Очаквани промени
- RageForYou
- Редник (Private)
- Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
- Контакти:
-
Awak?n
- Редник (Private)
- Регистриран: ср сеп 03, 2008 9:25 am
- Контакти:
тинтири минтири ... не ме кефиш бе момче ...m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Jun 1 2009, 23:23) Дано си прав,крайно време е за една агресивна военно-ориентирана вселена!
та по темата без търговия ще се върне един такъв облик на играта ... няма да има само бойни акаунти .. ще има повече акаунти с ПОВЕЧЕ от 2 планети с по 1-во ниво ТЕРТЕТИ
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128232][/url]
чорабе търговец ;)
Buba
2008-09-28 11:45:49 Докладвай
дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !
чорабе търговец ;)
Buba
2008-09-28 11:45:49 Докладвай
дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !
Ще дойде време да ограничат борсата, както търговията на газ за друг ресурс е сега в СПИЙДА, примерно. Мислех си, че ще е проблем само ако Булфлийт нарастне откъм потребители (тогава щеше съвсем ясно да се разрази дисбаланс), ама се оказа друго - нарастна откъм нокси... :>
Keep space clean, it's not yours.
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
не те питам дали ми се кефиш,аз говоря за една бойна вселена ти играй в друга,където да си вдигаш 1432ниво тертети!нали са 3 вселени все пак е хубаво да са различни като правила и на който както му изнася!И не знам какъв ви е проблема с бойните акаунти,няма "изродени"акаунти а има такива каквито вършат работа!AwakЕn написа:Цитат(AwakЕn @ Jun 1 2009, 21:33) тинтири минтири ... не ме кефиш бе момче ...
та по темата без търговия ще се върне един такъв облик на играта ... няма да има само бойни акаунти .. ще има повече акаунти с ПОВЕЧЕ от 2 планети с по 1-во ниво ТЕРТЕТИбас ловя че има хора дето не го познават тва животно
а и за тези дето плюят за търговията и казват колко проста е тя ... поиграйте пък кажете
![]()
Субективен сиm0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Jun 1 2009, 23:47) не те питам дали ми се кефиш,аз говоря за една бойна вселена ти играй в друга,където да си вдигаш 1432ниво тертети!нали са 3 вселени все пак е хубаво да са различни като правила и на който както му изнася!И не знам какъв ви е проблема с бойните акаунти,няма "изродени"акаунти а има такива каквито вършат работа!
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- ????? ??????
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
- Контакти:
Предлагам със стартирането да имаш по някой друг военен (хм, не линеен боен, а може би скаут или полевак, бих казал базиран на расата, ама тостера ще има съкрушаващо предимство с началото, а кофата не е боец) кораб и може би трнс. Oсвен това - напийте се за мое здраве, одъртях :D айде, наздраве
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
аз предлагам и се надявам само упоменатите на първа страница промени да влязат в сила
>
+ разрешен транспорт в съюза (понеже е под въпрос), но с наказания за комбинации тип "акаунт на флота в съюз с акаунт на рецки", едно е да ти е необходима помощ с рециклажа, друго е да трябва някой да ти го изнася целия :>
+ 1. по каса бира за 2рия, 3тия, 4тия и 5тия
2. касите от победителя, ако не ще - мястото му се дава на втория и пак отиваме на точка 2.
+ разрешен транспорт в съюза (понеже е под въпрос), но с наказания за комбинации тип "акаунт на флота в съюз с акаунт на рецки", едно е да ти е необходима помощ с рециклажа, друго е да трябва някой да ти го изнася целия :>
+ 1. по каса бира за 2рия, 3тия, 4тия и 5тия
Последна промяна от LoaD на пон юни 01, 2009 11:06 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- ????? ??????
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
- Контакти:
ъ, грешна тема. смятах да го шибна в по-долу, която пък била заключена :? бла, карай. ама стига съм съм спамил в сериозни теми, че не ми се почива... макар че след тоя джин вече... ако някой иска, има още малко, да заповяда в 37-ми, 704-та
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
A нееее така си ми харесва да ми се изнася реца от съюза това си е начин на играLoaD написа:Цитат(LoaD @ Jun 1 2009, 21:52) аз предлагам и се надявам само упоменатите на първа страница промени да влязат в сила>
+ 1. по каса бира за 2рия, 3тия, 4тия и 5тия2. касите от победителя, ако не ще - мястото му се дава на втория и пак отиваме на точка 2.