До кога да бъдат спрени атаките?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

danivass написа:Цитат(danivass @ Oct 5 2009, 18:02) Добре че предварително знаех как се правят складове :)
Добре че спря сървара та посъбра металец.Иначе си добър човек даваш (мин.тренина) и на ближния си :) .
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

anti написа:Цитат(anti @ Oct 5 2009, 18:03) Транспорт и стациониране не ми вършат работа в момента...за съжаление...

както и да е...ще се оправим някак си...поне планетата която ми бутнаха преди срива си е на мястото...
Абе баш стациониране ти върши работа в тоя случай, ма нейсе.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
danivass
Редник (Private)
Регистриран: ср окт 22, 2008 7:03 pm

Мнение от danivass »

niki_god написа:QUOTE (niki_god @ Oct 5 2009, 18:05) Добре че спря сървара та посъбра металец.Иначе си добър човек даваш (мин.тренина) и на ближния си :) .
Ами аз нямам мини тоя рунд почти, пък и си платих с милион псувни след като събота сутринта се оказа че нямам интернет и не знаех до днес какво е станало с играта :)
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]
anti
Редник (Private)
Регистриран: чет авг 21, 2008 12:23 pm
Контакти:

Мнение от anti »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Oct 5 2009, 18:06) Абе баш стациониране ти върши работа в тоя случай, ма нейсе.

...и какво правим като ми кацнат в 4ч, а аз мога да влезна едва в 7ч?...
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3105170][/url]
iuda
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 9:57 pm
Контакти:

Мнение от iuda »

абе няма значение какви ще са атките :)
към активни -- към неактивни -- към мишоци -- към смешници ......

се ми е тая :P

само да има с какво да се занимавам :)
че в немексия няма да ме издържат още много :)
с тия темпове мисля че в скоро време ще има дел. :a013:

или рес. на рунда :a055:
Последна промяна от iuda на пон окт 05, 2009 4:20 pm, променено общо 1 път.
Хахаха преди бях NERRO и ме водехте мулти. Сега съм Юда и не съм мулти : ))) Интересно как едно име променя нещата.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

dios написа:Цитат(dios @ Oct 5 2009, 01:39) Да,часът ако е да утре,пак ще бъде 20,30. Автора на темата да направи нужните пояснения.
Айде федер,да не се зануляваме административно. :)
ама и ти си един фен на демокрацията нямам думи :a013: :a013: :a013: :a013: :a013:
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

danivass написа:Цитат(danivass @ Oct 5 2009, 16:02) Добре че предварително знаех как се правят складове :)
абе то и аз знам как се правят складове ама нали съм мишка на нема и 50 к ресурсни :k045: не съм ги дигал на повече от 36 милиона .....добре че ресурса в търговския виси на по 116 часа иначе щеше има преливане големо на складовете :c030:
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Потребителски аватар
danivass
Редник (Private)
Регистриран: ср окт 22, 2008 7:03 pm

Мнение от danivass »

TARATORcho написа:QUOTE (TARATORcho @ Oct 5 2009, 18:37) абе то и аз знам как се правят складове ама нали съм мишка на нема и 50 к ресурсни :k045: не съм ги дигал на повече от 36 милиона .....добре че ресурса в търговския виси на по 116 часа иначе щеше има преливане големо на складовете :c030:
ами не знам имах за 80-тина хиляди ресурсни точки да вдигна с това от борсата и другите планети :)
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]
Потребителски аватар
merlot
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 05, 2008 4:35 pm
Контакти:

Мнение от merlot »

Ох, аиде вече атаките, че скука страшна цари!
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Подкупа за пускане на атаките е съблазнителен. 10 мин за размисъл.
Последна промяна от dios на пон окт 05, 2009 5:39 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”