Добре че спря сървара та посъбра металец.Иначе си добър човек даваш (мин.тренина) и на ближния сиdanivass написа:Цитат(danivass @ Oct 5 2009, 18:02) Добре че предварително знаех как се правят складове![]()
До кога да бъдат спрени атаките?
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Абе баш стациониране ти върши работа в тоя случай, ма нейсе.anti написа:Цитат(anti @ Oct 5 2009, 18:03) Транспорт и стациониране не ми вършат работа в момента...за съжаление...
както и да е...ще се оправим някак си...поне планетата която ми бутнаха преди срива си е на мястото...
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :
Ами аз нямам мини тоя рунд почти, пък и си платих с милион псувни след като събота сутринта се оказа че нямам интернет и не знаех до днес какво е станало с игратаniki_god написа:QUOTE (niki_god @ Oct 5 2009, 18:05) Добре че спря сървара та посъбра металец.Иначе си добър човек даваш (мин.тренина) и на ближния си.
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]
абе няма значение какви ще са атките
към активни -- към неактивни -- към мишоци -- към смешници ......
се ми е тая
само да има с какво да се занимавам
че в немексия няма да ме издържат още много
с тия темпове мисля че в скоро време ще има дел.
или рес. на рунда
към активни -- към неактивни -- към мишоци -- към смешници ......
се ми е тая
само да има с какво да се занимавам
че в немексия няма да ме издържат още много
с тия темпове мисля че в скоро време ще има дел.
или рес. на рунда
Последна промяна от iuda на пон окт 05, 2009 4:20 pm, променено общо 1 път.
Хахаха преди бях NERRO и ме водехте мулти. Сега съм Юда и не съм мулти : ))) Интересно как едно име променя нещата.
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
абе то и аз знам как се правят складове ама нали съм мишка на нема и 50 к ресурсниdanivass написа:Цитат(danivass @ Oct 5 2009, 16:02) Добре че предварително знаех как се правят складове![]()
котката е мек и неразрушим предмет
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
ами не знам имах за 80-тина хиляди ресурсни точки да вдигна с това от борсата и другите планетиTARATORcho написа:QUOTE (TARATORcho @ Oct 5 2009, 18:37) абе то и аз знам как се правят складове ама нали съм мишка на нема и 50 к ресурснине съм ги дигал на повече от 36 милиона .....добре че ресурса в търговския виси на по 116 часа иначе щеше има преливане големо на складовете
![]()
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]
Подкупа за пускане на атаките е съблазнителен. 10 мин за размисъл.
Последна промяна от dios на пон окт 05, 2009 5:39 pm, променено общо 1 път.