представянето на нашите футболни отбори

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Мда,няма да ги дават...не е голяма загуба,ще го преживеем все някак :)
Последна промяна от Skullcollector` на чет авг 20, 2009 6:14 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Skullcollector` написа:QUOTE (Skullcollector` @ Aug 20 2009, 20:09) Мда,няма да ги дават...не е голяма загуба,ще го преживеем все някак :)
Е как да не е?.Това си е скандално направо..как може такава излагация?
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

При положение че ЦСКА и Литекс са мощ,както изрично споменах за Левски,доста по-вълнуващо би било да се слуша мача по радиото.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

такам Левски разправяха кви са тия дебрецен (или там както се пишат) те са слаби ще ги бием..... и кво стана???? ГРЕДА
докато
ЦСКА и Литекс които си мълчаха и казваха,че това са силни съперници но все пак преодолими изиграха 2 прекрасни мача след които имат шанс да се класират напред!
Последна промяна от duinox на чет авг 20, 2009 8:52 pm, променено общо 1 път.
Победата Ще Бъде Наша
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Ау,извинявай ако съм те засегнал на вълна отбори :)
Не ми дреме за български футбол от няколко години,така че не се черви ;)

Потребителски аватар
ender
Майор (Major)
Регистриран: чет фев 24, 2005 11:27 am
Контакти:

Мнение от ender »

поздравления и за двата отбора (и доста завист към феновете им - друго си е отборо да те радва)
Non est ad astra mollis e terris via!
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от duinox »

о аз не гледам български футбол от около 8 години :) тайче спокойно!
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

duinox написа:Цитат(duinox @ Aug 20 2009, 21:47) такам Левски разправяха кви са тия дебрецен (или там както се пишат) те са слаби ще ги бием..... и кво стана???? ГРЕДА
докато
ЦСКА и Литекс които си мълчаха и казваха,че това са силни съперници но все пак преодолими изиграха 2 прекрасни мача след които имат шанс да се класират напред!
а дали ц.... спортен клуб а.... има шанс?(цска-......... абревиатура просто нищо лично)
Последна промяна от letalenizhod на чет авг 20, 2009 10:18 pm, променено общо 1 път.
Причина: Без провокации
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от duinox »

е не мога да разбера последния пост точно но все пак като се погледно реално Литекс и ЦСКА имат шанс да минат напред Левски при резултат 2:1 у дома и с тази игра която показаха нямат шанс
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

duinox написа:Цитат(duinox @ Aug 20 2009, 23:48) е не мога да разбера последния пост точно но все пак като се погледно реално Литекс и ЦСКА имат шанс да минат напред Левски при резултат 2:1 у дома и с тази игра която показаха нямат шанс
аз не бих бил категоричен за цска и левски .литекс показаха че са много добри като гости .не бих казал същото за левски
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Отговори

Върни се в “Off Topic”