Никой ли?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

Kamen_G написа:QUOTE(Kamen_G @ Feb 6 2008, 04:56 PM) Рунда попривършваше, когато УарУоман, мъжа й и още петима решиха, че ще се прави ЗнС, а идеята беше, че ще сме първите, помня го много ясно. Хера е извадила звездата след това, ако се пазят някакви данни за това, то само Хера може да ги покаже, тогава лично ще й направя една тема, в която ще я обявя за най-добрия игра!
Но дотогава за мен това си остава УарУоман!

Дата - 28ми март 2005та година, играч petko, съюз CEKC.Първата звезда в играта изобщо.Ако покажеш факти, които го успорват - си оттеглям твърдението.

POTAINA ALWAYS IN MY (OUR) HEART(s) :)

btw. до колокто помня въпросната игра с ник Forbidden през втори рунд, т.е. пое акаунта.Имаше нещо общо с ХАОС-ите през 1ви и началото на втори рунд :)

P.S.: [TYR] Xepa vs. [warez.ru] tintirimintiri
@kaos, фразата беше "Бяха изтеглени участниците в томболата 'какво ли прави ЗНС?!' Lub4o, Lenin и (още някой, но не помня името).На печелившите - честито."
Последна промяна от Maat на ср фев 06, 2008 8:37 pm, променено общо 1 път.
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Maat написа:Цитат(Maat @ Feb 6 2008, 09:24 PM) "Бяха изтеглени участниците в томболата 'какво ли прави ЗНС?!' Lub4o, Lenin и (още някой, но не помня името).На печелившите - честито."
Точно. Мерси за корекцията.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Maat написа:QUOTE(Maat @ Feb 6 2008, 09:59 PM) Lub4o, Lenin
дам съюз Sacred, като прибавим и WDT + Викторов + Императорът на скаутите :) ... спомени, спомени :)

някой беше казал за ЛГ, след като ВДТ се разпадна и ЛГ се отдели, ако някой ми каже че Яни или Кантона са слаби играчи и каси ще го напсувам.

П.П. наздраве, че Марто ги скапва :)
Последна промяна от VaCaTa на ср фев 06, 2008 9:46 pm, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Feb 6 2008, 04:21 PM) По спомен(цитирано ми е от друг):

1 кръст = 6 минути
15к кръста = 6 минути
7
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Роял е ходеща БФ-енциклопедия :D
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

skorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Feb 6 2008, 03:54 PM) Ами Ангеле...май който съм си набелязал винаги е падал под ножа ;)
Тогава беше друга игра...

еми даи да се разбереме един рунд да се дебнеме па ше видиме дали ше е така или обратното,не казваи хоп преди да си прескочил дупката

ти за мене си ябълка джудже

:a013: :a055:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Вълчо, седи си ги трепи във форума и не предизвиквай съдбата ;)

Тц тц тц...какви времена настанаха...счупи някой 5 скаута в Спийда и веднага играч става .....тц тц тц :)
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

skorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Feb 7 2008, 06:36 AM) Вълчо, седи си ги трепи във форума и не предизвиквай съдбата ;)

Тц тц тц...какви времена настанаха...счупи някой 5 скаута в Спийда и веднага играч става .....тц тц тц :)
аз па викам че в скоро време много ти се е дигнало самучувствието,и тва че секи можеш да занулиш и че некога си играл в бъгясалите вселени когатпо другите не са не те прави по добър от някои сегашни флотаджий,наи мого да си намериш кръсника в мое лице,ми като си толко отворен е ела ме занули у спийда да те видиме

реално погледнато и ти не знаеш кво приказваш,и реално погледнато наи мого да си изедеш боя ако се заденеш с мене некои рунд,тъи че траи си

върки не копа и не ползва бъгове кът тебе,и върки не се кефи на миналите ти способности бъгясали из пъвите рундове,върки те предизвиква да си покажеш маането,ако исаш върки и киучеци може да ти дешмонстрира в рамките на 6 руинда меле да ти покаже ама не бъгясало като рундовете които си играл,ама ти маи бегаш от върки а

за тва не подценяваи по новите флотаджии от тебе,щото аз нитои съм копал некога нито ми е било за цел,пффф абе кво да ти се обеснявам,ти си ме разбрал още в първия ред,тъи и па тъи те така те и те онака те,ся разбра ли ме,увиснал си ми кът шушулка от киунец,кът пеле пред какя си си се забръзал,нивата е доста далече,ябълка джудже,като кажа ХОП и съм те прескочил хъхъх
като захапем -не пускаме

Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Feb 7 2008, 07:12 AM) аз па викам че в скоро време много ти се е дигнало самучувствието,и тва че секи можеш да занулиш и че некога си играл в бъгясалите вселени когатпо другите не са не те прави по добър от някои сегашни флотаджий,наи мого да си намериш кръсника в мое лице,ми като си толко отворен е ела ме занули у спийда да те видиме
реално погледнато и ти не знаеш кво приказваш,и реално погледнато наи мого да си изедеш боя ако се заденеш с мене некои рунд,тъи че траи си
върки не копа и не ползва бъгове кът тебе,и върки не се кефи на миналите ти способности бъгясали из пъвите рундове,върки те предизвиква да си покажеш маането,ако исаш върки и киучеци може да ти дешмонстрира в рамките на 6 руинда меле да ти покаже ама не бъгясало като рундовете които си играл,ама ти маи бегаш от върки а
за тва не подценяваи по новите флотаджии от тебе,щото аз нитои съм копал некога нито ми е било за цел,пффф абе кво да ти се обеснявам,ти си ме разбрал още в първия ред,тъи и па тъи те така те и те онака те,ся разбра ли ме,увиснал си ми кът шушулка от киунец,кът пеле пред какя си си се забръзал,нивата е доста далече,ябълка джудже,като кажа ХОП и съм те прескочил хъхъх
Това като рефрена за гроздето ли ? :) Бъгясвал бил, аре бе? И сигурно не може да играе? Дам, дам... ще се радвам да приеме `предизвикателството` скорпиона :)
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

еми рояле издразни ме тва че всеки можел да занули еми нека да доиде да видиме може ли

тва че един път съм се опуснал и са ме занулили не означава че требе и втори да има

щом е големия борец нека го видиме и ше се фанеме на бас

ако тои ме занули аз нема да играа никога повече у bulfleet

ако не успее да ме занули тои пъ нема да пише из форумо никога

така де ше ме пита за секи пост дали може да го пусне :c022:

наи мраза некои да каже че може секи да занули ако си постави за цел,еми нека го видиме,аз мисля че тои вече е кух кокъл,нема смисъл да го апа,що шго скръша,тва в рамките на шегата

ама за зануляването нека се опита да го видиме
като захапем -не пускаме

Отговори

Върни се в “Off Topic”