Крашд, явно много си се наслушал на слухове.Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Nov 23 2009, 14:54) роуале да се включа и аз как за първия ден във 12:00 вечерта сте по 200 точки тфа от небето ли пада ресурса няма пиша повече нищо не намеквам просто питам
Първо ще ти кажа, че 1вия ден нямах 200 точки. Единствения, който ги бе минал беше акаунт atomic.
2рото което ще кажа е, че въпросния акаунт ми дръпна с 200 ресурсни точки на 2рия ден от рунда.
3тото, че аз не питах от къде му пада тоя ресурс, щото явно си копаше стабилно.
4то, въпросния играч допусна грешка, и успях да го ударя. Ако това не се бе случило, надали щеше да дръпна.
@charovna, аз гласувах със ЗА, много искам да видя мортала и компания във вселена с такива БТ и коефициент по статс точки
@tgg, ти сам го каза, че нанокредитите са неизбежна част от `класацията`. Как тогава може да твърдиш, че е отражение на някакви умения? И въпросът ми не бе отправен само към мортал, а към всички играещи така. Включая и дон димитрио, който също имаше една гора уговорени битки. Така, че нито единия, нито другия, макар че са се класирали в десятката, имат някакви по-особени умения от всеки друг редови играч.