Не се стърпях....Абсолютно, ама абсолютно, 100% прав!!RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jan 24 2009, 14:08) Ха, абре, хора... проблема не е във финалните битки. Проблема е в ограничаването им. Направиха играта със сюрия правила, та където и да мръднеш, все ще се намери някой да ти каже, че си сгафил и ще оранжавееш. Трябва да се поосвободи малко играта, поне в рамките на допустимото. Едно време (ех, едно време...) и мултита бяха мултита, и наливанията бяха наливания... Но бяха общодостъпни за всеки. И аз мога да се налея, и вие можете да се налеете, и така всеки може, стига да иска ще намери начин. Факт, обаче е това, че тиквения медал в края на рунда е много значим за някои хора, та те не се наливат, а се уливат. Това не може да се ограничи с правило и го осъзнах. Ако накарате някой да се занули в бот /това ми се струваше добра идея по между другото/ той няма да го направи, ще си занесе флотата на 1 система или по-нагло, направо в системата на този, който иска да налее и ще излезе за 20-30 мин офф. И тогава? Легализирахме и битката и рециклажа... Та както казах, проблема е в правилата - но в тяхното силно налагане. Защо просто не направите друго - това, което приложихте миналия рунд в спийда. Едно преждевременно спиране на рунда, или просто никой да незнае кога ще свърши. След месец, два, 5, 10... пък и така хората няма да си правят тънките сметкиИли сменете системата за бойни точки, но по дяволите не пипайте правилата. Само ограничавате хората да играят пълноценно.
Предложения за "финални битки"
-
charovna
Последна промяна от charovna на съб яну 24, 2009 1:32 pm, променено общо 1 път.
Излично е да ти се отговаря, не веднъж сме ставали свидетели, а даже и спомени имам как насред трибуната се появиха постнати битки как играч (да не кажа и напълно безизвестен) си дели флота на 10 и се забива в друг. А при атомик една такава ситуация стана и вече "почти винаги са едни и същи замесените". Май само един тук се навря във филм или поне ако не забелязваш - никой друг не направи такъв конкретен сценарии като теб. Системата трябва да е еднаква за всички, розовия свят, в който само 5 човека бъгват, всички други са благородници, го остави за друг пътseazar написа:Цитат(seazar @ Jan 24 2009, 14:53) Че тея финални битки ги правят не повече от 10-20 човека на рунд и то почти винаги са едни и същи замесените.Незнам в какви филми влязахте и смесихте няколко теми в една-дайте да си говорим истината.Или да взема да влезна ,както съм 15к и да ме налетят 20-30 4овека и по 2-3 к бойни да взема на калпак и хоп-рунда е мой(мухахаха) .Проблема си е в големите играчи в топа.Измислете нещо по остроумно от тея тъпотии които изписахте досега.
П.П. извинявай, че ти споря де... ама... решението не е натам, накъдето гледаш
Последна промяна от LoaD на съб яну 24, 2009 1:40 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Рояле, тогава на какво основание ще се накажат ония 5 човека... ? Ако няма правило за това и светнат в оранжево....не ми се мисли.
Помниш ли миналата година какво ставаше по форума - пристрастия, безпристрастия. Имаше 1000 теми за това колко са лоши и грешни.
Иначе според мен си е идеалният вариант, админът наказва, който реши, че трябва да бъде наказан. Ама играчите как ще реагирт на това, нали все са "невинни"
Помниш ли миналата година какво ставаше по форума - пристрастия, безпристрастия. Имаше 1000 теми за това колко са лоши и грешни.
Иначе според мен си е идеалният вариант, админът наказва, който реши, че трябва да бъде наказан. Ама играчите как ще реагирт на това, нали все са "невинни"
Последна промяна от Machoni на съб яну 24, 2009 1:43 pm, променено общо 1 път.
- seazar
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
- Контакти:
Е сори лоуд,ама си е точно така.От време на време сменят вселените .Аз така ги виждам нещата,а ти не.Аз нямам проблем с това,че не виждаш и ще ти извадят очите фактите.Айде питам-КОЛКО битки има с наливания на рунд и кой ги прави?Сигурно извън топ 100 и са поне 200 наброй, при положение,че играят 800 човека в спийда да речем.По- миналия рунд в спийда, знаеш предполагам колко наливания имаше и те всичките бяха в топ20.Защо никой не рева тогава?Да не говорим че всеки рунд който мина горния коефициент и започват разни "различни хора" да ме карат да се разбия в тях.Конкретно пак същия по-минал рунд в спийда.Така,че аз не виждам някой да има особен проблем с финалните битки от тези които пишат тук поради простата причина ,че никой от вас не ги прави освен ако не е от печелившата страна.Оня лаф за крадеца го знаят всички.Има си админ-той си взема решенията и определя правилата-като не ви харесва и ви пречи-не играйте.
И все пак да си кажа мнението-това с разбиването в 1:1:1 е супер тъпо и незнам защо на някои хора им харесва.Нека финалните битки да са си между играчи,минимум 10 рунда и битката да е в трибуната след което да се отнемат бойните точки,ако админа прецени,че влияят на класирането.Затова обаче се искат и админи,а те толкова много такива битки има,че няма да може да им свари...(всеки ден по 10 поне правят хората,а в топ 20 поне по 50 наливации)
И все пак да си кажа мнението-това с разбиването в 1:1:1 е супер тъпо и незнам защо на някои хора им харесва.Нека финалните битки да са си между играчи,минимум 10 рунда и битката да е в трибуната след което да се отнемат бойните точки,ако админа прецени,че влияят на класирането.Затова обаче се искат и админи,а те толкова много такива битки има,че няма да може да им свари...(всеки ден по 10 поне правят хората,а в топ 20 поне по 50 наливации)
Последна промяна от seazar на съб яну 24, 2009 2:06 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]
[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Мда. Обаче... На един ще му махнат БТ и другите са на принципа - парен каша - духа. Никой повече няма да се разбие, ще почнат по `третия` начин. Както описах по-горе.seazar написа:Цитат(seazar @ Jan 24 2009, 15:01) Е сори лоуд,ама си е точно така.От време на време сменят вселените .Аз така ги виждам нещата,а ти не.Аз нямам проблем с това,че не виждаш и ще ти извадят очите фактите.Айде питам-КОЛКО битки има с наливания на рунд и кой ги прави?Сигурно извън топ 100 и са поне 200 наброй, при положение,че играят 800 човека в спийда да речем.По- миналия рунд в спийда, знаеш предполагам колко наливания имаше и те всичките бяха в топ20.Защо никой не рева тогава?Да не говорим че всеки рунд който мина горния коефициент и започват разни "различни хора" да ме карат да се разбия в тях.Конкретно пак същия по-минал рунд в спийда.Така,че аз не виждам някой да има особен проблем с финалните битки от тези които пишат тук поради простата причина ,че никой от вас не ги прави освен ако не е от печелившата страна.Оня лаф за крадеца го знаят всички.Има си админ-той си взема решенията и определя правилата-като не ви харесва и ви пречи-не играйте.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- pooh
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юли 29, 2005 12:15 am
- Контакти:
Абе, хора, аз понеже бая тъп, та да пита:
Искате да се махнат/ограничат "Финалните битки" ... Замисли ли се някой, че 90% от битките с рециклаж над 500к са финални - единият се отказва, другия потърква тумбака
В този ред на мисли ... да се спрат всички битки ... или да се спрат полетите изобщо - всеки ще си копа самостоятелно и никакво наливане няма да има.
Стига с тези глупости - все някой "мами и лъже" , ние сме онеправдани - всички имаме равен старт и кой колкото може толкова играе, никой не е виновен за несбъднатите мечти на някои люде.
Баси тъпите теми се вихрят из форума ... няма за какво да се хванеш вече ...
Преди да продължите с обсъждания кой-кого и как налива, нека някой формулира Как точно ще се установи коя битка е наливане? Докато няма твърд критерии, това си е чиста проба "чесане на езиците"
Искате да се махнат/ограничат "Финалните битки" ... Замисли ли се някой, че 90% от битките с рециклаж над 500к са финални - единият се отказва, другия потърква тумбака
В този ред на мисли ... да се спрат всички битки ... или да се спрат полетите изобщо - всеки ще си копа самостоятелно и никакво наливане няма да има.
Стига с тези глупости - все някой "мами и лъже" , ние сме онеправдани - всички имаме равен старт и кой колкото може толкова играе, никой не е виновен за несбъднатите мечти на някои люде.
Баси тъпите теми се вихрят из форума ... няма за какво да се хванеш вече ...
Преди да продължите с обсъждания кой-кого и как налива, нека някой формулира Как точно ще се установи коя битка е наливане? Докато няма твърд критерии, това си е чиста проба "чесане на езиците"
[color=red][b]Колкото повече, толкова повече ...![/b][/color]
[color=red][b]Ритуалното самоубииство винаги е решение![/b][/color]
[color=red][b]КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ЗАКУСВА ![/b][/color]
[color=red][b]Ритуалното самоубииство винаги е решение![/b][/color]
[color=red][b]КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ЗАКУСВА ![/b][/color]
Пух, варианти цели два, независимо, че на някои не им е угоден нито единият. Или както сега - когото хванат с доказателства и неспазване на правилата за провеждане - заминава, или забраняват изобщо подобни битки (съответно ще стане нещо като филмов фестивал тук, по-добрият сценарист - печели, по-лошият заминава; а същевременно на админа тежко му и горко). Добри идеи за следене и провеждане на такива битки - много, но всичките могат да се заобиколят. За всеки случай, по преценка на админа си е най-изгодно за играчите.
По простата причина, че твърди критерии за финална битка няма как да има (освен ако участниците не го заявят, стига да искат, или не е твърде показно). Ако някои измисли такива, го пращаме за нобелов лауреат.
По простата причина, че твърди критерии за финална битка няма как да има (освен ако участниците не го заявят, стига да искат, или не е твърде показно). Ако някои измисли такива, го пращаме за нобелов лауреат.
Последна промяна от LoaD на пон яну 26, 2009 9:53 am, променено общо 1 път.
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
charovna написа:Цитат(charovna @ Jan 24 2009, 14:28) Не се стърпях....Абсолютно, ама абсолютно, 100% прав!!
За кое по точно?. Не исках да взимам отношение за спееда по простата причина ,че там не ме кефи много, но не се сдържах и аз да си дам мнението по темата .роялка ,баце и колкото да сучим и колкото да мотаем винаги ще се намери вратичка някой да се налее или да бъгне ,къф е смисъла и ти сам каза за един тиквен сувенир няма смисъл да се дерем е ако беше наградата парична или по прилична е тогава ,друго яче щеше да е .Правете си кефа пуцаите си нали затова е спеед единия като налеи другия и другия ще налее теб .,няма смисъл изобщо да се коментира толкова тези финални битки, защото по горе споменах защо ,че винаги ще се намерят тарикати .
Затова аз предлагам друго. вселена спеед като е най посещавана и най динамична ,предлагам като за награда вместо купа да се дава лаптоп за 1-ви или нещо от сорта ,повярвайте ми ще стане още по интерес но ,хваща се един админ, дават му се една минимална заплата , за да има и той стимул да работи, махат всичките сложни правила тоест да има само 2 правила да не се сиитва и до нямаш повече от 1 акаунт .
Последна промяна от Mo`Money на пон яну 26, 2009 12:16 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
То понеже с TeamViewer-a или VNC може да се разбере, дали се ситваш... Не че някой ще откаже лаптоп. Тъкмо повод да набиеш 300-400 кинта в мултита и да го правиш като хората... :>
Последна промяна от LoaD на пон яну 26, 2009 12:19 pm, променено общо 1 път.
Мисля, че всеки такъв случай на финална битка, за който има съмнение трябва да се гледа от администратора и той да решава. Всичко е просто - има правила за финалната битка - изпълнени ли са? Да? Все още има съмнение? Админа по своя преценка казва дали всичко е наред. Аз лично мисля, че ако жена ми се разбие в мен независимо, че нищо по акаунтите не е свързано, трябва да ме накажат. Но щом админа казва, че всичко е наред... значи е наред. Правилата са добри - ако се сменят ще има повече недоволни. Основното, което искам да кажа е, че администаторът трябва да има последната дума и никой да не му търси сметка после. В крайна сметка ако нямаш доверие на админа - защо играеш?
И още няколко думи. Незнам защо се оплаквате от администрацията. Според мен администрирането на играта е перфектно. Недоволни вечно ще има, но играта е на много високо ниво. А тези, които мислят , че не съм прав - да поиграят няколко други онлайн игри и да видят за какво говоря.
И още няколко думи. Незнам защо се оплаквате от администрацията. Според мен администрирането на играта е перфектно. Недоволни вечно ще има, но играта е на много високо ниво. А тези, които мислят , че не съм прав - да поиграят няколко други онлайн игри и да видят за какво говоря.