Pixo vs M_tel
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Pixoo
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
- Контакти:
Канг стига си ревал моля те ... земи прочети темата ... ГОРЕ ИЗРИШНО ПИШЕ В 1ВИТЕ КОМЕНТАРИ ! имах и около 40-50 кръста на всяка една от планетите който си останаха за мен ! и стига ревал като жена ! Даже и да е наливане което не е е за някакви 5 милиона ресурс и тебе не те късае нищо ! какво мтел ти е в обхватата и смяташ да го удариш ли ?! аре помисли малко
Последна промяна от Pixoo на пон дек 10, 2007 7:28 pm, променено общо 1 път.
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Има ли значение дали му е в обхвата?Ти си бил по-тъп, отколкото изглеждаш.
Последна промяна от Fallen_angel на пон дек 10, 2007 7:29 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- StarFighter
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
- Контакти:
-
Pixoo
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Dec 10 2007, 04:27 PM) -еиитая тема сатна като дъвка![]()
-най-добре Миланофффффффффффф да излезе и каже какво е и да спреме да дъвчеме темата или да я![]()
закл
хмхмх прав си ... има си съд има си и всичко ! а фалиен тоя пост не го очаквах от теб ... просто казах канг да престане да реве защотот отой не е замесен и с нищо няма да се промени това дали съм наказан или не !
Как така не съм замесен бе? При наливане всички са замесени, всеки който играе, го интересува дали се спазват правилата, когато се пусна темата, с МТЕЛ бяхме на едни точки, да е бил с 5к над мен максимум, но това няма значение, аз и да съм бил мн по-малко, мой съюзник беше решил да го удря, така че СЪМ ЗАИНТЕРЕСОВАН!
Пуснал съм и в темата която трябва, но не виждам намеса на админите, това какво ли означава се чудя? Най-вероятно, че мога да си правя ситинг, мулти, да си преливам ресурс. Да, ама не, ако аз го направя, ще имам наказание до края на рунда, а и аз не бих го направил, но има хора, които спазват правилата, защото ги има, ако те го направят, ще са наказани, но ТИ и още няколко човека си правите каквото си искате....
Пуснал съм и в темата която трябва, но не виждам намеса на админите, това какво ли означава се чудя? Най-вероятно, че мога да си правя ситинг, мулти, да си преливам ресурс. Да, ама не, ако аз го направя, ще имам наказание до края на рунда, а и аз не бих го направил, но има хора, които спазват правилата, защото ги има, ако те го направят, ще са наказани, но ТИ и още няколко човека си правите каквото си искате....
Последна промяна от kang на пон дек 10, 2007 7:30 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Абе Каня, мишок, ще не вървиш къде ти е мястото у лево ами не спре да се заяждаш с глупостите си, какъв твой съюзник е щял да го удря, я го кажи тоя убавец, Мтел ми е в съюза и забравена бойна флота не съм му виждал. Ти не разбра ли че наказание няма да има, Мтел кво е виновен че Пиксо го е атакувал, аз ако ти пусна на атака 500 транса срещу 200 твой кръста, ти ше дигнеш и ше избегаш ли. И не разбра ли че рециклажа аз го прибрах, щото съм пустиняк и не съм го върнал на Мтел, налях се, и кво ше направиш сега, А? Айде да хванеш да си млъкнеш малко щото не дразниш ами сереш направо, я някой да заключи темата че мишоците взеха да наизлизат ...
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Ей, глупак, аз държа на наказание на Пиксо, който не се е отказал явно, има си и малко кръстчета човека, направи си "финалната битка" и си джитка като пич! А за МТЕЛ, трябва да се види кореспонденцията между тях(и от форума) и да се види, защо е пуснатата тази атака, дали не е оговорена и какви са предишните им отношения, дали не е уговорка...ако не е уговорка, наказанието трябва да е само за Пиксо, защото уж финална, а не му е финална май битката, играе си човека!JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Dec 10 2007, 07:15 PM) Абе Каня, мишок, ще не вървиш къде ти е мястото у лево ами не спре да се заяждаш с глупостите си, какъв твой съюзник е щял да го удря, я го кажи тоя убавец, Мтел ми е в съюза и забравена бойна флота не съм му виждал. Ти не разбра ли че наказание няма да има, Мтел кво е виновен че Пиксо го е атакувал, аз ако ти пусна на атака 500 транса срещу 200 твой кръста, ти ше дигнеш и ше избегаш ли. И не разбра ли че рециклажа аз го прибрах, щото съм пустиняк и не съм го върнал на Мтел, налях се, и кво ше направиш сега, А? Айде да хванеш да си млъкнеш малко щото не дразниш ами сереш направо, я някой да заключи темата че мишоците взеха да наизлизат ...
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Единственият глупак в тая тема си ти, останалите се заяждат и правят темата интересна, но ти си глупак, защото нищо не отбираш от това което четеш. Обясних 100 пъти аз съм рециклирал, Мтел ми писа Илияне пускай веднага реците по мене щото пиксо ме атакува, Пиксо беше в мод, пуснал е атака и е замодил, настроих реците да са 4/5 секуди след битката, защото ни беше страх Пиксо да не е уговорил някой и да ни прекарат, а Мтел да изгуби 100 бойни на вятъра. Не мога да разбера колко пъти трябва да го напиша тва за да ти влезе в плоската глава. Ти изглежда грам си нямаш какво представлява Миланоф, ако е имал и капка съмнение да ни е наказал досега и после да ни е питал, ама явно няма, аз на него съм му обяснил че рециклирам за Мтел и няма да вземам нищо като % още минути след битката. Пиксо може да се разбие в който си иска и когато си иска стига да не се е уговарял с някой за рециклжа, в случая уговорка не е имало защото аз рециклирах и разбрах че ще рециклирам след като Пиксо беше в мод вече, така че седи си мирен там и се не излагай повече ...
Едит: амнести как се нарича човек който едно нещо трябва 10 пъти да му го напишеш и пак няма да те разбере, извинявам се че го обиждам, ама да почне да чете, а и не е администратор да ми прави заключения по случая ...на който разискването е смешно дори ако седнеш да го прочетеш внимателно ..
Едит: амнести как се нарича човек който едно нещо трябва 10 пъти да му го напишеш и пак няма да те разбере, извинявам се че го обиждам, ама да почне да чете, а и не е администратор да ми прави заключения по случая ...на който разискването е смешно дори ако седнеш да го прочетеш внимателно ..
Последна промяна от JackDaniels на пон дек 10, 2007 7:45 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
-
Pixoo
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Ок ето за всички нещасници (извинявам се) Особено за тебе канг ! почна дми лазиш понервите яко .... да си ме видял да се развивам ?!? ?!?!??! земи следи ииграта и говори тогава и ако се позагледаш малко даже ме няма там ! бил си ти замесен даже не следиш какво става в играта
Номерът е успешно запазен, Моля бъдете сигурни, че сте го въвел правилно.
Картинките ще се зареждат вече от http://i.bulfleet.com/.
Ако има проблем и не се зареждат, върнете опцията на 'http://i.bulfleet.com'
Изтрити планети: 459
Изтрити планети: 2940
Изтрити планети: 3853
Изтрити планети: 4465
Изтрит акаунт: 10908
Благодарим ви, че взехте участие в нашата игра!
моля за
. че мн взе да се спами
ПП : канг за голям играч се мислиш ти нещо ... мр.джак мисля чер има доста повече опит от тебе ламе и не е нужно да спориш !
Номерът е успешно запазен, Моля бъдете сигурни, че сте го въвел правилно.
Картинките ще се зареждат вече от http://i.bulfleet.com/.
Ако има проблем и не се зареждат, върнете опцията на 'http://i.bulfleet.com'
Изтрити планети: 459
Изтрити планети: 2940
Изтрити планети: 3853
Изтрити планети: 4465
Изтрит акаунт: 10908
Благодарим ви, че взехте участие в нашата игра!
моля за
ПП : канг за голям играч се мислиш ти нещо ... мр.джак мисля чер има доста повече опит от тебе ламе и не е нужно да спориш !
Последна промяна от Pixoo на вт дек 11, 2007 12:10 pm, променено общо 1 път.