руса ли е !Nicoll написа:Цитат(Nicoll @ May 23 2009, 11:28) и аз това се чудя, ама нали съм скромна, чакам да си каже сам/а какво е - момче или момиче![]()
[ SEYMOUR ] Lori vs [ Lamez ] mentallyretarded
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
dios написа:Цитат(dios @ May 23 2009, 07:45) За защитника ясно,ама не разбрах кой е нападателя![]()
къде е батко (или кака)![]()
нов играч,пол женски. това и е 2-ри рунд във спееда, също така играе във 2-ра, но там не чак толкова сериозно. нема да точите ножове ,женена е
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
стига го раздава протеже бре, плаща ли ти за да го правиш? :Р~Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ May 23 2009, 12:14) нов играч,пол женски. това и е 2-ри рунд във спееда, също така играе във 2-ра, но там не чак толкова сериозно. нема да точите ножове ,женена е![]()
(за спаменето в темата говоря)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Колкото и да спорите никой не се крие зад този юзърнейм освен един наистина нов играч,но явно на някои не им се вярва,това е нещо много хубаво,новите играчи които пробиват в бф са една свежест в играта и разчупване на стереотипа едни и същи да са по върховете
Лори пожелавам ти все така да продължаваш в рунда!
Последна промяна от m0rtaL на съб май 23, 2009 1:31 pm, променено общо 1 път.
Все компетентни мнения чета,ама как един не каза кой е нападателя
Освен да спра да питам вече.
Освен да спра да питам вече.
Последна промяна от dios на съб май 23, 2009 2:51 pm, променено общо 1 път.
яка битка наистина...вече станах свидетел и на това как 10 ЗНС падат...и повече съм виждам във 2ра или в 3та
ЦитатПростотията ходи по хората а не по гората...[/quote]
[quote="DarkWatch"]Цитат(DarkWatch @ Apr 6 2009, 18:30) Админ страх, мен не страх[/quote]
[quote="DarkWatch"]Цитат(DarkWatch @ Apr 6 2009, 11:15) Само лудите оцеляват човееекооо[/quote]
[i]Правя огнени надписчета за аватари и подписи:Ваш избор на цвят на буквите и ъгъл на пламъкa+ГОЛЕМИНА.Пишете ЛС.[/i]
[quote="DarkWatch"]Цитат(DarkWatch @ Apr 6 2009, 18:30) Админ страх, мен не страх[/quote]
[quote="DarkWatch"]Цитат(DarkWatch @ Apr 6 2009, 11:15) Само лудите оцеляват човееекооо[/quote]
[i]Правя огнени надписчета за аватари и подписи:Ваш избор на цвят на буквите и ъгъл на пламъкa+ГОЛЕМИНА.Пишете ЛС.[/i]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Според мен нападателя е Бойко Борисов, но той е скромен и би било популизъм да се издаде, а той не е такъв. Браво Бойко, гази ги
PS: Ако някой се съмнява, че е той, да се замисли, всичко се обяснява, след като така или иначе си счупи крака (което се съмнявам, че също беше нарочно, не за да търси съжаление, а за да бие на един крак), изборите ги е спечелил по дефаут, какво друго да прави освен да разцъка малко булфлийт, да не говорим, че Роял комунист в тая игра, та 4-5 заека с един камък, куршум или както и да беше ...
PS: Ако някой се съмнява, че е той, да се замисли, всичко се обяснява, след като така или иначе си счупи крака (което се съмнявам, че също беше нарочно, не за да търси съжаление, а за да бие на един крак), изборите ги е спечелил по дефаут, какво друго да прави освен да разцъка малко булфлийт, да не говорим, че Роял комунист в тая игра, та 4-5 заека с един камък, куршум или както и да беше ...
Последна промяна от JackDaniels на нед май 24, 2009 8:39 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."