха по малко от 150к точки даже и повече а тия robbers накрая Kael го моднаха и несмя да си покаже носа"
Да сложели сте само на Смешниците битките ами ако сложим на Робберс докладите да видите какво се изипва на планетата на Вхотон или там какв е незнам.Ама какво да ви пиша просто си стоя и се побърквам от смях :lol:
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

whynot:

"мда паднаха ми 8-9 планети и кво нищо кухо а на мирчев му бутнах 1 планета със строящи се звезди и с макснати мини да покажат доклади срещу флоти, искам да разбера накрая защо mirchev и Gor спряха да атакуват whynot само седяха в мишата дупка, искам да разбера защо Gor го беше толкова страх да си остави флотата, само бягаше кат жена страх го беше да не се удариме взаимно и мирчев да вземе 1вото място като жена беше не искаше да загуби и 1 точица.... а тоя мирчев там се мъчеше ама и той си отиде, а гор само седеше и гледаше отстрани"
LEKIA
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от LEKIA »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Oct 3 2009, 09:51) whynot:

"мда паднаха ми 8-9 планети и кво нищо кухо а на мирчев му бутнах 1 планета със строящи се звезди и с макснати мини да покажат доклади срещу флоти, искам да разбера накрая защо mirchev и Gor спряха да атакуват whynot само седяха в мишата дупка, искам да разбера защо Gor го беше толкова страх да си остави флотата, само бягаше кат жена страх го беше да не се удариме взаимно и мирчев да вземе 1вото място като жена беше не искаше да загуби и 1 точица.... а тоя мирчев там се мъчеше ама и той си отиде, а гор само седеше и гледаше отстрани"
Ми гор си е имал човека ена цел да стане 1 ви и е станал 1 ви начи си е постигнал целта усмешно.Какво да говоря повече всички в играта са си имале цели и дано да са си го постигнали.Аз повече няма да пиша щото няма се разберем приятна игра и успех.
Потребителски аватар
zahary
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 23, 2008 12:04 pm
Контакти:

Мнение от zahary »

Rumpolino написа:QUOTE (Rumpolino @ Oct 3 2009, 12:51) whynot:

Защо човек разбит по средата на рунда и изтрил се ще държи сметка на други защо не летели по акаунта ,който е взел нагово?Е не летяха защото така са решили и това се видя ,че е правилната тактика,като в баскетбола,имаш преднина и си я подържаш с кош за кош.Като си толкова голям играч ,що си не завърши рунда ,като луноход?И защо "велики боецо" кагато те атакуват смс-ите се изпращат на друг?Ако си имаш приятелка и, и се приска нещо пак ли на друг да се обади? :lol:
sm0k3r
Редник (Private)
Регистриран: вт сеп 30, 2008 11:29 am
Контакти:

Мнение от sm0k3r »

whynot нз защо се правиш на велик играч като истината е .....................
Това е невъзможно-казала причината! Това е безрасъдство-отбелязъл опитът! Това е безполезно-отсякла гордостта. Опитай...-тихичко прошепнала мечтата!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”