ооооо не ми се занимава ся с тебе по вечеря само веднъж сам те срещал и за малко ето на нети трябва да ме срещаш да знаеш хаха паки сам в пенсия с тая игра от 6 месеца сам я спрял и хич не ми се почва но за колегата може и да се объркам само да събера тайфата хахfederaciq написа:Цитат(federaciq @ Aug 22 2009, 00:14) Като не си ме чувал кви са тия историй?Щото и аз не съм те чувал новак ли си ?
[ANSR] Bubu vs. [RED ARMY] federaciq
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Porter
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
- Контакти:
Е друго си е да литнеш, па да ти литнатaleks78 написа:QUOTE (aleks78 @ Aug 22 2009, 02:11) е лягай аз ще пусна не се притеснявай
ама бъди спокоен ще са придружени от 20 тина К кръсти 1-2 К унита и други (другите според зависи каква цифра напиша в полето)
Само дето в РА нямаме активни бустнаджий
Убу ...лека нощ ви пожелавам!
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Майтапчии.А феди го остаите, той е велик "боец" и "диплломат", не го ли знаете?.
.
П.П Анки, другия път и реците щото кофти, ама посрещам
.
П.П Анки, другия път и реците щото кофти, ама посрещам
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
dvd1_boy
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 29, 2008 6:26 pm
- Контакти:
Еееееееееее СТРАХОТНА БИТКА...жялко 4е загубилия е игра4 от моя сьуз
А относно карането дет сте си спретнали......... показва само едно колко малко сте пораснали вси4ките с годините.... Дьржите се като деца ..ма вси4ките дет сте се дра4или !!!Мисля 4е един такьв защитник заслужава само едни обикновени фрази.. : "е хванах го БРАВО на защитника...по добра игра в следващата третина и това е " ! Вси4ки се дра4ите за едни нули и еденици... как ви се смея на вси4ките...явно думата забавление и кеф..заради която сте захванали играта да играете..отдавна е избледняла в ващвто сьзнание !
Нямам какво да кажя ..пове4е по вьпроса и битката... БРАВО на Анкор...успя да го хванеш...знам те що за игра4 си..добьр си ..знаем се от 1-ва вселена с ТЕб
А на Федерация...брато и ти доста се пази и ти си добьр ...жалко 4е кьсмета изневерява понякога !!! Я спира ток .. я спира НЕТ ! Затова успокои се..сипи си една студена ракия ли..бира ли каквото пиеш и не я мисли ве4е....нормално е да стане това с тези нови кофти правила да те атакуват хора 10-20-30-50 пьти твоите то4ки !
А сега мисля 4е админ трябва да удари резето на темата !
Успехи и на нападателя и на защитника ......
FLY SAVE ! .....
А относно карането дет сте си спретнали......... показва само едно колко малко сте пораснали вси4ките с годините.... Дьржите се като деца ..ма вси4ките дет сте се дра4или !!!Мисля 4е един такьв защитник заслужава само едни обикновени фрази.. : "е хванах го БРАВО на защитника...по добра игра в следващата третина и това е " ! Вси4ки се дра4ите за едни нули и еденици... как ви се смея на вси4ките...явно думата забавление и кеф..заради която сте захванали играта да играете..отдавна е избледняла в ващвто сьзнание !
Нямам какво да кажя ..пове4е по вьпроса и битката... БРАВО на Анкор...успя да го хванеш...знам те що за игра4 си..добьр си ..знаем се от 1-ва вселена с ТЕб
А сега мисля 4е админ трябва да удари резето на темата !
Успехи и на нападателя и на защитника ......
FLY SAVE ! .....
Как ще е изблезняла. Ние се кефим на такива дразги във форума
А това с правилата, нямаше нужда да го замесваш. Преспокойно можеше някой на 400к точки да го захлюпи
А това с правилата, нямаше нужда да го замесваш. Преспокойно можеше някой на 400к точки да го захлюпи
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
ооо великата федерация си отиде ...боже боже и сега бубу ша си омаже складовете с фекалии хохо нека му е зле .....
федерация евала мацка

федерация евала мацка
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
-
dvd1_boy
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 29, 2008 6:26 pm
- Контакти:
RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Aug 22 2009, 11:22) Как ще е изблезняла. Ние се кефим на такива дразги във форума![]()
Не мисля да спамя в ТЕМАТА и няма да коментирам изказването Ти ! Каквото мислех си го казах.. а щом си оби4ате дразгите правете си ги !