Уууу... 50% критика за вадене на стара тема...Loveless написа:Цитат(Loveless @ Dec 11 2007, 06:42 PM) Много политико-икономическо стана обсъждането. В МВБУ има няколко преподаватели, които перфектно обясняват ...
Мислите на едно флиитърче
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Следя няколко теми във форума с голям интерес,особено след като една вечер наскоро си пийнахме с няколко човека от форума по биричка и бистрихме няколко часа играта...Именно в нея вечер започна да ми просветва, че колкото по- целенасочена става играта,толкова по-голяма скука ме обхваща.Да ставаш по часовник,за да цъкнеш следващото ниво на мините определено не е игра за мене, а мания.Да имам 2000 танкера и 2000 рециклатора с флота способна да удържи атаките на топ 200 също не е игра за мене,а мания. Научете се да не играете с осакатени акаунти ми казаха. За някои акаунт на 16к точки със 180 бойни и 90 спийдъра може и да е оскатен без нито един рециклатор и танкер, но аз само така мога и така играя.Играта все повече губи цветовете си за мене... Става ми сива, еднообразна.Усещам, че се насилвам дори да пусна следващата шпионска сонда ,защото предварително знам, че ще се натъкна на поредната безумна защита която потрошавам за 1 рунд и въпреки това губя повече точки от защитника...И синея ли синея.
И в мене бавно се прокрадва мисълта ,че в играта промените облагодетестват маниаците.Тези кооито първи ще достигнат до рециклажа.Тези които ще станат в 4 и 28 посред нощ от смс защото към тях лети атака от 5 меги.Тези които ще станат в 3.47 да пуснат следващото ниво на мината за метал...Ето даже и транспортите ще се опитат да спрат.20 процента от рециклажа ти отива за банката ако ти го вози алли.И като ти вземе още 20% процента за извозването ще си вземеш и 60-те процента от рециклажчето.Ей го.Префектна идея за да не проведа никога повече битка ,а да си пусна следващото ниво мина и да пусна още 200 танкера за да гоня чужди рециклажи...
Ще ми се като приключа този рунд да кажа на целия си съюз до следващия рунд.Но дълбоко се съмнявам,че ще имам сили дори да завърша този...
И в мене бавно се прокрадва мисълта ,че в играта промените облагодетестват маниаците.Тези кооито първи ще достигнат до рециклажа.Тези които ще станат в 4 и 28 посред нощ от смс защото към тях лети атака от 5 меги.Тези които ще станат в 3.47 да пуснат следващото ниво на мината за метал...Ето даже и транспортите ще се опитат да спрат.20 процента от рециклажа ти отива за банката ако ти го вози алли.И като ти вземе още 20% процента за извозването ще си вземеш и 60-те процента от рециклажчето.Ей го.Префектна идея за да не проведа никога повече битка ,а да си пусна следващото ниво мина и да пусна още 200 танкера за да гоня чужди рециклажи...
Ще ми се като приключа този рунд да кажа на целия си съюз до следващия рунд.Но дълбоко се съмнявам,че ще имам сили дори да завърша този...
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]