Спийд - рунд 15 - новости

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
PycHakaa
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 03, 2008 8:36 pm
Контакти:

Мнение от PycHakaa »

Atila написа:QUOTE (Atila @ Jan 4 2009, 20:57) Ей ама от тая игра. Днеска по телевизията говориха за една диагноза: зомбиран интернет маниак! Вие сте си извънземни зомбита. Що тормозите тоя скорпион и му дрънкате кокалите!? А, а. ар ю токинкг ту ми, а, а? Човека е модератор бря, има си права, власт и най - вече самочувствие да сътвори поредната уникална- невероятна- главозамайваща главоблъсканица. Правилата са ясни: рунд от -безкрайност до + безкрайност (по математика съм добър), правила - той ще ги обясни с течение на играта, раси - след2 седмица ще видите, кой се е преебал, кораби - ахахахаха, за какво са ви кораби бре мушмуроци. Като няма кораби, няма грабежи, не трябват известявания, няма да прехвърляте 20 часовата бариера, всичките ще сте в топ 20 и няма да ви псуват съседите, а пук вие няма да псувате интернет доставчика си сутрин в 4 часа, че нямате нет, жена ви няма да ви псува, че сте и отвили дупето сутрин в 5 и че и блестите с лампата. Трябваше да се изтрият всички раси и да се направи само една раса: раса "Скорпион", с 5 уникални кораба (всеки да си избира) и бой по канчето на съседа. Ей и най вече да се направят сондите транспортни кораби, защото предния рунд стционирах 250 кръстана на нова планета без газ, а другото на сейф и с 470 полета на 7 шпионки пренесох газ от другите планети.
А да питам скорпиона дето все се хвали с тая математика, я ми обясни къде е математиката да направиш ЗНС на една планета и то с размерите на малка луна и да я дигнеш с газ дето се събира в една кибритена кутия. То е математика то е чудо.
Математиката ви пич е само в паричките за нонокредитите, другото е своеволие.

:bravo: :bravo: :bravo:
BEC
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 7:38 pm
Контакти:

Мнение от BEC »

ДЖЕДАЙ не ми говори за предния рунд, че се сещам как завърших с 150 000 000 ресурс в борсата и 6 знс заредени по планетите .Та не си мисли , че си бил много напред с матеряла откъм флот. Просто на някои хора стратегиите дойдоха къси както и моята.
Потребителски аватар
jadai
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 15, 2006 11:51 pm
Контакти:

Мнение от jadai »

BEC написа:QUOTE (BEC @ Jan 4 2009, 23:08) ДЖЕДАЙ не ми говори за предния рунд, че се сещам как завърших с 150 000 000 ресурс в борсата и 6 знс заредени по планетите .Та не си мисли , че си бил много напред с матеряла откъм флот. Просто на някои хора стратегиите дойдоха къси както и моята.
а ти защо пък си мислиш че аз нямах 10 ЗНС готови в момента когато прекратиха рунда?
Atila
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 10, 2008 11:25 am
Контакти:

Мнение от Atila »

А и понеже съм от тия бесните- недоволни клиенти на вашата фирма :P да попитам повечето от вас, защо не вземете да бойкотирате тая гнила вселена и да оставите админчето да си лети с 9999 ЗНС на свобода, хем няма да се притеснява, че могат някъде ноща да се блъснат, хем да се кефи като дете на захарно петле. А и да попитам, всички ни контролира админа, абре деба, защо не може да се контролира самия админ, какви ги върши и на кой така леко подбутва рамо по време на играта.
Скорпи сега сериозно, защо не се съобрази с мненията на хората и как те искат да играят, а го направи както ти искаш, при условие, че ти не трябва да играеш, така че теб какво те касае. Да следи за правилата, нередности и там твойте си тайни, но трябваше да оставиш хората да решат какво искат, а после сами да си изберат с коя раса да играят.
Към другите играчи, не малките промени ви трябват и тия малки корекциики на расите, а си извоювайте да се създаде съвет от 5 -7 члена, който да запише всички искания, да ги оцени и да ги даде на Скорпиона като крайно решение, защото това тук не е демокрация а ДИКТАТУРА.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Atila написа:Цитат(Atila @ Jan 4 2009, 23:12) А и понеже съм от тия бесните- недоволни клиенти на вашата фирма :P да попитам повечето от вас, защо не вземете да бойкотирате тая гнила вселена и да оставите админчето да си лети с 9999 ЗНС на свобода, хем няма да се притеснява, че могат някъде ноща да се блъснат, хем да се кефи като дете на захарно петле. А и да попитам, всички ни контролира админа, абре деба, защо не може да се контролира самия админ, какви ги върши и на кой така леко подбутва рамо по време на играта.
Скорпи сега сериозно, защо не се съобрази с мненията на хората и как те искат да играят, а го направи както ти искаш, при условие, че ти не трябва да играеш, така че теб какво те касае. Да следи за правилата, нередности и там твойте си тайни, но трябваше да оставиш хората да решат какво искат, а после сами да си изберат с коя раса да играят.
Към другите играчи, не малките промени ви трябват и тия малки корекциики на расите, а си извоювайте да се създаде съвет от 5 -7 члена, който да запише всички искания, да ги оцени и да ги даде на Скорпиона като крайно решение, защото това тук не е демокрация а ДИКТАТУРА.
Айде ся 2 ри китайски.Кат сме заговорили за конспиративни теми тъй де.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jan 4 2009, 23:15) Айде ся 2 ри китайски.Кат сме заговорили за конспиративни теми тъй де.
е то Иванов ден си е скоро ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

В общи линии за мен е без значение дали някой ще напише 50 поста против, или един ще напише 1 пост ЗА. Резултата за мен е 1:1. Това, че има 2-3-ма дето се водят по нечии акъл за мен не е от значение. Скайпа ми е пълен с доста от активните играчи във вселена спийд. Знам кой от тях какво е искал, какво е смятал и какво е мнението му.
Повечето изразяваха желание да се спрат профилираните търговци, да се разчупи статуквото по някакъв начин. предоставил съм им някакво решение. Дали е добро или лошо....времето ще покаже.
За Атила или подобни на него ще кажа, че от играта и стотинка невиждам, за това и не ме вълнува дали ще има постъпления от смс-и или не. За мен е важно да е интересно и мисля, че съумявам да предоставя най-добрите условия за интензивна игра. Вселена Спийд е за играчи. Регваш се и доказваш, че можеш..... ако настоящия рунд го спечели Конфедерат? Какво ще правим тогава?
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 4 2009, 23:26) ако настоящия рунд го спечели Конфедерат? Какво ще правим тогава?
Елементарно - админите са го добутали, за да не се изложат :) :lol:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

Atila написа:Цитат(Atila @ Jan 4 2009, 23:12) А и понеже съм от тия бесните- недоволни клиенти на вашата фирма :P да попитам повечето от вас, защо не вземете да бойкотирате тая гнила вселена и да оставите админчето да си лети с 9999 ЗНС на свобода, хем няма да се притеснява, че могат някъде ноща да се блъснат, хем да се кефи като дете на захарно петле. А и да попитам, всички ни контролира админа, абре деба, защо не може да се контролира самия админ, какви ги върши и на кой така леко подбутва рамо по време на играта.
То в България бесни и недоволни клиенти на каквото и да е, под път и над път. Друг е въпроса - кой прав, кой крив. И в духа на спама (щото нещо ми се спами тая вечер) - какво и е "гнило" на вселената, че не разбрах... :e014:

П.П. И да уточним, нали говорим за ИГРАТА Bulfleet все пак. Защото самият ти спомена едно предаване, което се излъчи тая вечер, а май почна леко да се вживяваш.... :)
CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jan 4 2009, 23:21) е то Иванов ден си е скоро ;)
Е па и Йордановден, и Атанасовден...и като сложим и РД-тата и то кво се оказа- не можем си почнем рундовете кат хората. Дай направо рестарт след 8 март и да сме спокойни всички :)
Последна промяна от steff1 на нед яну 04, 2009 10:47 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Ако...Ако...Ако. Не е ли по добре да спрем акото щот понякога мирише.
Стига тестове върху реален рунд . Ако ще е рунд да е .Всичко друго е начин на виждане. Време за игра и начин които самия ти си избираш .Много играчи - спийда бил за прота.Па затова ли играта се облекчава с всяка ресурсна точка .и защити за протата колкото щеш .Защо протата се нуждаят от това .... Както и да е . Рунда почва утре -до тогава почивка . И успех на всички който ще играят .
Последна промяна от Karbankal на пон яну 05, 2009 7:31 am, променено общо 1 път.
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”