slabaka122 написа:QUOTE (slabaka122 @ Nov 25 2009, 15:59) как така само ти не разбра бре пич?????това си е 150% педалска проява.поне от куртоазия можеше да напуснеш саюза ПРЕДИ ДА ПУСНЕШ АТАКАТА.и въпреки това поне според мен пак щеше да е "педалска проява".друго щеше да е,ако си напуснеш саюза и заявиш че ще се бориш за 1-вото място и след това си нападай който искаш.
Ако се борех за първото място тия драми ся нямаше да се разиграват тука...
А и не беше ли "педалска проява" тва че рояла ме прецака с 67к бойни точки ?
Рояла не е ли правил същите "педалски прояви" и то няколко пъти.. без никакви последствия (за наказанията говоря), които са му донесли победа в няколко рунда ?
M1p0 написа:QUOTE (M1p0 @ Nov 25 2009, 16:21) еми повреме на удара си бил в друг съюз но когато си пуснал аттацката къде си бил ? това е въпроса иначе дай и ние ще се избием сичките съюзи така за бойни точки ще приемаме секви рандоми наадаме го изфаргаме го от съюза и хоп повреме на удара беше извън съюза
Е той не правеше сейв.. извън съюза или в него си е се тая.. при сички положения щеше да върви
Последна промяна от Sl1pKn07 на ср ное 25, 2009 3:28 pm, променено общо 1 път.
Мир0, така кат0 гледам май ти си писал правилата на играта, я ми г0 п0кажи т0ва правил0, че не г0 виждам ... хахаха, кв0 да се занимавам с "слабака с м0рала" и "мир0 - правил0т0" ...
Я дайте един бан за 2 дни ... да не гледам тук изказванията на фил0с0фите, че вдигам захарта
Последна промяна от SiDjiM на ср ное 25, 2009 3:29 pm, променено общо 1 път.
[i]... да даваш 2,40лв за 100 нанки да даваш, ако не даваш - кьорав да оставаш ...[/i]
[color=#FF0000][u][b][i]... pArt 0f The TeaM 0n DrInKiNg BullFleet ! ...[/i][/b][/u][/color]
11. Транспорт:
- Разрешен в рамките на съюза.
- Играчи под 5 000 ресурсни точки не могат да получават ресурс чрез транспорт. Отпада коефициента за транспорт.
- Транспортът между играчи от един ИП адрес е невъзможен.
- Позволява се помощ от един играч на друг при връщане на ресурса в 3 дневен срок (72 часа) и при изрично предупреждаване на администратор.
- Допуска се полет с цел рециклаж по неизлязло поле за играчи от съюзите на нападателя и защитника, и транспортирането му на собственика задължително в 3 дневен срок (72 часа).
seazar написа:Цитат(seazar @ Nov 25 2009, 14:16) Здрасти слабак.Ти сериозно ли го мислиш това?
здрасти
еми мислим го.аз поне не си нападам бившите саюзници преди да ги предупредя.даже в момента на атаката с Рояла са били в един саюз каккто и да го погледнем.
11. Транспорт:
- Разрешен в рамките на съюза.
- Играчи под 5 000 ресурсни точки не могат да получават ресурс чрез транспорт. Отпада коефициента за транспорт.
- Транспортът между играчи от един ИП адрес е невъзможен.
- Позволява се помощ от един играч на друг при връщане на ресурса в 3 дневен срок (72 часа) и при изрично предупреждаване на администратор.
- Допуска се полет с цел рециклаж по неизлязло поле за играчи от съюзите на нападателя и защитника, и транспортирането му на собственика задължително в 3 дневен срок (72 часа).
По-специално последната подточка.
Ресурса е взет от съюза в който бях по време на удара и вече е транспортиран !
SiDjiM написа:Цитат(SiDjiM @ Nov 25 2009, 18:26) Ами Слипа беше при нас кат0 удари ... явн0 не си внимавал ... ... я дай няк0я п0дт0чка, к0ят0 е нарушена ...
какъв си пак ти че да държиш такива речи бе пич я се дръж по културно
...... и не се разправяй мн мн като неиграеш ако играеше се перчи ама
сега да ми се правиш на играч я се скрий някъде
SiDjiM написа:Цитат(SiDjiM @ Nov 25 2009, 18:35) т0ку-виж пък играя, м0йт0 м0мче ... 0ранжев съм ... не се перча, пр0ст0 ми е интересн0 к0я т0чка е нарушена 0т "тв0ите" правила ...
Между друг0т0 т0чн0 пък ти нямаш нищ0 0бщ0 с тази битка, май май ти трябва да замълчиш ...
немисля да си губя времето с теб и да спамя заради твоите идиотщини
SiDjiM написа:Цитат(SiDjiM @ Nov 25 2009, 18:41) Хахаха, Ами 0чевидн0 е, че тв0йт0 мяст0 не е в тази тема ... пр0ст0 си мн0г0 далече 0т т0ва, к0ет0 стана ... п0-д0бре да си сам0 наблюдател...
да си едитна ас да не спамя повече но ти просто си уникален идивид
невиждам какво толкова ми плачеш ще се меся където си поискам а ти
просто си смешен
и просто немисля да се занимавам повече с теб
Последна промяна от M1p0 на ср ное 25, 2009 3:50 pm, променено общо 1 път.