Българските отбори в евротурнирите

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

ЦитатЛитекс е малък отбор, две шампионски и една купа купени[/quote]
Че той от години насам следи за добри играчи и върши далаверата "купи за 50, продай за 50 000", даже и Левски, и ЦСКА купуваха от него, нещо не вдянах за коя година говориш с това "една купа" - за 2001, 2004 или 2008-ма година (тъй като и през 3-те има)? :) . Когато той ги купуваше такива играчи, за тогавашният състав на ЦСКА беше нормално да падат с по 3-4 до 8 на нула (а с Левски почти перманентно беше 4:0) - въпреки това тия много ни дивееха по стадиона, така и не разбрах защо :) . Даже и да ти се струва на пръв поглед, че "трупа" добри селекции и треньори, за да грее отбора повече от един сезон - на него целта му е друга, не бери грижа за него ;) .

P.S.: През годините съм установил, че за българинът е нормално да казва "ми аз мисля, че ше бийми са", когато 90 и няколко минути по-късно са му съдрали вратата от голове :) .
Последна промяна от LoaD на вт авг 19, 2008 11:04 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

LoaD Posted Today написа:нещо не вдянах за коя година говориш с това "една купа" - за 2001, 2004 или 2008-ма година
Прав си! По-точно е да се каже "уредени" извън терена. За купата...падаме от Локо(Пд) в шампионата(с тая победа си помогнаха много за титлата) и след няколко дена ги бием за купата :a055:
Последна промяна от Porter на вт авг 19, 2008 12:20 pm, променено общо 1 път.
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

Като питам за коя година говориш, имам предвид - за коя година говориш? Тъй като ти споменаваш нещо, случвало се 3 пъти всъщност. И цитатът ми беше за коя "една купа" говориш, не за думата "купени", погледни пак. Не мога ти разбера така...

Колкото до "покупките"... купен мач в България?! - Да, да! :)
Последна промяна от LoaD на вт авг 19, 2008 12:29 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Aug 19 2008, 12:52) ...Когато той ги купуваше такива играчи, за тогавашният състав на ЦСКА беше нормално да падат с по 3-4 до 8 на нула (а с Левски почти перманентно беше 4:0) ...
Я ми обясни как точно тълкуваш думата "перманентно" :) Защото по начина, по който си я използвал, аз с нея мога да сглобя изречението "Левски е перманентен участник в груповата фаза на Шампионската лига" :c022: В А група Литекс има 5 победи над Левски, три с 1:0 и по веднъж 2:1 и 3:0. За купата на България Литекс има 3 победи - 4:0, 3:1 и 2:0. За Суперкупата на България Литекс победи няма.
Та кое е перманентно или почти перманентно? ;)
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

Loveless написа:Цитат(Loveless @ Aug 19 2008, 14:42) Я ми обясни как точно тълкуваш думата "перманентно" :) Защото по начина, по който си я използвал, аз с нея мога да сглобя изречението "Левски е перманентен участник в груповата фаза на Шампионската лига"
Според теб Литекс и Левски могат да играят един срещу друг само в груповата фаза на Шампионска лига, така ли? Относно "перманентно или почти перманентно" - ми погледни пак поста бре... и си намери очила с подходящ диоптър, казвам ти ;) .
Споменах го, защото Левски през тази година постоянно падаха от Литекс с подобни баскетболни резултати. Ако не се лъжа два или три мача поред беше това "4:0", "3:0"...

И вземи отговори на поста по-горе (тъй де, може и да не си го видял - сорка, случва се... често), че не успях да разбера по-горните ти постове, нито какво се опита да ми отговориш. Говоря за периода на първата купа на отбора, но тъй като явно си твърдорешен да докажеш тезата, че Литекс има само една купа и отказваш да кажеш поне коя е годината - оттам не ти разбрах.
Последна промяна от LoaD на вт авг 19, 2008 12:53 pm, променено общо 1 път.
madafaka
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет яну 14, 2005 3:27 pm
Контакти:

Мнение от madafaka »

Е защо така с лошо говорите за Гришата? :) Човека е направил повече от много за отбора на Ловеч. Аз ако бях от Ловеч всеки ден със ставането си щях да благодаря на господ, че е направил Гриша Ганчев :) За съжаление шефа на моя отбор е с голямо шкембе и се казва Венци, а за него вече много може да се коментира. Той е човека продал най-много играчи в чужбина за послените 10 години ;) Добре, че поне направи отлична база за младежите!

Тааа за българския футбол - ама вие какво очаквате? Левски въобще няма да го коментирам - Вуцов ли беше треньорчето... как беше там... ама той трябва да им каже какво да правят на терена! Та те 3 паса един след друг не могат да направят. Гонзо с черните слипчета - халф. Ама тоя Вуцов май нещо се е поболял - тоя анимационен герой е бавен - не може да се обърне - не може да премине през нито един играч - халф - боже, колко мъка има по този свят, боже! Абсолютна треньорска загуба е този мач - добре, че поне тоя Вили има малко чест, че да напусне.. ама прекалено късно!

Литекс вече са друга работа :) Ходих на мача им сега У петък :) А и първия кръг бях на стадиона ама тоя мач няма да го коментирам, че мА е яд. та играят много грамотно и им трябват още около 10 мача да са в топ форма. могат да бият всеки един отбор в БГ, а и няколко други даже. за европейския им равен - според мен е малшанс, а и липса на увереност. ако играят същия мач след 2 месеца ще бият класически.

Морячетата имат един играч и без него ще се борят да не изпаднат. Да се надяваме, че нищо няма да стане с него :)

Та така - само Славия!

п.п. забележка към ловчанлии - нещо не ми харесва нощния живот У Ловеч :) Скука...
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

madafaka написа:Цитат(madafaka @ Aug 19 2008, 14:52) Е защо така с лошо говорите за Гришата? :) Човека е направил повече от много за отбора на Ловеч. Аз ако бях от Ловеч всеки ден със ставането си щях да благодаря на господ, че е направил Гриша Ганчев :)
Боже... някой друг ловчалия би се гръмнал, след като ти прочете тия два реда. Тъй като е чиста обида. Явно всичко идва от това, че нямаш понятие какво е да живееш в града на мутрите, обществените тайни, жриците на любовта и борците от близките села... нито какво представлява машината "Литекс". И не Господ направи въпросният борец от село Микре това, което е сега, а съвсем други личности. Абе като цяло много грешно впечаление имаш, не знам как да го обясня. За вас е цирк, ама ние живеем в него, така че да ми обясняваш подобни щуротии... ;)

Колкото до нощният живот в град с 1 дискотека в момента (другата е в ремонт) - има го, ама ти струва 5-10 лв за час и ако си я поканиш у вас... затуй всички се изнасят ;) .
Последна промяна от LoaD на вт авг 19, 2008 1:24 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Офф не знам, и 4те наши отбора който играят в Европа, тази седмица записаха победи в нашето първенство . Дано следващата, седмица и 4-те отбора да победят и да продължат напред в евро турнирите :c022:
Последна промяна от Mo`Money на вт авг 19, 2008 1:33 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Сус бре, кво им е на Морето (Катеричка Рунтавелка се качила на табелка и започнала да срича - "Тича","Тича" але але).Само мога да им сваля шапка, без много приказки и супер юбер селекция успяват да се задържат в челните места на шампионата.И не се отличават с някакви скандални истории или поне не такива на фона на латино сериалите и драмите при другите.
Последна промяна от niki_god на вт авг 19, 2008 1:35 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

@Load Нещо ни обърка с Ловлес :lol:
Като казвам две титли и една купа "купени", не означава "спечелени" толкова!
Но срещу Велбъжд купата си я взехме с игра! А срещу ЦСКА неможе и дума да става за купен мач :dizzy: .
П.С.
Всъшност тая за която говоря уреденият мач е полуфинал, но ме съмнява че тогава щяхме да спечелим гостуване на онзи Локо(пд)!
Отговори

Върни се в “Off Topic”