Atila написа:QUOTE (Atila @ Jan 4 2009, 20:57) Ей ама от тая игра. Днеска по телевизията говориха за една диагноза: зомбиран интернет маниак! Вие сте си извънземни зомбита. Що тормозите тоя скорпион и му дрънкате кокалите!? А, а. ар ю токинкг ту ми, а, а? Човека е модератор бря, има си права, власт и най - вече самочувствие да сътвори поредната уникална- невероятна- главозамайваща главоблъсканица. Правилата са ясни: рунд от -безкрайност до + безкрайност (по математика съм добър), правила - той ще ги обясни с течение на играта, раси - след2 седмица ще видите, кой се е преебал, кораби - ахахахаха, за какво са ви кораби бре мушмуроци. Като няма кораби, няма грабежи, не трябват известявания, няма да прехвърляте 20 часовата бариера, всичките ще сте в топ 20 и няма да ви псуват съседите, а пук вие няма да псувате интернет доставчика си сутрин в 4 часа, че нямате нет, жена ви няма да ви псува, че сте и отвили дупето сутрин в 5 и че и блестите с лампата. Трябваше да се изтрият всички раси и да се направи само една раса: раса "Скорпион", с 5 уникални кораба (всеки да си избира) и бой по канчето на съседа. Ей и най вече да се направят сондите транспортни кораби, защото предния рунд стционирах 250 кръстана на нова планета без газ, а другото на сейф и с 470 полета на 7 шпионки пренесох газ от другите планети.
А да питам скорпиона дето все се хвали с тая математика, я ми обясни къде е математиката да направиш ЗНС на една планета и то с размерите на малка луна и да я дигнеш с газ дето се събира в една кибритена кутия. То е математика то е чудо.
Математиката ви пич е само в паричките за нонокредитите, другото е своеволие.
Спийд - рунд 15 - новости
а ти защо пък си мислиш че аз нямах 10 ЗНС готови в момента когато прекратиха рунда?BEC написа:QUOTE (BEC @ Jan 4 2009, 23:08) ДЖЕДАЙ не ми говори за предния рунд, че се сещам как завърших с 150 000 000 ресурс в борсата и 6 знс заредени по планетите .Та не си мисли , че си бил много напред с матеряла откъм флот. Просто на някои хора стратегиите дойдоха къси както и моята.
А и понеже съм от тия бесните- недоволни клиенти на вашата фирма
да попитам повечето от вас, защо не вземете да бойкотирате тая гнила вселена и да оставите админчето да си лети с 9999 ЗНС на свобода, хем няма да се притеснява, че могат някъде ноща да се блъснат, хем да се кефи като дете на захарно петле. А и да попитам, всички ни контролира админа, абре деба, защо не може да се контролира самия админ, какви ги върши и на кой така леко подбутва рамо по време на играта.
Скорпи сега сериозно, защо не се съобрази с мненията на хората и как те искат да играят, а го направи както ти искаш, при условие, че ти не трябва да играеш, така че теб какво те касае. Да следи за правилата, нередности и там твойте си тайни, но трябваше да оставиш хората да решат какво искат, а после сами да си изберат с коя раса да играят.
Към другите играчи, не малките промени ви трябват и тия малки корекциики на расите, а си извоювайте да се създаде съвет от 5 -7 члена, който да запише всички искания, да ги оцени и да ги даде на Скорпиона като крайно решение, защото това тук не е демокрация а ДИКТАТУРА.
Скорпи сега сериозно, защо не се съобрази с мненията на хората и как те искат да играят, а го направи както ти искаш, при условие, че ти не трябва да играеш, така че теб какво те касае. Да следи за правилата, нередности и там твойте си тайни, но трябваше да оставиш хората да решат какво искат, а после сами да си изберат с коя раса да играят.
Към другите играчи, не малките промени ви трябват и тия малки корекциики на расите, а си извоювайте да се създаде съвет от 5 -7 члена, който да запише всички искания, да ги оцени и да ги даде на Скорпиона като крайно решение, защото това тук не е демокрация а ДИКТАТУРА.
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Айде ся 2 ри китайски.Кат сме заговорили за конспиративни теми тъй де.Atila написа:Цитат(Atila @ Jan 4 2009, 23:12) А и понеже съм от тия бесните- недоволни клиенти на вашата фирмада попитам повечето от вас, защо не вземете да бойкотирате тая гнила вселена и да оставите админчето да си лети с 9999 ЗНС на свобода, хем няма да се притеснява, че могат някъде ноща да се блъснат, хем да се кефи като дете на захарно петле. А и да попитам, всички ни контролира админа, абре деба, защо не може да се контролира самия админ, какви ги върши и на кой така леко подбутва рамо по време на играта.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
е то Иванов ден си е скороniki_god написа:Цитат(niki_god @ Jan 4 2009, 23:15) Айде ся 2 ри китайски.Кат сме заговорили за конспиративни теми тъй де.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
-
skorpionbg
В общи линии за мен е без значение дали някой ще напише 50 поста против, или един ще напише 1 пост ЗА. Резултата за мен е 1:1. Това, че има 2-3-ма дето се водят по нечии акъл за мен не е от значение. Скайпа ми е пълен с доста от активните играчи във вселена спийд. Знам кой от тях какво е искал, какво е смятал и какво е мнението му.
Повечето изразяваха желание да се спрат профилираните търговци, да се разчупи статуквото по някакъв начин. предоставил съм им някакво решение. Дали е добро или лошо....времето ще покаже.
За Атила или подобни на него ще кажа, че от играта и стотинка невиждам, за това и не ме вълнува дали ще има постъпления от смс-и или не. За мен е важно да е интересно и мисля, че съумявам да предоставя най-добрите условия за интензивна игра. Вселена Спийд е за играчи. Регваш се и доказваш, че можеш..... ако настоящия рунд го спечели Конфедерат? Какво ще правим тогава?
Повечето изразяваха желание да се спрат профилираните търговци, да се разчупи статуквото по някакъв начин. предоставил съм им някакво решение. Дали е добро или лошо....времето ще покаже.
За Атила или подобни на него ще кажа, че от играта и стотинка невиждам, за това и не ме вълнува дали ще има постъпления от смс-и или не. За мен е важно да е интересно и мисля, че съумявам да предоставя най-добрите условия за интензивна игра. Вселена Спийд е за играчи. Регваш се и доказваш, че можеш..... ако настоящия рунд го спечели Конфедерат? Какво ще правим тогава?
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Елементарно - админите са го добутали, за да не се изложатskorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 4 2009, 23:26) ако настоящия рунд го спечели Конфедерат? Какво ще правим тогава?
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
- Контакти:
То в България бесни и недоволни клиенти на каквото и да е, под път и над път. Друг е въпроса - кой прав, кой крив. И в духа на спама (щото нещо ми се спами тая вечер) - какво и е "гнило" на вселената, че не разбрах...Atila написа:Цитат(Atila @ Jan 4 2009, 23:12) А и понеже съм от тия бесните- недоволни клиенти на вашата фирмада попитам повечето от вас, защо не вземете да бойкотирате тая гнила вселена и да оставите админчето да си лети с 9999 ЗНС на свобода, хем няма да се притеснява, че могат някъде ноща да се блъснат, хем да се кефи като дете на захарно петле. А и да попитам, всички ни контролира админа, абре деба, защо не може да се контролира самия админ, какви ги върши и на кой така леко подбутва рамо по време на играта.
П.П. И да уточним, нали говорим за ИГРАТА Bulfleet все пак. Защото самият ти спомена едно предаване, което се излъчи тая вечер, а май почна леко да се вживяваш....
Е па и Йордановден, и Атанасовден...и като сложим и РД-тата и то кво се оказа- не можем си почнем рундовете кат хората. Дай направо рестарт след 8 март и да сме спокойни всичкиCORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jan 4 2009, 23:21) е то Иванов ден си е скоро![]()
Последна промяна от steff1 на нед яну 04, 2009 10:47 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]
- Karbankal
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
- Контакти:
Ако...Ако...Ако. Не е ли по добре да спрем акото щот понякога мирише.
Стига тестове върху реален рунд . Ако ще е рунд да е .Всичко друго е начин на виждане. Време за игра и начин които самия ти си избираш .Много играчи - спийда бил за прота.Па затова ли играта се облекчава с всяка ресурсна точка .и защити за протата колкото щеш .Защо протата се нуждаят от това .... Както и да е . Рунда почва утре -до тогава почивка . И успех на всички който ще играят .
Стига тестове върху реален рунд . Ако ще е рунд да е .Всичко друго е начин на виждане. Време за игра и начин които самия ти си избираш .Много играчи - спийда бил за прота.Па затова ли играта се облекчава с всяка ресурсна точка .и защити за протата колкото щеш .Защо протата се нуждаят от това .... Както и да е . Рунда почва утре -до тогава почивка . И успех на всички който ще играят .
Последна промяна от Karbankal на пон яну 05, 2009 7:31 am, променено общо 1 път.
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]